اعتیاد در یک قدمی دانشآموزان
نتیجه تازهترین بررسیها نشان داده است، چرخیدن در فضای مجازی و استفاده از گوشیهای هوشمند موجب افزایش احساس تنهایی و اضطراب میشود.
خبرگزاری فارس: نتیجه تازهترین بررسیها نشان داده است، چرخیدن در فضای مجازی و به طور کل استفاده از گوشیهای هوشمند موجب افزایش احساس تنهایی، استرس و اضطراب میشود.
محققان معتقدند که استفاده مداوم از گوشی هوشمند و شبکههای اجتماعی اعتیاد آور است و علاوه بر آسیب جسمی با آسیب روحی نیز همراه خواهد بود.
براساس پژوهشهای صورت گرفته، اعتیاد ناشی از فضای مجازی و گوشی هوشمند دقیقا مانند استفاده از مواد مخدر بر روی مغز اثر میگذارد.
همچنین محققان باور دارند، دانشآموزانی که بیشتر از فضای مجازی استفاده میکنند، سطح بالاتری از تنهایی، استرس و اضطراب را تجربه میکنند.
اریک پپر، استاد آموزش بهداشت در دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو می گوید: ارتباطات عصبی در مغز با استفاده از گوشی هوشمند کاهش مییابد.
تغییرات مغز و هرآنچه که درون آن در نتیجه استفاده از گوشی هوشمند و فضای مجازی رخ میدهد، زمینه ابتلا به افسردگی را در نوجوانان فراهم میکند.
ضمن اینکه حضور در شبکههای اجتماعی برای ساعتهای متوالی و بیهدفی برخی دانشآموزان از گشت و گذار در فضای مجازی خود پیامدها و آسیبهای اجتماعی زیادی به دنبال دارد.
کارشناسان معتقدند که اعتیاد به اتاقهای چت، خریدهای اینترنتی، اعتیاد به حضور در شبکههای اجتماعی متعدد، آنلاینهای طولانی مدت همه مصادیقی از اعتیاد به فضای مجازی است و والدین باید مراقب میزان استفاده فرزندشان از گوشی هوشمند و فضای مجازی باشند.
نظر کاربران
این افسردگی روواقعا قبول دارم ...مث ی مدت خودم
هیچ کاری نمی توانید بکنید یا بکنیم همه به شدت وابسته شده اند پیروجوان وبچه ومرد وزن همه همه یه نو سرگرمی است
خدا پدرتون بیامورزه حالا اینو میدونید چند سال این مشکل رخنه کرده