ضرورت حضور پلیس امنیت اخلاقی چیست؟
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پی اتفاق برخورد مأموران گشت ارشاد با یک دختر در پارک، پیشنهاد تشکیل کمیته دفاع از حقوق شهروندی ارائه کرد.
خبرگزاری ایسنا: عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پی اتفاق برخورد مأموران گشت ارشاد با یک دختر در پارک، پیشنهاد تشکیل کمیته دفاع از حقوق شهروندی ارائه کرد.
احمد مسجد جامعی صبح امرروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با بیان اینکه از ریاست شورا بابت اهتمام ایشان به حفظ انسجام شورای شهر تشکر میکنم گفت: تذکر من بابت ضرب و جرح یک شهروند توسط پلیس است که از نظر اجتماعی این اتفاق به اعتماد سازی عمومی لطمه می زند.
وی با بیان اینکه نمیتوان پلیس را طرف تامین کننده امنیت دانست گفت: باید حقوق متقابل مردم و پلیس رعایت شود و گرنه کار از کار پیش نمی رود.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه از پلیس بابت پاسخگویی سریع و برخورد با مامور خاطی تشکر میکنم، اظهار کرد: با این حال این گونه رفتارها به اعتمادساز ی عمومی لطمه زده و روح امنیت را زیر سوال می برد.
وی با بیا ن اینکه نمیتوان پلیس امنیت اخلاقی داشته باشیم زیرا اخلاق امنیتی نیست و با رفتار پلیسی نمی شود اخلاق را نهادینه کرد، گفت:چندین دستگاه دیگر نیز در این امر دخیل هستند و نمی شود به خاطر اینکه قانون اجرا نمیشود به هرشیوه کار کنیم هرچند که من از پلیس تشکر میکنم چراکه سخنگوی پلیس اعلام کرد که این رفتار مورد تایید نیست و مامور خاطی تعلیق شده است اما نگرانی بابت افزایش فعالیت پلیس امنیت اخلاقی است و من نگرانم در جشنواره بین المللی کتاب و فیلم فجر نیز پلیس امنیت حضور داشت باشد.
مسجدجامعی با بیان اینکه شنیدهام در پارک شهر که محل تردد هرروزه ما است پلیس امنیت حضور دارد گفت:ضرورت حضور پلیس امنیت اخلاقی چیست؟
وی با بیان اینکه ما باید به تفاهمی برای این راهکار در شهر تهران برسیم گفت: پیشنهاد میکنم در شورای شهر یک کمیته دفاع از حقوق شهروندی برای ورود به مسائل اینچنینی از دیدگاه حقوقی ، اجتماعی و ...تشکیل شود و از آنجایی که این کمیته در شوراهای قبل نبوده خوب است که دراین شورا با این ترکیب کمیتهای برای حفظ حقوق شهروندی و ممانعت از این گونه رفتار تشکیل دهیم.
نظر کاربران
والا تنها نتیجه ایی که داره خشمگین شدن مردم دلهره و راه رفتن رو اعصاب ملت
به نظر من تجربه بیش از 12 سال فعالیت شدید گشت ارشاد نشان داده برخورد با موضوعی که عموم مردم برای آن دیگر قبح چندانی قائل نیستند (گواه این حرف مشاهده عینی پوشش جامعه است) بیشتر به شکسته شدن ارزش مذهبی و قانونی آن می انجامد و این بی احترامی آشکار به مذهب و قانون اصلا خوب نیست
امروزه می بینیم مادرانی که خود حجاب کامل دارند ولی دختران همراهشان حجاب کمتری دارند یا در فامیلها و اقوام برخی با حجاب و برخی بدون حجاب یا با حجاب کمتری هستند و به همدیگر احترام می گذارند
تشکیل هزاران پرونده قضایی و میلیاردها تومن جریمه ، بازداشت و توقیف خودرو و کلاس های آموزشی، اما همان افراد دوباره دستگیر می شوند
تنها چیزی که شاهد بوده ایم گریز گسترده جوانان از مذهب و بی ارزش شدن حجاب آنهایی است که به اختیار انتخاب می کنند
توی این زمونه دیگه در رابطه با یه سری حق مردم نباید بپا بزارن که مردم چی بپوشن یا نپوشن . سی ساله پیش نیست که مردم حق انتخاب نداشتن . الان دنیا در حال پیشرفته . شما بیا به جای این که نگاه کنی به ظاهر مردم ، برو دنبال قاچاق و اختلاس و چپاول بیت المال باش نه اینکه نگران چهار تا تار موی یه دختر باش که از روسریش بیرونه