۶۹۶۷۹۷
۶ نظر
۵۰۱۱
۶ نظر
۵۰۱۱
پ

صدا و سیما در دام دروغ اول آوریل افتاد

فیلمی با لوگوی «خبرگزاری صداوسیما» در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود که سقوط «تیان‌گونگ-۱» را در آسمان نشان می‌دهد. این فیلم ساعت‌ها پیش از سقوط فضاپیما در یوتیوب منتشر شده است.

خبرآنلاین: فیلمی با لوگوی «خبرگزاری صداوسیما» در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود که سقوط «تیان‌گونگ-۱» را در آسمان نشان می‌دهد. این فیلم ساعت‌ها پیش از سقوط فضاپیما در یوتیوب منتشر شده است.

«تیان‌گونگ-۱»، نخستین ایستگاه فضایی چین، ساعت ۰۰:۱۶ بامداد ۲ آوریل به وقت جهانی مقارن با ۴:۴۶ بامداد ۱۳ فروردین به وقت تابستانی ایران، وارد جو زمین شد و پس از سوختن در جو و خرد شدن به قطعات کوچک، در آب‌های اقیانوس آرام سقوط کرد. موقعیت جغرافیایی محل سقوط، حوالی مختصات جغرافیایی ۱۳٫۶ درجه جنوبی و ۱۶۴٫۳ درجه غربی است که در ۴۰۰۰ کیلومتری جنوب هاوایی واقع شده است.

با توجه به وسعت اقیانوس، تعداد بسیار اندک مناطق مسکونی در حوالی محل سقوط «تیان‌گونگ-۱» و از همه مهم‌تر، هم‌زمانی سقوط با روشنایی روز که شرایط نامناسبی را برای تصویربرداری از مراحل نخستین ورود فضاپیما ایجاد می‌کرد؛ انتظار نمی‌رفت که تصاویر یا فیلم‌هایی از ورود «تیان‌گونگ-۱» به جو و متلاشی‌شدن آن تهیه شده باشد.

با این حال، فیلمی در خبرگزاری صداوسیما منتشر شد که ورود «تیان‌گونگ-۱» را به درون جو زمین نشان می‌داد و به‌سرعت در فضای مجازی پخش شد. تصویر زیر، نمایی از این فیلم را نشان می‌دهد.

صدا و سیما در دام دروغ اول آوریل افتاد

با جست‌وجوی اینترنتی، می‌توان منبع اصلی این ویدیو را در یوتیوب پیدا کرد که حوالی ساعت ۲۱ روز ۱۲ فروردین (به وقت تابستانی ایران) منتشر شده است. این درحالی است که سقوط «تیان‌گونگ-۱» نزدیک به ۸ ساعت پس از آن اتفاق افتاده است.

صدا و سیما در دام دروغ اول آوریل افتاد

به بیان دیگر، فیلمی که در فضای مجازی از سقوط «تیان‌گونگ-۱» دست به دست می‌شود، مربوط به اتفاق صبح امروز نیست و اگر آن را ساختگی ندانیم (که با توجه به شواهد موجود، چنین به نظر می‌رسد)؛ مربوط به پدیده‌ای دیگر است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اینا چون همش دروغ میگن خیلی هم خوب دروغ ها رو باور میکنن

    پاسخ ها

    • امیرحسین

      یک اتفاق عادیه خیلی از خبرهای صداوسیما بدون راستی آزمایی پخش میشه

  • بام

    یعین این خبرگزاری نگفته یااصلا این ماجرانبوده حالا مابه هیچ نتیجه ای نرسیدیم شما بعدا میگوید

  • اکبر‌مهرزاد

    خواهشمندیم‌درباره‌علوم‌فضا‌وسایر‌علوم‌بیشتر‌بنویسید‌ما‌تاحالا‌‌نمیدانستیم‌چین‌‌ایسگاه‌فضایی‌‌دارد‌.ایا‌روسیه‌هم‌قبل‌ازایستگاه‌دایمی‌چنین‌تجربه‌ای‌داشته؟

  • بدون نام

    این مربوط به ازمایش اتش بازی در فضا برای المپیک توکیوست

  • سبحانی

    اینجا اگر دروغ نگی جل و پلاست روی آب است،

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج