تغییر دیدگاه مردم آمریکا درباره ایران
در حالی که در سال ۲۰۱۲ حدود ۳۲ درصد از مردم آمریکا، ایران را به عنوان بزرگترین دشمن خود عنوان کرده بودند، اکنون در سال ۲۰۱۸ تنها ۷ درصد از مردم آمریکا چنین دیدگاهی دارند.
فرارو: در حالی که در سال ۲۰۱۲ حدود ۳۲ درصد از مردم آمریکا، ایران را به عنوان بزرگترین دشمن خود عنوان کرده بودند، اکنون در سال ۲۰۱۸ تنها ۷ درصد از مردم آمریکا چنین دیدگاهی دارند.
به گزارش پرشیا دایجست، موسسه نظرسنجی گالوپ در جدیدترین گزارش خود دیدگاه مردم آمریکا درباره بزرگترین دشمن آمریکا را بررسی کرده است. در این نظرسنجی، پاسخ دهندگان آمریکایی به ترتیب کره شمالی، روسیه و چین را به عنوان بزرگترین دشمنان آمریکا معرفی کرده اند.
در این گزارش آمده در حالی که در فوریه ۲۰۱۶ حدود ۱۴ درصد از پاسخ دهندگان آمریکایی از ایران به عنوان بزرگترین دشمن آمریکا نام بردند، در فوریه ۲۰۱۸ این رقم به ۷ درصد کاهش یافته است. جالب اینکه این رقم در سال ۲۰۰۶ حدود ۳۱ و در سال ۲۰۱۲ حدود ۳۲ درصد بوده و ایران از دیدگاه مردم آمریکا دشمن بزرگ تری حتی نسبت به چین و روسیه به شمار میرفته است.
برخی کارشناسان معتقدند روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان یک رئیس جمهور اعتدال گرا در ایران از یکسو و عقد توافق هستهای برجام از سوی دیگر، در بهبود دیدگاه مردم آمریکا نسبت به ایران نقش مهمی داشته است.
توافق هستهای برجام در سال ۲۰۱۵ میان ایران و گروه ۱+۵ شامل پنج عضو دائم شورای امنیت به علاوه آلمان بدست آمد. این توافق با ایجاد برخی محدودیتها در برنامه هستهای ایران، تحریمهای مرتبط با آن را لغو کرد. امروز دونالد ترامپ سعی دارد این توافق را که از سوی شورای امنیت سازمان ملل مورد تایید قرار گرفته است باطل کند.
نظر کاربران
روسیه و چین خیلی خطرناکن هم واسه مردم خودشون هم واسه کل دنیا
آنها به خاطر شخص یا اشخاص نظر مثبت ندارن بلکه آنها وحتی دنیا میدانند که ایران وایرانی حق هستند بجز عده ای معدوداز ایرانی ها که خود فروخته ابر قدرتها شدند افسوس
ایران بزرگترین دشمن امریکاست ردیف اوله
حسن روحانی اعتدال گرا نیست
بزرگترین و خطرناکترین دشمنان هر کشور وهر مرز و بومی افراد نادان آن کشور یا آن مرز و بوم هستند
دوست نادان را کمتر از دشمن نمیدانم
سرم فدای آن دشمن که بوئی از وفا دارد
با این آمار چرا هنوز مرگ بر آمریکا گفته میشه؟ چقدر منابع و فرصت و عمر یک ملت در پای همین آرزوی مرگ کردن و دشمنی با کشورهای تاثیر گذار ابرقدرت دنیا تلف شده آیا زمان تغییر فرا نرسیده؟
با این آمار چرا هنوز مرگ بر آمریکا گفته میشه؟ چقدر منابع و فرصت و عمر یک ملت در پای همین آرزوی مرگ کردن و دشمنی با کشورهای تاثیر گذار ابرقدرت دنیا تلف شده آیا زمان تغییر فرا نرسیده؟
پاسخ ها
خدارو چه دیدی شاید امریکا با شعار از بین رفت
مرگ بر مدیران بی خاصیت
نه فقط آمریکا بلکا تمام دنیاویگرمیدانند،آتش زدن پرچم آمریکا، شعارمرگ بر... اینهاکارعده ای خاص وبرای منافع خاص میباشد... مردم ستم دیده ایران درطول تاریخ،درپی آزادی وعدالت بوده اند، وباهیچ مذاب ومسلکی دشمنی ندارند... دشمن تراشی کارعده ای خاص است.
مرگ بر فریب کار.
مامرگ ترامپ نیکی هیلی وجمهوریخواهان تندرو رامیخواهیم که دایما در فکر فتنه برای ایران هستند وبرای ایران خط نشان میکشند
مرگ بر روسیه
مدیران نادان= کشور ویران