۶۹۵۶۲۳
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

راه حل آب نشدن بستنی کشف شد

محققان کانادایی متوجه شده اند با افزودن ماده ای از پوست موز به بستنی از آب شدن آن می توان جلوگیری کرد.

خبرگزاری مهر به نقل از میل آنلاین نوشت: محققان دانشگاه Guelph در کانادا راه حلی یافته اند که از آب شدن بستنی جلوگیری می کند. پوست موز قدیمی فیبرهای ریزی به نام سلولز دارد. با افزایش این ماده به بستنی، محصول حاضر خامه ای تر، خوش طعم تر و البته ماندگار تر می شود.

این فیبرهای طبیعی هزاران بار نازکتر از قطر موی انسان هستند. این ماده سبب می شود بستنی طعم بهتری داشته باشد و علاوه بر آن چربی های ماده غذایی را از بین می برد. به این ترتیب بستنی ماده غذایی سالم تری خواهد شد.

رابین زولوآگا گالاگو در این باره می گوید: یافته های ما نشان می دهد نانوفیبرهای سلولزی موز کیفیت بستنی را افزایش می دهد. به خصوص این فیبرها سبب می شود این ماده غذایی حجیم تر و دیر تر آب شود.

با چند تغییر کوچک در فرایند تولید می توان این فیبر را به بستنی افزود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج