درد دل معاون روحانی؛ از عوارض خروج تا بیپولی
معاون رییس جمهور با انتقاد از وضعیت بودجه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ما پول نداریم، از طرفی با فشار افکار عمومی روبرو هستیم که مدام مطالبه میکنند که چرا این ساختمان را مرمت نمیکنید و آن ساختمان را مراقبت نکردید و چرا خانه نیما را ثبت نکردید. این ضعف مدیریت نیست. ما پولی برای این کارها نداریم.
خبرگزاری ایسنا: معاون رییس جمهور با انتقاد از وضعیت بودجه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ما پول نداریم، از طرفی با فشار افکار عمومی روبرو هستیم که مدام مطالبه میکنند که چرا این ساختمان را مرمت نمیکنید و آن ساختمان را مراقبت نکردید و چرا خانه نیما را ثبت نکردید. این ضعف مدیریت نیست. ما پولی برای این کارها نداریم.
او افزود: به هر حال سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای متوازن شدن ورود و خروج مسافر تلاش میکند. در بازدیدی هم که از غرفههای این نمایشگاه داشتم به آژانسها تاکید کردم که نمیتوانند فقط روی خروج مسافر کار کنند و شرایط باید شکلی شود که این رویه به نفع ورود مسافر به کشور تغییر کند.
وی یادآور شد: در کشور ما کلا قیمت تمام شده بالا است. گرفتاری صنعت هم همین است. ما تولید میکنیم، اما نمیتوانیم بفروشیم. همین حالا کارخانهها با ۲۰ درصد ظرفیت کار میکنند، چون در بازاریابی و مارکتینگ مشکل دارند. بازار یعنی کیفیت و قیمت تمام شده، باید روی این دو موضوع کار شود. بخش گردشگری هم این گرفتاری را دارد، باید آن زنجیره را شکل دهیم، برخی بخشها نیاز دارند بهرهبری را ارتقاء دهند، مثلا ما شنیدهایم یک قطار گردشگری راه افتاده که فقط در یک مسیر مسافر دارد و در رفت خالی است، باید روی این مسائل فکر کنیم و مشتری پیدا کنیم.
نخریدن و ثبت نکردن خانه نیما ضعف مدیریت نبود پولی برای آن نداشتیم
وی سپس به قرارداد این سازمان با هواپیمایی ترکیه برای تبلیغ ایران اشاره کرد و اظهار کرد: این کار در شرایط کنونی بودجه، نورآورانه بود، هرچند که ضعفهایمان هم زیاد است. درحال حاضر حتی یک فیلم مناسب از ایران نداریم که در نمایشگاههای بینالمللی به نمایش بگذاریم سفارش دادهایم که فیلمهای کوتاه بسازند، نباید عجله کرد، وگرنه یک فیلمی مثل قبل سر هم میکنند که نتیجه خوبی ندارد.
معاون رییس جمهور گفت: در بند بعدی این تصویبنامه آمده که شهرداریها میتوانند از تسهیلات صندوق توسعه ملی استفاده کنند. این که بودجه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیست. ما از این صندوق به کسانی که در توسعه گردشگری فعالیت میکنند وام میدهیم، از این پس شهرداریها هم میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا شهرداری باید از این تسهیلات استفاده کند، وقتی خودشان منابع مالی در اختیار دارند و چرا این تسهیلات به بخش خصوصی داده نمیشود؟ اظهار کرد: این تسهیلات که در اختیار بخش خصوصی قرار میگیرد، اما حالا مصوبهای صادر شده که شهرداریها هم برای تملک، مرمت و احیای یک اثر تاریخی میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند. چه ایرادی دارد استفاده کنند.
مونسان چالش اصلی را در بروکراسی بانکها دانست، نه استفاده شهرداریها از صندوق توسعه ملی برای حفاظت از آثار تاریخی و در این باره توضیح داد: در شش ماهه نخست امسال ۴۰۰ میلیارد تومان منابع از صندوق توسعه ملی داشتیم که تا کنون فقط ۱۳۰ میلیارد تومان آن را توانستیم مصرف کنیم، نه این که پروژه نداریم، سیستم لخت بانکها و گرفتاری بروکراسی اجازه نمیدهد این پول وارد چرخه سرمایهگذاری شود. پول موجود است، اما پرداخت نمیشود. حالا نگران پول هستید که چرا شهرداریها قرار است از این تسهیلات استفاده کنند، نگران نباشید. همین الان قراردادی با صندوق توسعه ملی برای دریافت بیش از یک هزار میلیارد تومان تسهیلات برای سال آینده داریم که امیدواریم که بانکها پرداخت کنند.
نظر کاربران
حتی خودشونم ناراضی ان
مسوولین قشنگ دارن نقش های پت و مت میگیرن
آقای مونسان این چه عادتی شده که انتقاد از یک مسؤول و مدیر مواجه می شود با پاسخ پول و بودجه نداریم برادر من اگر پول در اختیار هر فردی باشد توان حفظ و نگهداری از حوزه خود را به سادگی کنترل می کند اما یک مدیر و مسؤول ایده پرداز و مدبر در حوزه خود با استفاده از ابداع و پرورش خلاقیت جدید و درآمدزایی از بخش تحت نظرش کمبود های مالی را جبران می کند نه ناله و زانوی غم
خب حقوقای خودتون رو کم کنیدوکمتر پولارو روانه کشورای دیگه کنید ما ثروتهای رویایی داریم غیر از نفت منابع طلا مس نقره وغیره که در حال تخلیه ان هستید
اینقدر ندارین چطورشغل وکار۱۵ملیون افغانی خارجی ومیدین نکنه خونشون رینگین ترشرم اور
مابایدیابمیریم تا از این فلاکت رهایی یابیم
درود بر دولت وعده فریب و ناامید و بیتفاوت !!!!! ای ملت چرا معترض هستید ما خودمون انتخاب کردیم اینطور زندگی کنیم مگه نه!!!!!!!!!