۶۷۰۹۸۲
۵ نظر
۵۰۰۸
۵ نظر
۵۰۰۸
پ

چرایی واکنش منفی به سخنان اخیر رئیس اصلاحات

غلامرضا ظریفیان، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها گفت: افرادی که نگاه به خارج از کشور برای حل مشکلات داخل دارند نه‌تنها هیچ راهی را جلوی پای ملت نمی‌گذارند بلکه سابقه و گذشته آن‌ها نشان می‌دهد جز پریشانی، خشونت و تنازع بیشتر برای جامعه چیزی به ارمغان نمی‌آورند.

رویداد ۲۴ نوشت: غلامرضا ظریفیان، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها گفت: افرادی که نگاه به خارج از کشور برای حل مشکلات داخل دارند نه‌تنها هیچ راهی را جلوی پای ملت نمی‌گذارند بلکه سابقه و گذشته آن‌ها نشان می‌دهد جز پریشانی، خشونت و تنازع بیشتر برای جامعه چیزی به ارمغان نمی‌آورند، بنابراین درواقع برخی به دنبال انقلاب مجدد هستند ولی ازآنجاکه می‌دانند این حرکت در جامعه ایران به دلایل جامعه‌شناسی و بافت اجتماعی میسر نیست با طرد امر اصلاحی و اصلاحات سعی دارند کشور را به سمت نوعی شورش و ازهم‌پاشیدگی هدایت کنند.

«معترضین و جوانانی که حتی شعارهای تند و ساختار شکنانه می‌دادند، برانداز نبودند، این‌ها اعتراض داشتند؛ آشغال و آشوب‌طلب هم نبودند بلکه جوانانی بودند که احساساتشان غلبه کرده بود.»

این گفته سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات به‌علاوه موارد دیگری مانند ناراضی بودن مردم، مبارزه با فساد و ایجاد فاصله با برانداز در دیدار با اعضای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها است که مورد اعتراض گروهی در شبکه‌های اجتماعی با راه‌اندازی هشتک «براندازم» قرار گرفت.

رسانه‌های خارج از کشور هم بلافاصله شروع کردند به شاخ و برگ دادن آن و این کار را پایان تسلط رئیس دولت اصلاحات بر سیاست کشور دانستند. البته خاتمی تنها یک تأثیرگذار بر سیاست است و این به معنای تسلط نیست، اما به نظر می‌رسد که فعالان شبکه‌های مجازی درصدد برآمده‌اند تا از اثرگذاری او با این روش در بزنگاه‌های سیاسی بکاهند و آرزوهای خود را محقق سازند.

غلامرضا ظریفیان، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره چرایی واکنش‌های منفی نسبت به اظهارنظر اخیر سید محمد خاتمی درباره اعتراضات اخیر گفت: رویکردها را باید به دو بخش تقسیم کرد. یک بخش آن در داخل و خارج هستند که سرنوشت و حل مسائل ایران را در درون کشور نمی‌بینند، بنابراین تمام تلاش آنان این است که مردم، نخبگان و کسانی که به‌گونه‌ای از عرصه سیاست به حاشیه رانده شدند را به‌گونه‌ای ناامید سازند تا این‌گونه تصور شود که راه نجات در داخل نیست و حداقل باید اتکا به جریانات خارج از کشور داشت.

وی در ادامه اضافه کرد: افرادی که در این مسیر قرار دارند نه‌تنها هیچ راهی را جلوی پای ملت نمی‌گذارند بلکه سابقه و گذشته آن‌ها نشان می‌دهد جز پریشانی، خشونت و تنازع بیشتر برای جامعه به ارمغان نمی‌آورند، بنابراین درواقع برخی به دنبال انقلاب مجدد هستند ولی ازآنجاکه می‌دانند این حرکت در جامعه ایران به دلایل جامعه‌شناسی و بافت اجتماعی میسر نیست با طرد امر اصلاحی و اصلاحات سعی دارند کشور را به سمت نوعی شورش و ازهم‌پاشیدگی هدایت کنند.

این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در این رابطه اظهار داشت: اساس انتقاد و اعتراض در جامعه درواقع برمی‌گردد به‌نوعی شنیده نشدن صداها، بخشی از ناکارآمدی‌ها به دلیل ناهماهنگی‌ها در درون ایران، مسئله گردش آزاد اطلاعات، حقوق شهروندی که بخش مهم این موارد را باید از مسئولان درخواست کرد، البته قسمتی از آن‌هم به نوع نگاهی در فرهنگ عمومی ربط پیدا می‌کند.

ظریفیان بیان کرد: درواقع از بین سه‌راه انقلاب، شورش و اصلاح مهم‌ترین و بهترین راهی که می‌توان در پیش گرفت تا هم به مردم، احزاب، گردش آزاد اطلاعات، تقویت عمومی فرهنگی کمک شود و هم اینکه مسئولان و حاکمان کشور در قوای مختلف تحلیل درست و روشنی از درک مسئله جامعه (گاهی اوقات جامعه احساس می‌کند که مسئله‌هایش موردتوجه قرار نمی‌گیرد) داشته باشند و به اتکا آن بتوانند به رفع مشکلات محسوس اهتمام ورزند، اصلاح است.

وی در ادامه یادآور شد: انقلاب دوم یا دیگر، شورش و خشونت برای جامعه ایران ممکن و مطلوب نیست، بنابراین باید به سمت اصلاح برویم و درعین‌حال مراقب کسانی که تزریق خشونت و نفرت می‌کنند، باشیم زیرا آسیب جدی به کشور وارد می‌سازند.

این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها درباره عصبانیت جریان راه علیه سید محمد خاتمی از تأثیرگذاری او در عرصه سیاست تأکید کرد: کسانی که دل درگرو بیرون از کشور دارند تلاش می‌کنند تا به جریانات دلسوز کشور ازجمله اصلاحات با محوریت آقای خاتمی ضربه وارد کنند و عصبانیت خود را به اشکال مختلف مطرح می‌سازند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مدتهاست که از تاریخ انقضای خاتمی گذشته است.

  • بدون نام

    مدتهاست از هر دو طرف عبور کردیم

  • بدون نام

    یک جمله از مادر عروس.

  • بدون نام

    خاتمی همان کسی است که روحانی را بر سر کار آورد و باید از مردم عذرخواهی کند نمیدانم چرا چشمانش را علنی نمیکند

  • مجتبی

    ماه پشت ابر نمی مونه. مردم هم .... فرض کردن خیلی بده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج