اعتراض کشاورزان در نماز جمعه اصفهان
جمعی از کشاورزان شرق اصفهان روز گذشته با حضور در مراسم نمازجمعه این هفته اصفهان خواستار حل مشکلات آب در منطقه شرق اصفهان و پیگیری مطالباتشان شدند.
خبرگزاری ایرنا: جمعی از کشاورزان شرق اصفهان روز گذشته با حضور در مراسم نمازجمعه این هفته اصفهان خواستار حل مشکلات آب در منطقه شرق اصفهان و پیگیری مطالباتشان شدند.
بنا بر این گزارش، سید مجتبی میردامادی در خطبه های نماز جمعه اصفهان در واکنش به این اعتراض ها گفت: من به کشاورزان عزیز نوید می دهم که در آینده شرق اصفهان یک سرزمین با باغات سبز خواهد بود و همه کشاورزان عزیز از رفاه برخوردار می شوند.
کشاورزان بدانند که همه دستگاه های استانی و کشوری در تلاشند تا مشکلات آب در اصفهان و منطقه شرق این شهر حل شود.
نظر کاربران
اولا شبکه های خارجی خبررا باتصویر پوشش دادند دوما اقای امام جمعه این نویدو چند قرن دیگه
چرا همشو نمیگی اینجا هم سانسور میکنین
چرا سانسور کردید ....عکس هاش پخش شده.خجالت بکش سانسورچی
دمشون گرم
من هم به کشاورزان عزیز نوید میدم که هیچ اتفاقی براشون نمیوفته و روز به روز بدتر هم میشه
پاسخ ها
واقعا.....خخخخخ
متاسفم اب و نفت از سرزمین بختیاری خودشون فقیر ترین و تمام زمینها یشان در خوزستان دیم و در یک کیلومتری چهار دریاچه و سد
خخخخ راست میگه در دنیای دیگه البته همه جا سرسبزه.....
اگر گشت گلخانه ایی در اصفهان گسترش پیدا کند مشکل خیلی از کشاورزان مرتفع خواهد شد ،و از آب دریای آزاد عمان هم در کارخانه ها و صنایع دیگر استفاده کنند چه بهتر.در ضمن آب شرب استان اصفهان و یزد هم از غیر شرب بزودی تفکیک شود.