۶۹۵۵۶۹
۴ نظر
۵۰۱۱
۴ نظر
۵۰۱۱
پ

تاکید بر تقویت بازرسان کار در سال جاری

یک مقام مسئول کارگری تقویت بازرسی کار و پیگیری بند ز تبصره ۷ بودجه ۹۷ را مهمترین اولویت سال ۱۳۹۷ عنوان کرد.

خبرگزاری ایسنا: یک مقام مسئول کارگری تقویت بازرسی کار و پیگیری بند ز تبصره ۷ بودجه ۹۷ را مهمترین اولویت سال ۱۳۹۷ عنوان کرد.

علی اصلانی اظهار کرد: مهمترین دغدغه جامعه کارگری و بازنشستگان در سال جاری پیگیری بند ز تبصره ۷ بودجه ۱۳۹۷ است و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد که منابع درمان سازمان تامین اجتماعی که از حقوق کارگران و بازنشستگان کسر می‌شود، به خزانه واریز نشود.

وی با تاکید بر لزوم افزایش بازرسی‌ از محیط‌های کار گفت: در بحث کاهش حوادث کار خوشبختانه ارائه آموزش‌ها در محیط کار موفق بوده است اما همچنان با کمبود بازرسان کار مواجهیم که این امر موجب شده تا بازرسان کار هر شش ماه یکبار به ساختمان سر بزنند یا از کارگاهی بازدید کنند.

اصلانی گفت: در حال حاضر ۸۰۰ بازرس در کل کشور داریم و اگر بخواهیم منطقه‌ای را برای بازرسی تعریف کنیم یک بازرس نهایت بتواند هر سه ماه یکبار از آن منطقه بازدید و دستورالعمل‌های ایمنی را دنبال کند.

این مقام مسئول کارگری با تاکید بر تقویت بازرسان کار گفت: دولت باید از ظرفیت تشکل‌های کارگری در این زمینه استفاده کند. در شورای عالی حفاظت فنی که بحث تعیین صلاحیت پیمانکاری مطرح بود، پیشنهاد کردیم که دولت برای کاهش تصدیگری‌ها از ظرفیت انجمن‌ها و تشکل‌ها استفاده و بحث آموزش را به آن‌ها واگذار کند.

وی در ادامه فاصله بین خط فقر و تورم را مورد اشاره قرار داد و گفت: هر دولتی که سر کار آمده نتوانسته فاصله بین این دو را به هم نزدیک کند و متاسفانه به دولتهای بعد منتقل شده و امروز به شکل انباشته به نقطه اوج خود رسیده است. در حالی که فاصله بین خط فقر و تورم ۱۸۰ درصد است و بر همین مبنا رکود در کارگاه‌ها در سال گذشته را شاهد بودیم و بسیاری از کارخانه‌ها نتوانستند کالاهای خود را بفروشند، درنتیجه یک به یک از رده تولید خارج شدند و مسیر تعطیلی کارخانه و اخراج نیروی کار را در پیش گرفتند.

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کاهش نرخ بیکاری را یکی دیگر از اولویت‌های سال ۹۷ برشمرد و گفت: مردم از آمار و شعار خسته شده‌اند، وقت آن رسیده که عملگرا باشیم. اینکه آمارهایی ارائه کنیم که با واقعیت‌ها همخوانی ندارد، موجب دلسردی مردم می‌شود.

وی افزود: البته طرح‌های خوبی در حوزه اشتغال ارائه شده و پولهای خوبی هم اختصاص پیدا کرده است که از جمله این طرح‌ها، طرح اشتغال روستایی است که برای اجرای آن در روستا منابع و اعتباراتی مصوب کرده‌اند ولی هنوز گزارشی از روند اجرای طرح تهیه نشده که چه میزان اشتغالزایی برای اهالی روستا ایجاد شده است؟

طرح اشتغال روستایی یکی از طرح‌های دولت به منظور کاهش نرخ بیکاری در روستاها و رونق بازار کار است. دولت از محل منابع صندوق توسعه ملی معادل ۱.۵ میلیارد دلار معادل ۶۰۰۰ میلیارد تومان برای اشتغالزایی در روستاها در نظر گرفته و بانک‌های کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید به عنوان بانکهای عامل نیز باید معادل این رقم را به تسهیلات اضافه کنند تا مجموع تسهیلات به ۱۲ هزار میلیارد تومان برسد و در بین متقاضیان توزیع شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بازرسان دانا== کشور آباد

  • رفیعی

    کشکه تامین اجتماغی ورشکسته شده بعدا میره ایفون میگیره واینکه چراتبعه بیگانه رامیخوان بیمه کنن وکردن ماهم باید چوب گرانیرابخوریم حرفهام تکراری باحرف میخوای فقر برطرف کنید خداباید شمارابشناسه

  • بدون نام

    بازرسان نادان== فساد وحق خوری

  • بدون نام

    اگر بازرسی باشه خوبه که همه جا ولی چه کنیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج