به خاطر «BBC فارسی»، راه گفتگو را در کشور نبندید
مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: بعد از سخنان حسن روحانی در روز ۲۲ بهمن در مورد لزوم برگزاری همه پرسی در بعضی اختلافها، انتقاداتی از سوی برخی چهره های اصلوگرا از رییس جمهوری مطرح شد.
مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: بعد از سخنان حسن روحانی در روز ۲۲ بهمن در مورد لزوم برگزاری همه پرسی در بعضی اختلافها، انتقاداتی از سوی برخی چهره های اصلوگرا از رییس جمهوری مطرح شد.
برخی چهرههای سرشناس اصولگرا از جمله سید احمد خاتمی اعلام کردند که این سخنان روحانی باعث خوشحالی ضد انقلاب شده و حتی بی بی سی فارسی آن را تبدیل به تیتر یک کرده است.
سوالی که در این میان مطرح میشود این معناست که آیا چون بی بی سی فارسی این پیشنهاد روحانی را تیتر یک کرده است. در داخل ایران باید از آن بگذریم و بدون بیان استدلالهای قانونی آن را بایگانی کنیم.
رییس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی پیشنهادی را مطرح کرده است. اگر این پیشنهاد از نظر قانونی مشکل دارد. بگوییم. اگر هم مشکل قانونی ندارد از آن استقبال کنیم.
اگر فراموش نکرده باشیم در مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری صحبتهای برخی نامزدها و درصد درصد کردن مردم به شدت مورد استقبال برخی ها در خارج از کشور قرار گرفت و آنها با لبخند گفتند که دیدید نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری هم گفتند که ایران مشکلات فراوان سیاسی و اقتصادی دارد.
اگر بنا به خوشحالی و استقبال طرف هایی در خارج از ایران باشد که ما باید انتخابات و مناظرهها را هم تعطیل میکردیم و یا کاری میکردیم مردم تنها به یک نامزد رای دهند آنهم نامزدی که از صبح تا شب در حال تعریف از خوبیهای جمهوری اسلامی است.
بسیاری از رسانههای خارجی خبرهای بازداشت مفسدان اقتصادی و اختلاسها در ایران را بازتاب میدهند و از آن به عنوان فساد گسترده در ایران یاد میکنند. به نظر این دوستان آیا بهتر نیست دیگر بازداشتها را تعطیل کنیم یا خبرها را رسانهای نکنیم که مبادا برخی در خارج از کشور خوشحال شوند و نگویند در ایران اختلاس صورت میگیرد.
بهتر است برای مخالفت با یک پیشنهاد بهانه بهتری پیدا کنیم. واقعا اگر پیشنهاد روحانی مخالف قانونی اساسی است. صاحبنظران و حقوقدانها با استدلالهای قانونی با آن مخالفت کنند.
آنقدر راحت راه گفتوگو در کشور را نبندیم. اجازه بدهیم در مورد همین بحث همه پرسی در کشور گفتوگو انجام شود و موافقان و مخالفان نظرات خود را بیان کنند.
نظر کاربران
اقای روحانی با همین وعده های پوچت طرفداران خودتو ناامید کردی.اولویت مسائل جامعه رو تغییر دادی.تا کجا میخای ادامه بدی؟
موافق گفتگو هستم بنظرم اگر ما نگاه به بلندگوهای خارج بکنیم و بر اساس آن سیاست خود را تنظیم کنیم معلوم نیست در همه حال بتوانیم درست برنامه ریزی نماییم فی المثل اگر مسوولی در کشور مطلبی را گفت و بوق های استکبار از آن تمجید کردند ما بیاییم و اورا رسوا کرده و ریشه اش را در بیاوریم و بالعکس اگر از او مذمت کردند ما او را روی سر بگذاریم و حلوا حلوایش کنیم حضرت امام ره فرمودند اگر دشمنان از ما تعریفی کردند بدانیم یک جای کارمان ایراد دارد آیا امکلن ندارد دشمن از این کلام امام سو استفاده کند و با طرفندی به آرزوی خودبرسد چون برای او مهم رسیدن با اهداف پلید خود است حالا چه تمجید کند یا مذمت حواسمان جمع باشد.لابد داستان روباه و کلاغ و پنیر را شنیده اید.
اگر با گفتگو نتوانیم سرنوشت سوریه در انتظار ماست
اقای داننده این خارجیهامنتظرن فقطیه جیزی بشنون سوئ استفاده بشود بعدا چه همه پرسیباش چه اعتراض باشه اینااصلاسازمخالف میزنن نمونش حاملها مامییکم نشه ایناسازحودشون میزنن اتش زدن که سهله خودم اتش میزنم راحت میکنم براثرندادن بدهکار ی توراخدادیگه شمادمین هااذیتنکنید
آقای احمدخاتمی چون خودجایگاهی بین مردم ندارد، ازرفراندم متنفرند،میگه حضورمیلیونی مردم ولی ازته دل گفته خودراقبول ندارد.
آقا مصطفی تو زیاد دلگیر نباش
کاری به حرف روحانی و دروغ بودن گفته اش ندارم
اما درمورد احمدخاتمی به تو گویم نظرات و گفته هایش را جدی نگیر،او به خودش هم شک دارد
فکر کنم روزی چندبار از خودش تست میگیرد که آیا با انقلاب است یا ضد انقلاب
این خاتمی از نوک خال دماغش آن طرف تر را نمیبیند
مانند دردیست که مردم باید جدای از دردهای دیگرشان او را نیز تحمل کنند
دردی که هیچ مسکنی ندارد باید سوخت و ساخت
روحانی عشقه بخدا