تاثیر شبکههای اجتماعی بر خشونت در جوانان
متخصصان می گویند: معلمان باید به جوانان در رابطه با پیوند میان خشونت و رسانههای اجتماعی آموزش های لازم دهند. آن ها این را بر اساس استفاده روزافزون باندهای مجرم از شبکه های مجازی برای ترویج خشونت و نزاع می گویند.
خبرآنلاین: متخصصان می گویند: معلمان باید به جوانان در رابطه با پیوند میان خشونت و رسانههای اجتماعی آموزش های لازم دهند. آن ها این را بر اساس استفاده روزافزون باندهای مجرم از شبکه های مجازی برای ترویج خشونت و نزاع می گویند.
به نقل از گاردین؛ متخصصان از تاثیرات مخرب رسانه های اجتماعی بر خشونت در بین جوانان می گویند.
کرگ پینکنی، استاد جرم شناسی و فردی که در بریتانیا و چند کشور دیگر برای افرادی که با جوان ها سر و کار دارند (از جمله مربی ها، معلم ها و کسانی که در رسانه های اجتماعی فعالیت میکنند) دوره های یک روزه آموزشی برگزار می کند، می گوید که دولت باید رویکرد خود را مدرن کند.
پینکنی می گوید: دولت باید برنامه های بودجه ای را در نظر بگیرد تا مربیان را در بحث رسانه های اجتماعی آموزش دهد، زیرا بسیاری هنوز از ایده های قدیمی خود در سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۵ استفاده می کنند و همان را در سال ۲۰۱۷ ارائه می دهند و این در حالی است که محدوده و دامنه تاثیر شبکههای اجتماعی فراتر رفته و تغییر کرده است. برای مثال اگر نزاعهایی در خارج از مدرسه رخ می دهد احتمالا رسانه های اجتماعی بر آن تاثیرگزار بوده اند. اکنون کارشناسان باید این موضوع را متوجه شوند.
در اوایل این هفته، کریسیدا دیک از پلیس لندن رسانه های اجتماعی را در افزایش خشونت بین جوانان متهم کرد: «رسانه های اجتماعی سطح آگاهی مردم را بالا برده است و با دسترسی رقبا به این رسانه ها اختلافات کم اهمیت در عرض چند دقیقه می تواند منجر به خشونت شود.
سال قبل پینکنی ویدیوهایی از جوانان را در خلال کلیپ های موزیک نشان داد که با یکدیگر در حال نزاع و درگیری بودند. او به مربیان توصیه هایی برای محافظت از جوانان در برابر این معضلات پیشنهاد داد.
دکتر سایمون هاردینگ، استاد ارشد جرم شناسی در دانشگاه میدلسکس می گوید: ما پی بردیم که باندهای مختلف از چهارسال قبل برای تبلیغ خود از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند و از آن زمان استفاده از آن هر سال دوبرابر شده است. البته هیچ آمار دقیقی وجود ندارد. چون هر باند خیابانی که من می شناسم به طور آنلاین هم فعالیت دارد. جوانان کاملا در این دنیا غوطه ور هستند، بنابراین منطقی است که فعالیت آنها در این فضا روز به روز بیشتر شود.
او از فعالیت های خشونت آمیز جوانان پس از ارتباط با این باندها ابراز نگرانی کرد: این باندها بسته به اهداف خود از رسانه های متفاوتی استفاده می کنند اما رسانه های محبوب آنها یوتیوب و اسنپ چت است.
البته سخنگوی یوتیوب می گوید: ما با سازمان هایی مثل پلیس متروپولیتن کار می کنیم. ما به دنبال بهبود کار خود هستیم تا این اطمینان حاصل شود که یوتیوب جایی برای افرادی که به دنبال آسیب زدن به جوانان و جامعه هستند ندارد.
بر طبق گفته هاردینگ یکی از راه حل های این معضل، آموزش دادن است.مدارس نقش مهمی در آگاهی دادن به دانش آموزان در این زمینه دارند و از این طریق دانش آموزان می توانند آگاه شوند.
نظر کاربران
دیگه به پدر مادر شونم سر نمیزنن اصلا باید اینترنت قطع کرد قشنگ اگر هم اختلاسی شد کسی نفهمه