چالشهای پیش روی توزیع برق در تابستان ۹۷
مدیرعامل شرکت توانیرگفت: در سال جاری و به ویژه در فصل پیک، افزایش مصرف برق و کمبود نقدینگی از مهمترین چالشهای پیش روی شرکتهای توزیع نیروی برق کشور به شمار میرود.
باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از وزارت نیرو؛ آرش کردی مدیرعامل شرکت توانیر در نشست وزیر نیرو با مدیرعامل شرکتهای توزیع نیروی برق سراسر کشور گفت: امسال تابستان را سختی را پیش رو داریم؛ چرا که نه تنها با افزایش مصرف مواجه هستیم بلکه با کمبود نقدینگی نیز باید دست و پنجه نرم کنیم.
کردی با اشاره به روش تعریف شده در بودجه سال جاری برای تخصیص منابع صنعت برق، اظهار کرد: بر اساس قانون بودجه امسال، منابع صنعت برق ابتدا به حساب سازمان هدفمندی واریز و سپس به صنعت برق تخصیص خواهد یافت.
وی، تأکید کرد: شرکت توانیر تمام تلاش خود را برای روان سازی جریان نقدینگی به کارخواهد بست تا در خدمت رسانی به مردم خللی وارد نشود.
مدیرعامل شرکت توانیر همچنین به لزوم مدیریت مصرف برق و توجه جدیتر به اعمال راهکارهای کاهش مصرف نیز پرداخت و گفت: امسال با توجه به کمبود بارش ها، ظرفیت کمتری از نیروگاههای برق آبی را در اختیار خواهیم داشت که این موضوع وظایف شرکتهای توزیع را در توجه به مدیریت مصرف بیش ازگذشته سنگینتر میکند.
کردی همچنین از ضرورت نصب کنتورهای هوشمند بر روی مولدهای خود تأمین و DGها سخن گفت و یادآور شد: برای آگاهی از میزان نقشی که مولدهای خود تامین و DGها در تامین برق ساعتهای پیک دارند، باید برای اندازهپذیر کردن و مانیتور این سیستمها، درهمین فرصت باقی مانده اقدام شود.
مدیرعامل شرکت توانیر در عین حال با اشاره به رشد ۳.۳ درصدی مشترکان در سال ۹۶، خاطرنشان کرد: این درحالی است که در سال گذشته با وجود رشد ۳.۳ درصدی مشترکان، افزایش ۷.۷ درصدی مصرف برق را شاهد بودیم که این موضوع حکایت از روند فزاینده مصرف در کشور دارد که باید با دقت در این خصوص بررسی شود.
کردی تأکید کرد: اگر اعداد و ارقامی که برای مدیریت مصرف در نظر گرفته شده است، محقق نشود، شرایط سخت ترخواهد شد.
مدیرعامل توانیر در عین حال به بحث تجدیدپذیرها هم اشاره کرد و گفت: روند احداث تجدیدپذیرها در استانهای مختلف باید بر اساس برنامه توسعه ششم پیگیری شود، چرا که ظرفیت خاصی در برنامه برای توسعه تجدیدپذیرها پیش بینی شده است.
نظر کاربران
همه چیز تو این مملکت شده مشکل.
از ماهواره پوشش مردم اینترنت آب برق گاز و همه چیز...
کشور داری یعنی جلوگیری از این مشکلات. چرا تا برف بیاد برق قطع میشه؟ زمستان گاز کم میاد، تابستان برق کم میاد. امکانات در هر زمینه ای کم میاد. مردم دارایی خود را میفروشند برن جای دیگه زندگی کنند دلار کم میاد.
خوب عزیزان من! عرضه ندارید برید کنار کسانی که بلد هستند بیان سرکار. مملکت نابود شده!
این همه حرف از فن آوری هسته ای میزنید چرا از این دستاورد برای تولید برق و شیرین کردن آب دریا استفاده نمی کنید چرا متولیان کشور همش در حال نک و نال هستند چاره ای بیندیشید!!...
با فرهنگ سازی در خصوص استفاده از تجهیزات کم مصرف و اصلاح روشنایی معابر توسط چراغهای led خیلی از مشکلات حل میشود.
به جهنم اقای کردی ولمون کن خیلی حالا تخفیف میدی الکی برای اب وبرق نقشه نکشین که حال ماخرابه ازدست شماها اینحرف میزنه ان حرف میزنه ان چالش حال ما بهممیخوره تجدید پذیر نمیدیم