۶۷۷۷۳۴
۴ نظر
۵۰۰۲
۴ نظر
۵۰۰۲
پ

آخرین وضعیت سامانه املاک و اسکان

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن درباره سامانه اخذ مالیات از خانه های خالی گفت: مسوولیت ایجاد سامانه املاک و اسکان که یک طرح ملی است و دستگاه‌ها و نهادهای بسیاری باید در آن مشارکت کنند به سازمان ملی زمین و مسکن واگذار شده و کارها در حال انجام است.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن درباره سامانه اخذ مالیات از خانه های خالی گفت: مسوولیت ایجاد سامانه املاک و اسکان که یک طرح ملی است و دستگاه‌ها و نهادهای بسیاری باید در آن مشارکت کنند به سازمان ملی زمین و مسکن واگذار شده و کارها در حال انجام است.

علی چگنی اظهار کرد: کارهای ایجاد سامانه املاک و اسکان در حال انجام است. وزیر راه و شهرسازی در ماه‌های اخیر طی حکمی مسوولیت ایجاد این سامانه را به سازمان ملی زمین و مسکن محول کرده اند. بخشهای مختلف وزارتخانه نیز با آن دوستان همراهی و هماهنگی می کنند. ولی این یک اقدام ملی است و اطلاعاتش منحصر به یک وزارتخانه و دستگاه نیست. تمام دستگاه‌های دولتی و حتی نهادهای غیردولتی مثل سازمان ثبت درگیر این مساله هستند که در حال پیش بردن کارها هستند.

وی همچنین قیمت مسکن در سال آینده را مقداری بالاتر از نرخ تورم پیش بینی کرد و گفت: بازار مسکن در سال آینده به لحاظ معاملات، قیمتها و رشد پروانه های ساختمانی بهتر از سال ۱۳۹۶ خواهد بود. افزایش قیمتها شاید اندکی بالاتر از تورم باشد و شدید نخواهد بود. رشد پروانه های ساختمانی نیز هم اکنون ایجاد شده که در ۹ ماهه ابتدای امسال ۵.۲ درصد رشد داشته است. بنابراین پیش بینی می کنیم که سال آینده تولید و سرمایه گذاری در بخش مسکن نیز مقداری رونق بگیرد.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن خاطرنشان کرد: چهار سال است که قیمت مسکن با ثبات نسبی همراه بوده است. در چند ماه اخیر به دلیل افزایش معاملات، طبیعتا قیمت مسکن مقداری بالا رفته است. با این حال قیمتهای معاملاتی با قیمتهای پیشنهادی متفاوت است. در ۱۰ ماهه ابتدای امسال حدود ۸.۲ درصد قیمت مسکن افزایش یافته است. اگر ماه به ماه را مقایسه کنیم در دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل حدود ۱۵ درصد افزایش را نشان می دهد. این رقم افزایش وحشتناکی نیست. الان هم پیش بینی نمی کنیم که به لحاظ قیمتهای معاملاتی اتفاق وحشتناکی بیفتد. اینکه بعضی فروشندگان رقمهای پیشنهادی را تا ۴۰-۵۰ درصد افزایش دهند در بازار چنین ظرفیتی نیست چرا که عرضه کافی وجود دارد.

وی ادامه داد: ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد خالی در بازار مسکن وجود دارد که پتانسیلی است که می تواند سمت عرضه را تقویت کند. از طرف دیگر ظرفیت اقتصاد به شکلی نیست که بتواند افزایش شدید قیمتها را تحمل کند. البته افزایش نسبی که حدود تورم یا مقداری بالاتر باشد را بازار تجربه خواهد کرد.

چگنی همچنین محور فعالیت دولت در بخش مسکن را نوسازی بافتهای فرسوده دانست و افزود: دولت قصد دارد حمایتهای مالی را در این زمینه انجام دهد. باید بتواند تسهیلات ارزان قیمت ارایه کند تا توسعه گرها رشد پیدا کنند تا نابسامانی و مشکلات بافتهای فرسوده کاهش یابد.

به گفته وی، محله های هدف بازآفرینی شهری شناسایی شده اند. این موضوع پیش از این هم در برنامه ششم توسعه گنجانده شده بود که سالیانه ۲۷۰ محله در برنامه ریزی بازآفرینی شهری قرار گیرند. تامین مالی هم به این صورت است که املاک در اختیار اشخاص است. منابع مالی از طریق سیستم بانکی تامین می شود. مقداری از اعتبارات را هم دولت از طرقی همچون صندوق توسعه ملی یا سایر منابع تامین می کند و در اختیار سیستم بانکی قرار می دهد که بتواند وام ارزان قیمت برای متقاضیان پرداخت شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • احمدی

    همین چگینی بود تمام املاک خودش را فروخت و حالا حرف نادرست میزند مسکن راکد و در حال سقوط میباشد ‌

  • بدون نام

    رشد قیمت مسکن نشانه رشد اقتصادی است .. ببنید چه رشدی کرده ..ولی .با با می خواهید باور کنید می خواهید باور نکنید ........ته جیب مردم یک ریال نمانده. که خالی کنید .خیلتان راحت .. با جیب خالی مردم حالا حالاها باید در احتکار بماند......فکر کنم امروز صبحی .همه مردم گرسنه به دربار حمله کنند ....ظرف یک هفته مسکن را از متری 5 میلیون رساندید به 10/5 میلیون تومان ...... یعنی چهارتا موزاییک که می شود یک متر .10/5 میلیون ارزش دارد؟؟؟ .بارک الله .سرتان را در......فرو نکنید .یک سری به بنگاهها بزنید کرایه خانه ها را کردند متری 1/700 تومان ...حالا پرتقال فروش را.. سال اینده باید یک فرغون پول بدهم بقالی یک پاکت شیر بگیرم . ...........دارد قحطی ایران را تهدید میکند به صلاحتان نیست این را قبول کنید...چون بساز بفروش هستید تابناک جان

  • متذكر

    «ارائه آمارهاي كاذب(براي هر دوره آماري) مسكن، نشان دادن امكان رونق مسكن با افزايش قيمت آن(هنوز هم ادامه دارد مانند توهم اين آقا)، عدم سرازيري سرمايه ها از بانكها به بخش مسكن با وجود كاهش سود، ايجاد جو كاذب قيمتي با جهش قيمتي كاذب مسكن، عدم توانايي و استطاعت مالي خريداران و القاي جو كاذب توسط بنگاهي ها و شماوران املاك جهت سودجويي بيشتر»== در كما رفتن مسكن براي ساليان دراز

  • بدون نام

    کی پول داره بخره ‌.خواب ببینید رونقو .سال بعد رکود شدید داریم انشالا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج