راهحلی برای آشتی مردم با تلویزیون
مازیار میری با تاکید بر نقش برنامهسازان و مدیران صداوسیما در آشتی مردم با تلویزیون گفت: هر چقدر فضای برنامههای تلویزیون به سمت برنامههای سرگرمکننده و تازهتر برده شود، باعث میشود که بیننده با تلویزیون آشتی کند.
خبرگزاری ایسنا: مازیار میری با تاکید بر نقش برنامهسازان و مدیران صداوسیما در آشتی مردم با تلویزیون گفت: هر چقدر فضای برنامههای تلویزیون به سمت برنامههای سرگرمکننده و تازهتر برده شود، باعث میشود که بیننده با تلویزیون آشتی کند.
کارگردان سریال «هیات مدیره» در گفتوگو با ایسنا به جایگاه تلویزیون در میان مردم اشاره و بیان کرد: فیلمسازان و مدیران سازمان صداوسیما موظف هستند که تلاش کنند تا مردم را با تلویزیون آشتی دهند. تلویزیون جایگاه خاص خود را دارد و مردم همچنان در همه جای جهان تلویزیون را میبینند و به آن وابستهاند اما باید سعی کنیم که بهزودی فاصله بین مردم و تلویزیون را کم کنیم.
او درباره راهحلی برای آشتی مردم با تلویزیون گفت: در سریالها و در مجموع در سازمان صداوسیما باید با بیننده صادقانه حرف زده شود و درد دل و حرف آنها را بگویند تا مردم فکر کنند آنچه که گفته میشود در زندگیشان و افراد زندگیشان دیدهاند؛ بنابراین ارتباط نزدیکتری با تلویزیون پیدا میکنند. هر چقدر فضای برنامهها به سمت برنامههای سرگرمکننده و تازهتر برده شود، باعث میشود بیننده با تلویزیون آشتی کند.
میری درباره تفاوت سینما و تلویزیون ادامه داد: سینما و تلویزیون هر کدام شرایط خاص خود را دارند. سینمای ایران در جهان پرافتخار و قابل احترام است و جایگاه والایی دارد. همچنین تلویزیون شرایط کاملا متفاوتی با سینما دارد.
این کارگردان سینما و تلویزیون در بخش دیگری از گفتوگو با اشاره به پخش ۱۵ قسمت از سریال «هیات مدیره» در نوروز اظهار کرد: «هیات مدیره» قرار نبود که در عید پخش شود اما با توجه به فضا و درخواستی که مدیران صداوسیما داشتند تصمیم بر این شد که در ایام نوروز پخش شود. همچنین پخش سریال «هیات مدیره» با دو یا سه سریال دیگر همزمان شد که سابقه طولانی مدتی در پخش داشتند. ضمن اینکه ساعت پخش «هیات مدیره» با برنامه «دورهمی» یکی شده بود. اما با توجه به ادامه سریال بازتاب بدی نگرفتیم و «هیات مدیره» در رأی مردمی تلویزیون رتبه سوم را کسب کرد که نشان میدهد مردم سریال را دیدهاند.
میری با اشاره به داستان سریال «هیات مدیره» اظهار کرد: تعداد قسمتهای این سریال مشخص نیست اما سازمان صداوسیما علاقهمند است که در ۱۰۰ قسمت پخش شود و «هیات مدیره» هم جایگاه و هم فکرش را برای ادامه دارد. این سریال بسیاری از معضلات آپارتماننشینی و شهری را که میتواند سوژه یکی از خانوادههای ما باشد، نشان میدهد. با توجه به شرایط میخواهیم که ابتدا فاز اول سریال را به خوبی به پایان برسانیم و بعد درباره فاز دوم صحبت میکنیم.
۱۵ قسمت سریال «هیات مدیره» به کارگردانی مازیار میری و تهیهکنندگی مهران رسام در ایام نوروز از شبکه پنج سیما پخش شد و بعد از تعطیلات نیز این سریال از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۹ به روی آنتن میرود.
ثریا قاسمی، لیلی رشیدی، مریم امیرجلالی، کمند امیرسلیمانی، الیکا عبدالرزاقی، امیررضا دلاوری، رحیم نوروزی، رابعه مدنی، فریده سپاه منصور، زهرا داوودنژاد، مسعود کرامتی، احسان کرمی، حدیث میر امینی و سیاوش طهمورث از جمله بازیگرانی هستند که در «هیات مدیره» نقشآفرینی میکنند.
فیلمنامه سریال «هیات مدیره» به قلم علی خودسیانی نوشته شده است و سریال، قصه زوج جوانی را روایت میکند که با نقل مکان به ساختمانی جدید درگیر اتفاقاتی تازه میشوند.
نظر کاربران
انتظار از یک رسانه ملی اینطور که نگرش محدود به محیط جامعه و پیرامون آن دارد جای بسی تعجب است در رسانه ملی برنامه های انشایی و دیکته شده مخلل دست آورد برنامه های ملی است در رسانه ملی اخبار بر حسوب و تبهر بر این حوزه کنترل می شوند در عرصه فیلم و سریال سازی ها هم تمام سرمایه های ملی را به بطلان و فنا سپرده ایم و فیلم سازان و تهیه کنندگان در پی منفعت خود هیچ تلاشی در جهت کیفیت کاری و برنامه ای خود بکار نمی گیرند و چنین مسائلی باعث بی اعتمادی و عدم میل و رغبت در مخاطب ایجاد کرده است
دیگه اعتمادی به رسانه ملی ندارم همه خبرها دروغ ویا سانسور شده
مردم به تلویزیون پشت نکردن صدا سیمابه مردم پشت کرده همه کارش سانسور ودروغگوییه مردم فضای بیرون میبینن وضع زندگی جامعه رو میبینن بعد فیلمایی پخش میکنه که اصلا هیچ سنخیتی با فضای حاکم بر جامعه طبقات ضعیف جامعه ندارد بعد ادمایی که درامد شون بالاست اصلا به تلویزیون کاری ندارن ولی صدا سیما فقط فیلم هایی پخش میکنه وبرنامه هایی میزاره که مختص این قشر جامعه هست
صدا و سیما. همانند روزنامه کیهان عمل میکند
والا من خودم فرهنگی هستم و بخاطر بچه ها تا بحال ماهوار نخریده ام.اما ناچارا از تدویزیون ایران استفاده میکنم.باور کنید بعضی وقتها از بس که برنامه ی مورد نظرم پیدا نمیشه تدویزیون رو خاموش میکنیم.شبکه ی مستندش خوبه.بقیه نه
واقعا که صدا وسیما افتضاح شده ،از بس که برنامه های تکراری ،بی محتوا وکسل کننده پخش میکنه مردیم با فیلمهای سینمائی دست دهم کشورهای چشم بادومی و تکرار را به راه انها ،ما که ماهواره نداریم و اقعا داریم ترغیب میشیم به داشتنش
تلویزیون کار خودشو خوب انجام داده
درصد استفاده از ماهواره بشدت بالاست،
تلویزیون کیهانی بسیار هدفمند عمل کرد و مردم را به سوی ماهواره سوق داد
آینده نشون می ده اینها چه گروههایی بودند