۷۰۱۸۱۱
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

معرفی فیلم‌های پذیرفته‌شده در جشنواره جهانی فجر

اسامی فیلم‌های ایرانی و خارجی پذیرفته‌شده در بخش «سینمای سعادت»، «فانوس خیال»، «جشنواره جشنواره‌ها»، «جلوه‌گاه شرق» و «مستند زیر ذره‌بین» سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد.

خبرگزاری ایسنا: اسامی فیلم‌های ایرانی و خارجی پذیرفته‌شده در بخش «سینمای سعادت»، «فانوس خیال»، «جشنواره جشنواره‌ها»، «جلوه‌گاه شرق» و «مستند زیر ذره‌بین» سی‌وششمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد.

فیلم‌های بخش «سینمای سعادت» جشنواره جهانی فیلم فجر

به گزارش ایسنا، امسال در بخش «سینمای سعادت» (مسابقه بین الملل) جشنواره جهانی فیلم فجر، ۱۲ فیلم سینمایی بلند خارجی و ۳ فیلم بلند ایرانی به نمایش درمی‌آید.

سینمایی‌های «پیامی به پدر» محصول قزاقستان، «آگا» محصول بلغارستان، آلمان و فرانسه، «آن سوی ابرها» محصول هند، «دلتوف» محصول روسیه، لهستان و صربستان، «گندم» محصول ترکیه، آلمان، فرانسه، سوئد و قطر، «تیتو کوچولو و موجودات فضایی» محصول ایتالیا، «دروغ کوچک مصلحتی» محصول شیلی، «حادثه شبانه» محصول قرقیزستان، «گل‌های سرخ و برگ‌های سبز» محصول چین، «ترانه گرانیتی» محصول ایرلند و کانادا و «معدنچی» محصول کرواسی و اسلوونی «انقلاب خاموش» محصول آلمان در بخش سینمای سعادت «مسابقه بین الملل» حضور خواهند داشت.

فیلم های بلند ایرانی پذیرفته شده در این بخش جشنواره عبارتند از: «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی، «چهل و هفت» به کارگردانی احمد اطراقچی و علیرضا عطاءالله تبریزی، «هت تریک» به کارگردانی رامتین لوافی.

همچنین فیلم های کوتاه ایرانی حاضر در این بخش شامل «آقای گوزن» به کارگردانی مجتبی موسوی، «ترخیص» به کارگردانی آزاده موسوی و «چتر خاکستری» به کارگردانی محمد پوستین دوز است.

پیش تر حضور فیلم های کوتاه خارجی «یک مشت سنگ» محصول صربستان، «نابودی» محصول اکراین، «بوگدان و رز» محصول لهستان، «جنون دوارنی» محصول آلمان، «دی زنگ رو» محصول کانادا، «وفاداری» محصول روسیه، «هیوا» محصول یونان، «بینوایان» محصول فرانسه، «مخمل قرمز» محصول مصر، «ضربه بر سقف» محصول استونی، پرتغال، اسکاتلند و مکزیک، «مگس خانگی» محصول اسلوونی و «کامیون» محصول جمهوری چک در بخش «سینمای سعادت» (مسابقه بین الملل) اعلام شده بود.

فیلم‌های «فانوس خیال» و «جشنواره جشنواره‌ها» در جشنواره جهانی فیلم فجر

در بخش «فانوس خیال» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر فیلم های «ادی» از انگلستان، «جدا افتاده» از بریتانیا، «این است قانون» از ایتالیا، «خناس» از آذربایجان، «خانم هاید» از فرانسه، «حریف تمرینی» از فرانسه، «جبر لاپلاسی» از ایتالیا، «سومین جنایت» از ژاپن و «راهزن مست» از مجارستان به عنوان آثار خارجی انتخاب شده‌اند.

در این بخش فیلم‌های ایرانی «سرو زیر آب» ساخته محمدعلی باشه آهنگر، «مارموز» ساخته کمال تبریزی و «گرگ بازی» ساخته عباس نظام دوست نیز پذیرفته شده و به نمایش در می‌آیند.

همچنین دو فیلم بلند سینمایی از ایران برای حضور در بخش «جام جهان نما» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر انتخاب شد.

در بخش «جام جهان نما» یا همان «جشنواره جشنواره‌ها» در کنار آثاری از دیگر کشورها فیلم‌های ایرانی «درساژ» ساخته پویا بادکوبه و «راه رفتن روی سیم» ساخته احمدرضا معتمدی پذیرفته شده و به نمایش درمی‌آیند.

از بین این آثار برخی اولین نمایش جشنواره‌ای خود را پیش از این در ایران داشته‌اند و برخی دیگر نیز اولین رونمایی خود را در جشنواره های خارجی چون برلین تجربه کرده‌اند.

فیلم‌های خارجی بخش «جشنواره جشنواره ها» عبارتند از: «نوعی خانواده»، «غول»، «مربی زندگی»، «معجزه»، «فراموشی می‌سراید»، «روزی روزگاری در نوامبر»، «غرش»، «رستاخیز»، «هرگز ترکم نکن»، «حفار»، «آن سوی واژه ها».

فیلم‌های بخش رقابتی «جلوه گاه شرق»

در بخش «جلوه گاه شرق» فیلم‌های بلند خارجی شامل «توپ سه فوتی و آدم ها» از ژاپن، «فرزندان چنگیز» از مغولستان، «اکراس کاکلی» از چین، «پدر و پسر» از ویتنام، «خیبولا» از گرجستان، «باغ انار» از آذربایجان، «جاده رالانگ» از هند، «دسته کبوترها» از کویت، «تاراج» از قزاقستان، «سفر» از عراق، انگلستان، فرانسه، قطر، هلند، «باران» حمص از سوریه، «نوشتن روی برف» از فلسطین، تونس، مصر پذیرفته شده‌اند.

همچنین بخش «جلوه گاه شرق» یا همان پانورامای سینمای کشورهای آسیایی و اسلامی امسال میزبان سه فیلم بلند داستانی «اردک لی» به کارگردانی بهروز غریب پور، «آستیگمات» به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی و «پاسیو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی است.

در این بخش رقابتی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر سه فیلم کوتاه «بچه خور» ساخته محمد کارت، «زیبای زیبا» ساخته سید سجاد موسوی و «مردی با کت و شلوار آبی» ساخته جمشید بهمنی نیز از ایران پذیرفته شده‌اند.

فیلم‌های کوتاه خارجی این بخش عبارتند از «یک شب آرام» از چین، فرانسه، «همه آنچه من می خواهم» از هند، «جاده بلوفلای» از سوریه، هلند، فرانسه، لبنان، «هم نشین ها» از قزاقستان، «ابرهای انعکاسی» از چین، سنگاپور، «جادیلرکز دلا کروز، کارمند برتر ماه» از فیلیپین، سنگاپور، «کومبارس» از کویت، «لی.له» از گرجستان، «الهام بخش» از لبنان، «اُ مثبت» از عراق، «تصویر» از ژاپن و «قربانی» از ترکیه.

پنج مستند ایرانی بخش «مستند زیر ذره‌بین» جشنواره جهانی فیلم فجر

امسال در بخش «مستند زیر ذره‌بین» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر پنج مستند ایرانی و هشت مستند خارجی از کشورهایی چون استرالیا، جمهوری چک، بریتانیا، اوکراین، لهستان و… به نمایش درمی‌آید.

آثار ایرانی پذیرفته شده برای بخش «مستند زیر ذره بین» جشنواره شامل «ارثیه پدری» به کارگردانی مهدی نقویان، «در جستجوی فریده» به کارگردانی کوروش عطایی و آزاده موسوی، «در جستجوی خانه خورشید» به کارگردانی مهدی باقری، «بانو قدس ایران» به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی و «راه دل» به کارگردانی مهدی زمانپور کیاسری است.

پیش از این فیلم های «داستان یک ازدواج»، «آبی»، «الدورادو»، «دریا از دوردست به ما می نگرد»، «دریای غم»، «شهاب‌ سنگ ها»، «خانه نویسندگان» و «همدلی» به عنوان مستندهای خارجی این بخش اعلام شده بودند.

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج