ده میلیون ایرانی زیر خط فقر زندگی میکنند
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: این شایسته نظام ما نیست که امروزه بشنویم بیش از ده میلیون نفر در کشور ما زیر خط فقر زندگی میکنند.
باشگاه خبرنگاران جوان: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: این شایسته نظام ما نیست که امروزه بشنویم بیش از ده میلیون نفر در کشور ما زیر خط فقر زندگی میکنند.
حجت الاسلام و المسلمين كلانتری نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در چهارمین اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: هیچکس منکر خدمات بی بدیل انقلاب اسلامی به فقیران و اقشار محروم نیست. این انقلاب، تودههای مردم را از حاشیه به متن آورد و به آنان هویت و حیاتی مجدد داد و آنان را در بهره گیری از نعمتهای مادی و معنوی، سهیم اغنیا و مرفهان ساخت. به نحوی که پس از انقلاب، روستاها و شهرهای کوچک ما از امکانات شهرهای بزرگ برخوردار شدند.
وی ادامه داد: با کمال تأسف واقعیاتی چند از جمله خشکسالیهای پی در پی و عدم توزیع عادلانه ثروتها و چپاول دسترنجهای روستاییان توسط واسطه ها، موجب افزایش محرومیتها و فقر بخشهای عظیمی از جامعه به خصوص روستاییان و مهاجرت ناخواسته آنان به شهرها و در نتیجه افزایش بی رویه جمعیت شهری و پیدایش مشکلات متعددی مانند حاشیه نشینی شده است و متأسفانه مشکلات و گرفتاریهای این قشر آن طور که شایسته نظام جمهوری اسلامی است مورد توجه مسئولان و مدیران قرار نمیگیرد و این در حالی است که هم امام راحل اعلی الله مقامه و هم رهبر معظم انقلاب همواره بر اولویت دادن به مشکلات این قشر تاکید ورزیده اند.
حجت الاسلام کلانتری گفت: امام عظیم الشأن فرمودند «خدا نیاورد آن روزی که سیاست ما و سیاست مسئولین کشور ما، پشت کردن به دفاع از محرومین و رو آوردن به حمایت از سرمایه دارها گردد و اغنیاء و ثروتمندان از اعتبار و عنایت بیشتری برخوردار شوند. معاذالله که این با سیره و روش انبیاء و امیر المومنین و ائمه معصومین علیهم السلام سازگار نیست، دامن حرمت و پاکت روحانیت از آن منزه است».
وی افزود: با این همه تاکیدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب در مورد رسیدگی به وضعیت محرومان، این شایسته نظام ما نیست که امروزه بشنویم بیش از ده میلیون نفر در کشور ما زیر خط فقر زندگی میکنند یا اینکه اعلام شود جمعیت حاشیه نشین ما ۱۱ میلیون نفر است. یا اینکه گفته شود ۸۰% حقوق بگیران زیر خط فقر هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: البته همه این دردها و مشکلات قابل حل است، مشروط به آن که برخی از مسئولین و مدیران پرحرف و کم کار، به خود آیند و فرامین حکیمانه و دلسوزانه رهبر معظم انقلاب را به کار بندند و با نظریه پردازیهای غیر محققانه و مسائل حاشیهای و اختلاف بر انگیز، وقت مردم را نگیرند و آب در آسیاب دشمن نریزند و ناکارآمدی و کارنابلدی خود را نپوشانند و بجای آنکه پاسخگو باشند در نقش اپوزوسیون بازی نکنند.
وی تاکید کرد: با کمال تاسف و درد، در این مسأله هم شاهدیم برخی از مسئولان به جای آنکه مشکلات این عرصه را حل کنند، سیاسی کار میکنند و ناجوانمردانه به گونهای سخن میگویند که گویی یک طیف، دشمن قسم خورده فضای مجازی و طیف دیگر طرفدار پر و پا قرص آن است و گویی این جمع، خواستار ارتباط و تعامل با جهان و آن جمع، مخالف با آن است.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: امروز در کشور ما هیچ طیف و هیچ جریانی با اصل فضای مجازی و با فرصتها و با خدمات فراوان آن مخالف نیست و هیچ حزب و گروهی، خواهان تعطیلی آن و قطع رابطه اطلاعاتی با جهان نیست زیرا این کار نه شدنی است نه معقول.
وی افزود: امروز اجماع همه دلسوزان جامعه و خواسته به حق همه یاوران حقیقی انقلاب، نه تعطیلی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بلکه مدیریت، ساماندهی و بومی سازی آنهاست و کسانی که با این حقیقت روشن مخالفت میکنند و یا با کارشکنی، مانع از اجرای آن میشوند غافلانی هستند منفعل و مقصر. کشورهایی مانند سوئد، کانادا، هند، کره جنوبی و مالزی که خود را نمادهای مردم سالاری و آزادی بیان میدانند، گستردهترین میزان فیلترینگ اینترنت را اعمال میکنند.
حجت الاسلام کلانتری گفت: در اتحادیه اروپا، فرانسه شدیدترین نظارتهای حکومتی فضای سایبری را دارد. طبق قانون مصوب سال ۲۰۰۹ این کشور، کاربران ناقض قوانین شبکه، از دسترسی به آن محروم میشوند. بزرگترین مرکز کنترل اینترنت در جهان یابه اختصار جی سی اچ کیو (GCHQ) در انگلیس قرار دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: همه میدانند مهمترین و اصلیترین رسالت انقلاب اسلامی، تربیت نسل موجود و نسلهای آینده بر اساس ارزشها و تعالیم نورانی اسلام است. در جمهوری اسلامی ایران بعد از گذشت ۴۰ سال از عمر پر برکت انقلاب، سند تربیت با پشتوانه سالها کار کارشناسی و بر مبنای اسلام، تنظیم گردید. اکنون این سوال مهم مطرح است که چرا وقتی هیئت دولت در شهریور ۱۳۹۵ اجرای سند ۲۰۳۰ را تصویب میکند در کمتر از ۴ ماه دستورالعمل اجرایی آن تهیه و در دی ماه ۱۳۹۵ رونمایی میشود، اما سند تحول بنیادین که در آذر ماه سال ۱۳۹۰ تصویب و ابلاغ شده تاکنون اثری از اجرای آن مشاهده نمیشود. آیا وقت آن نرسیده که نهادهای مسئول به خصوص شورای انقلاب فرهنگی در این مورد به وظیفه قانونی خود عمل کنند؟
نظر کاربران
کی جواب گو هست
پاسخ ها
خواب دیدی خیره حداقل 30 میلیون زیر خط فقر هستن، فقط حرف، و میگن باید این کار بشه! چه کسی باید انجام بده! لااقل برید کنار تا کسانیکه که لیاقت دارن و میتونن جای شما بیان تا مشکلات حل شود اگه فقط با حرف زدن مشکلات حل میشد بعد اینهمه سال نباید تمام کشورو فقر و فساد پر میکرد
مدیران نادان= کشور ویران
مدیران دانا== فقر نابود
منم شمردین هنوز نه حقوق گرفتیم نه عیدی
درعوض دشششمن ازمامیترسد... چون آدم گرسنه خطرناک است
پاسخ ها
ای درود به شرفت
فقط ۱۰میلیون؟؟؟؟!!!!
اینکه میشه حدود۸ درصد!!!!
یعنی ۷۰میلیون دیگر راحتن؟غمی ندارن؟کمبودی؟اجاره خانه؟ گرانی؟؟؟؟؟!!!!
خب خدا رو شکر....
پس دولتمردان و اربابان ما راحت باشن...وجدانشون آروم باد... ممنون ممنون....دستتون درد نکنه
اگرجمعیت کشور ۳۰ میلیون بود این آماردرست بود اماوقتی دولت درآمد کمتراز ۳میلیون و ۷۰۰ رازیر خط فقر می داند، من باید ناقص العقل باشم ۱۰ میلیون روباورکنم.
خوبه دیگه.آمار خوبیه .یک هشتم کشور فقیرند.!!!!
طبق کدوم گزارش و امار...80 درصد زیر خط فقرن
پنجاهدرصدمردمزیرفقر
اره بجان بچه انکه این امار تایید کرده....
درعوض ده میلیون هم چنان غرق درصروتندکه تاهفتادنسل بعد تامین هستند خدامیداندوضعیت کشوردرتاریخرجهان بی سابقه بوده وبعدازاین هم بی سابقه خواهدبود
برترینها چرا میترسی نظر منو درج کنی . من کفن مرگ را بر تن کردهام . زده ام به سیم آخر مردم به حلقوم شأن رسیده ازدزدی اختلاس مسولان واقازاده ها و پورشه سواران....
قضیهبرعکسهدهدرصددررفاهندبندهخداراستمیگهخجالتکشیدحقیقتوبگهشمادلگیرنشید
چرا دروغ میگید ملت ایران همش زیرنظر دارن زندگی میکنن بجز چهار درصد که در رفاه هستن
بنده چندين نفر رو حقوق و مزايا ميدم ، با اينكه تا حد توان بيشترين مزايا را پرداخت ميكنم و عيدي همه كاركنان از ١.٥ميليون تا سه ميليون پرداخت كردم ولي باز هم بنظرم همه پايين تر از خط مذكور قرار ميگيرن
و احتمالا امار ٤٠ميليون صحيح باشه
۴۰ ملیون زیر فقرن یکیش خودمن اخرین نفر فقرم با چهارتا بچه
پاسخ ها
تو که زیر خط فقری خیلی ببخشید خیلی خیلی ببخشید و بازم ببخشید بی جا فرمودین 4 تا بچه آوردین. اونا رو هم بدبخت کردی آدم بی ملاحظه...والا
امار زیر خط فقر بیشتر از این حرفاست و یکم بهتر جامعه متوسط رو به فقره .جامعه متوسط هم نداریم.یکم بالاتر میرسیم به آقازادها که میلیاردر هستن .یکم بالاتر میرسیم به مسولین و مدیر که به تریاردر هم میرسیم.حتی نمیتونم تلفظ کنم.اصلا آدمایی رو باید تو خواب ببینم.
ملت ایران سیره ومقتدر ....فقط جدیدا زیادخواه تجمل گرا شده وچون ازشب تا صبح پای فضای مجازی هستند حال کارکردن ندارن
مقصر بیکاری در مملکت نیست مقصر فقط بحالیه
پس بقیه که روی خط فقر نیستن خط فقر کجا رفته ؟؟ بیابید پرتقال فروش را
روستائی آب برق گاز و تلفن دارد ولی چه فایده وقتی نان خوردن ندارد.ضمن اینکه خودتان آمار دقیق دارید و میدانید حداقل ۴۰ میلیون زیر خط فقر داریم.که اگر با استانداردهای بین المللی بسنجیم افراد زیر خط فقر حداقل ۶۰ میلیون نفر است.. البته آمارتان درست است اگر ۱۰ میلیون خانوار باشد.
70میلیون نفرزیرفقرن
شما که دروغ نمیگید
پس لعنت بر پدر آدم دروغگو
این نماینده چرت عصرانه اش رازده باخودش گفت تیری به تاریکی میزنم شایدبه گنجشک خورد..... وگرنه نیمی ازمردم زیرخط فقرنددولت خط فقررا۳/۸۰۰گفته کارکنان وکارگرهابا حقوق دوتومان واجاره به کجامیرسند
بیش از۳۰درصدخانوادهها مگه میش ۱۰ملیون پس اینهارومیدونیددولت ازجیب ملت خرج وشغل وبودجه۱۶ملیون افغانی که۱۰ملیون شغل هارواشغال کردن لعنت به وطن وهم وطن فروشهای خاین کودن پولکی
سلام ودرودخدابرامام راحل وهمه پیروان واقعی امام ورهبری
وباسلام به حجت الاسلام کلانتری متن بسیارزیباوفرمایشات کاملا انقلابیگرایانه ای بود اما متاسفانه آملربنظرمیرسدغلط باشد وبیش ازآمارداریم مردمانی که زیرخط فقرزندگی میکنند مثلا ماجان بازانی هم داریم خانواده شهدایی هم داریم که زیرخط فقرزندگیمیکنند واین دردبسیلربزرگی است که همه جامعه رافراگرفته فقط تعدادی وابسته به دولت باعناوین سهامداران انقلاب دررفاه هستند وبقیه مردم درحاشیه وزیرخط وهستتد.
این دیگه چه خبریه سیاه نماییه دوووشمن شادمون کردی
برعکس گفتی ده میلیون بالای خط فقر هستند 70میلیون زیر خط فقر