مقایسه رهبر کره شمالی با صدام
پایگاه اینترنتی ایندیپندنت در مطلبی به بررسی تفاوت رویکردهای جرج بوش با صدام و دونالد ترامپ با کیم جونگ اون پرداخت
ایلنا: پایگاه اینترنتی ایندیپندنت در مطلبی به بررسی تفاوت رویکردهای جرج بوش با صدام و دونالد ترامپ با کیم جونگ اون پرداخت و نوشت: پانزده سال پیش در چنین هفتهای، آمریکا با ادعای وجود ذخایر تسلیحات شیمیایی به عراق حمله کرد. جنگی که به جای نابودی سلاحهای شیمیایی عراق، میلیونها تن از مردم این کشور را هدف قرار داد و قطعنامههای سازمان ملل برای نشان دادن عمق استیلای ظلم و ستم بر مردم آن کافی نبود. جنگی که به تاراج ثروت یک ملت و مرگ میلیونها نفر منجر شد. جنگی که رکورد جدید دروغگویی و فریب را برای مقامات آمریکا و غرب رقم زد.
جرج بوش، رئیس جمهور پیشین آمریکا مانع از آغاز جنگ در عراق نشد و با طرح ادعایی مبنی بر وجود ذخایر سلاحهای شیمیایی، هم به جاه طلبیهای صدام، دیکتاتور سابق عراق پایان داد و هم زمینه تاراج ثروت ملی این کشور را فراهم کرد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا نیز از آغاز ورود به کاخ سفید در سال ۲۰۱۶، به شیوه ای مشابه بر طبل جنگ با کره شمالی کوبید و همانطور که بوش با شعار «شوک و حیرت»، صدام را تهدید کرد، ترامپ نیز در اقدامی مشابه با «آتش و خشم» به تهدید کیم جونگ اون روی آورد.
رئیس جمهور پیشین آمریکا، صدام را «دیوانه» خطاب کرد و ترامپ به رهبر کره شمالی صفت «مرد موشکی» داد. در حالی که رویکرد دو رئیس جمهور آمریکا در ابتدا به یک شکل پیش می رفت ولی در ادامه کاملا تغییر کرد.
برخی کارشناسان معتقدند کیم جونگ اون همان صدامِ ترامپ است (!) و ترامپ سعی دارد با همان سیاستی که بوش، به حکومت دیکتاتوری صدام پایان داد، از قدرت گرفتن کیم جونگ اون جلوگیری کند.
با این حال، به نظر میرسد ترامپ از بوش باهوشتر است. او از تجربه روسای جمهور پیشین آمریکا درس گرفته است. حضور نظامی آمریکا در عراق اگر چه زمینه تاراج ثروت ملی این کشور را به دنبال داشت ولی کشتار میلیونها انسان بیگناه به لکهای ننگ در دولت پیشین آمریکا تبدیل شد.
ترامپ به خطای آمریکا در حمله به عراق پی برده است و به دنبال تکرار آن و منفورتر کردن چهره خود در آمریکا و سطح بینالمللی نیست.
او به دنبال دستاویزی برای اقدام مشابه آنچه در عراق رخ داد علیه کره شمالی بود ولی در محاسبات خود وجه مشترکی بین صدام و کیم جونگ اون نیافت.
ترامپ متوجه تفاوت قدرت و متحدان کیم جونگ اون و صدام شد؛ تهدیدهای او واکنش متقابل پیونگ یانگ را به دنبال داشت و در نهایت او گزینه مذاکره را انتخاب کرد.
نظر کاربران
مقایسه رهبر کره با صدام اشتباه است
.... اگرآمریکانبودشایدماهنوزهم درگیرجنگ باعراق بودیم، ومعلوم هم نبودچه برسرکشورمایاعراق می آمد، درضمن روزنامه کیهان هم مرقوم فرموده بودندکه ماازکره شمالی بهتریم.
پاسخ ها
امریکا با حمله به صدام وعراق مرتکب اشتباهی بزرگ شد که به نفع ایران تمام شد یکی هم دشمن دیرینه ایران راکه همیشه چشم طمع به خاک ایران داشت ازبین برد وهم راه کربلا وهم رفتن به سوریه بروی ایرانیان گشوده شد پس حمله راهبردی امریکا به عراق کلآ به نفع ایران تمام شد که میتوان گفت این کار خدا بود
دلیلت چیه که میگی اگه آمریکا نبود ما هنوز تو جنگ بودیم؟
اصلا این مقایسه ها چرند نشان از بی شعوری و بی سوادی منتشر کنندگان هستش کره رهبر دارد عراق ریس جمهور؛کره حاکمیت کمونیستی دارد عراق حاکمیت ملی ؛عراق فاقد سلاح هسته ای کره دارای سلاح هسته ای؛نگاه بین الملل و ملتها نسبت به سال های گذشته تغییر نموده است حامیان کره ربطی به حامیان صدام دارند چین چنین اجازهای به آمریکا نمی داد و نمی دهد و استراتژی منطقه ای کره و عراق متفاوت با یکدیگر هستند کره از لحاظ تکنولوژی در برابر عراق غول بی شاخ و دم هستش
جونگ اون ، آنقدر عقل داشت که خود و کشورش را از جنگ حتمی ونابودی برهاند.شما به فکر خود باشید
پاسخ ها
یک کلام از مادر عروس،،تا بقدرت اتمی کامل دست نیافت حرفی از گفتگو نزد وامریکا بخاطر موشکهای اتمی کره ترسید واز در گیر شدن با چین وروسیه درضمن کره جنوبی هم از درگیری می ترسید وامریکا را نیمه رها کرد وراه گفتگو را به خاطر نزدیکی ونابودشدن در پیش کرفت
کیم جونگ اون اتفاقاً سیاستمدار خبرهای هست، چه یه عدهای خوششون بیاد یا نیاد.
انشالله که هیج جنگی اتفاق نیفتد جان مردم به خاطر اشتباهات سیاستمداران به خطر نیفته
درود بر پیشوا کیم جونگ اون.
کیم یک انسان شجاع دلیر و وطن پرسته و بهترین هارو برای مردمش میخواد.