۷۰۰۳۲۴
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

رسوایی فیسبوک در فیلیپین

شرکت «کمبریج آنالیتیکا» که به اطلاعات حساب شخصی میلیون‌ها کاربر فیسبوک بدون اجازه دست یافته و از آن برای پیروزی «دونالد ترامپ» استفاده کرده، به تازگی متهم شده که از این طریق به پیروزی «رودریگو دوترته» در انتخابات ریاست جمهوری فیلیپین نیز کمک کرده است.

خبرگزاری ایرنا: شرکت «کمبریج آنالیتیکا» که به اطلاعات حساب شخصی میلیون‌ها کاربر فیسبوک بدون اجازه دست یافته و از آن برای پیروزی «دونالد ترامپ» استفاده کرده، به تازگی متهم شده که از این طریق به پیروزی «رودریگو دوترته» در انتخابات ریاست جمهوری فیلیپین نیز کمک کرده است.

به نقل از روزنامه «استریت تایمز»، «مایک شروپفر» رئیس بخش فناوری شرکت فیسبوک اعلام کرده که اطلاعات ۱ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۸۷۰ کاربر فیلیپینی فیسبوک بدون اجازه آن‌ها به دست شرکت «کمبریج آنیلیتیکا» افتاده است.

پیش از این گزارش شده بود که این شرکت انگلیسی به عنوان مشاور ستاد انتخاباتی «ترامپ»، از اطلاعات درز شده ۸۷ میلیون کاربر فیسبوک استفاده کرده تا به مقاصد سیاسی اش برسد.

طبق این گزارش ، پس از ایالات متحده آمریکا، فیلیپین بیشترین تعداد کاربرانی را داشته که اطلاعاتشان به دست «کمبریج آنالیتیکا» افتاده است.

«رودریگو دوترته» رئیس جمهوری فیلیپین که به دلیل اظهارات جنجالی و رفتار پوپولیستی به «ترامپ فیلیپینی» در رسانه‌ها معروف شده بود، همچون همتای آمریکایی‌اش، در سال ۲۰۱۶ به قدرت رسید.

طبق گزارش رسانه‌های آسیایی ، شباهت ترامپ و دوترته تنها به خصوصیات شخصیتی آن‌ها ختم نشده و ستاد انتخاباتی هر دوی آن‌ها از تحلیل اطلاعات درز شده کاربران فیسبوک برای پیروزی بر رقبای خود، استفاده کرده اند.

چندی پیش، «کریستوفر وایلی» از کارمندانت سابق شرکت کمبریج آنالیتیکا به افشاگری درباره فعالیت‌های آن پرداخت.

گفته می‌شود از اطلاعات به دست آمده، برای تبلیغات انتخاباتی استفاده شده است. به این ترتیب که به طور مثال در مناطقی که مردم آن به دنبال رئیس جمهوری جسور و بی رحم بوده اند، ستاد انتخاباتی «دوترته» تصویر ارائه شده از او را در تبلیغات انتخاباتی بر اساس علاقه مردم تنظیم کرده اند. همچنین در مناطقی که مردم به دنبال چهره‌ای مهربان بوده‌اند، تبلیغات به طبع از آن تغییر کرده تا نامزد انتخاباتی وقت، در هر منطقه‌ای چهره مطلوبی از خود نشان دهد.

در پی رسوایی درز اطلاعات کاربران این شبکه اجتماعی، چندی از کشورهای جهان از جمله کشورهای جنوب شرق آسیا، بررسی قضایی خود را در این مورد آغاز کرده اند.

در حالی که فیسبوک در واکنش به این رسوایی، همکاری خود با شرکت مشاوره سیاسی واقع در انگلیس را لغو کرده، کمبریج آنالیتیکا انجام هرگونه تخلفی را تکذیب کرده است.

طبق آمار تارنمای «استاتیستا» ۳۱.۶۱ درصد از جمعیت کشور ۱۰۳ میلیون نفری فیلیپین، در سال ۲۰۱۷ از شبکه اجتماعی فیسبوک استفاده کرده اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج