۶۷۳۰۱
۱ نظر
۵۰۱۲
۱ نظر
۵۰۱۲
پ

دیدار وزیرخارجه انگلیس با روحانی قطعی شد

دیدار ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیس با حسن روحانی رییس جمهور اسلامی ایران قطعی شده است.

خبرگزاری فارس: دیدار ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیس با حسن روحانی رییس جمهور اسلامی ایران قطعی شده است.

این دیدار به درخواست طرف بریتانیایی و در حاشیه اجلاس سران سازمان ملل متحد در نیویورک انجام خواهد شد.

حسن روحانی رییس جمهور اسلامی اوایل هفته آینده برای سفری چند روزه عازم نیویورک مقر سازمان ملل متحد خواهد شد.

دیدار با ایرانیان مقیم نیویورک و همچنین گفتگو با چند شبکه بین المللی خبری و دیدار با سران کشورهای حاضر در این اجلاس جزو برنامه های روحانی در این سفر محسوب می شود.

پیش از این محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان از درخواست مستقیم وزیر امور خارجه بریتانیا برای دیدار با رئیس جمهور کشورمان در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد خبر داده بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    روحانی مچکرییییییییییییییییییییییییییم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج