اختلاف نظر درباره جاسوس بودن کاوه مدنی
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت که طبق اظهارات رئیس سازمان محیط زیست وزارت اطلاعات و برخی دستگاهها درباره جاسوس بودن فعالان بازداشتشده محیط زیست اختلافنظر دارند.
خبرگزاری ایسنا: رییس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت که طبق اظهارات رئیس سازمان محیط زیست وزارت اطلاعات و برخی دستگاهها درباره جاسوس بودن فعالان بازداشتشده محیط زیست اختلافنظر دارند.
محمدرضا تابش در گفتوگویی، در تشریح نشست مشترک اعضای فراکسیون محیط زیست و فراکسیون شفاف سازی مجلس با کلانتری رئیس سازمان محیط زیست که ظهر امروز درمحل کمیسیون تلفیق برگزار شد، گفت: در خصوص بازداشت فعالان محیط زیستی طبق اظهارات رئیس سازمان محیط زیست نقل قول ها در این مورد بسیار است؛ برخی دستگاه ها تعدادی از این افراد را متهم به جاسوسی کرده اند، اما نظرات کارشناسی وزارت اطلاعات تقریبا بر خلاف آنها است.
وی افزود: البته در خصوص استعفای آقای کاوه مدنی نیز آقای کلانتری تاکید کرد که علیرغم فشارهای به وجود آمده ایشان تمایل به ادامه فعالیت ها در محیط زیست داشت اما به دلیل عدم رضایت پدر و مادرش استعفا داد. پدر و مادر کاوه مدنی به دلیل اینکه دارای یک فرزند بودند راضی به ادامه فعالیتهای وی نشدند اما کاوه مدنی اعلام کرده است که در هر حال یار و مددکار محیط زیست کشور در هر نقطه از دنیا خواهد بود.
تابش یادآور شد: در خصوص سایر فعالین بازداشت شده نیز رئیس سازمان محیط زیست تاکید کرد که علیرغم اینکه هیاتی ۴ نفره از سوی رئیس جمهور برای پیگیری این موارد مامور شده است، اما در جریان نیستیم.
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس ادامه داد: ماهیت برخی مسائل و مشکلات به وجود آمده برای فعالان محیط زیست تخصصی بوده و باید مراجع ذی ربط مسائل را بررسی کنند، اما حواشی آن و توجیه افکار عمومی مسئله مهمی بوده که اگر به آن توجه نشود تبعات سویی برای کشور دارد بنابراین فراکسیون محیط زیست نیز در این خصوص گزارشی را با استفاده از اظهارات کارشناسی صاحبنظران آماده کرده که طی روزهای آینده به رؤسای سه قوه تقدیم خواهد شد.
تابش همچنین گفت: در ملاقات های صورت گرفته فراکسیون محیط زیست در عید با رئیس قوه قضائیه، رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، وزیر اطلاعات و رئیس مجلس این موارد گشایش هایی صورت گرفت بنابراین امیدواریم موضوع برای افکار عمومی تبیین شده و خانواده ها از بلاتکلیفی فرزندان خود نجات پیدا کرده و اگر مراحل بازجویی تمام شده مکالمات تلفنی میان افراد و اعضای خانواده آن ها صورت گیرد.
تابش تصریح کرد: در تمام کشورها مسائل امنیتی را تبدیل به موضوعات سیاسی و موارد سیاسی را به مسائل اجتماعی و عادی تبدیل می کنند اما در کشور ما مسائل اجتماعی تبدیل به موارد امنیتی می شود. تبعات این عملکرد این است که نهادهای مردمی و NGOها برای فعالیت در این عرصه دچار تردید می شوند ضمن اینکه فرار مغزها نیز در کشور افزایش پیدا کرده و اعتماد میان مردم و حاکمیت در صورت عدم توجیه افکار عمومی نسبت به اقدامات کاهش پیدا می کند.
وی با اشاره به بررسی وضعیت دریاچه ارومیه در این نشست، افزود: طبق اظهارات رئیس سازمان محیط زیست بیشترین دلیل برای شرایط حادث شده در خصوص وضعیت دریاچه ارومیه ناشی از تغییر اقلیم بوده که ۳۱ درصد تغییر اقلیم در طی این سال ها رخ داده است به ویژه کاهش بارندگی که نسبت به ۲۰ سال گذشته ۲۰ درصد بارندگی در کشور کاهش پیدا کرده است. مصرف آب کشاورزی سدهای احداث شده نیز آب ورودی به دریاچه ارومیه را تنزل داده است، به عنوان مثال سالانه ۴۰ سانتیمتر سطح دریاچه کاهش پیدا کرده است.
نماینده مردم اردکان در مجلس، گفت: برای احیای دریاچه ارومیه برنامه ۱۰ ساله تدوین شده است که از سال ۹۳ قرار بود سالیانه یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای این مسئله بودجه اختصاص پیدا می کرد اما طی دو سال گذشته سالانه حدود ۶۵۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای احیای دریاچه ارومیه اعتبار در نظر گرفته شد. در سال ۷۸ متوسط آب دریاچه ارومیه ۲۲ میلیارد مترمکعب بود که در حال حاضر به کمتر از ۲ میلیارد متر مکعب رسیده است بنابراین احیای دریاچه ارومیه کاری سخت و شاید نشدنی باشد البته در همه تالاب های کشور به دلیل کاهش ورودی آب، تغییر اقلیم و کاهش بارندگی چنین شرایطی وجود دارد.
نظر کاربران
خجالت بکشین
باید اونایی رو گرفت که کلی اختلاس کردن، حقوقهای نجومی گرفتن، باندبازن و ....!!!
حقیقت رو گفته انگ جاسوس بودن رو بهش چسبوندن.ای خدا چی بگم.
لابد بنظر آقای تابش باید مملکت را پر از جاسوس کرد تا از دیگر کشورها تمایل به همکاری با ایران باشند.
آقای تابش کور خوندند که ما بیائیم مسائل جاسوسی را لوث کنیم و به مسائل اجتماعی تبدیل کنیم تا جاسوسانمان فعال باشند. نخیر آقا جاسوس را باید اعدام کرد و بس.
جاسوس با پاچه خواری مسعولیت میگیره ن با مغز پر,سخن چو از دل بر آید بر دل نشیند
بدبخت رفت و خلاص شد
من نمیدونم این چندساله که این دولت سرکار اومده اینهمه جاسوس وارد کشور شده!!! همه هم مسئولیتی گرفتن تو کشور!
خیلی وضعیت آب و هوا و خاک و خلاصه محیط زیست تو کشور خوبه، فعالین و نخبگان رو هم یا بازداشت میکنید یا فراری میدید از این مملکت
چرا هر ازایران دزدی میکنه ومیره رو ترور نمیکنین؟
نفهمیدیم اینها چطور جاسوسی میکنند. الان ماهواره ها همه جای زمین را میتوانند واضح ببینند. ترا خدا دست از این جاسوس بازی ها بردارید. اجازه بدهیم نوابغ بیایند مملکت را درست کنند بخدا همگی بیچاره میشویم. تا حد اکثر 10 سال دیگر ایران برهوت میشود
نخبگان را فراری میدهند وبرای توجیه کارهاشون تهمت جاسوسی میزنند
تواین مملکت هرکس بخواهد کاری در جهت بهتر شدن وضع موجود انجام دهد هزار جور انگ می خورد، خدا به داد مردم برسد
... خب خارجیها برای خودشون حال می کنند مفت و مجانی از مغزما استفاده می کنند ...