رییس شورای اسلامی شهر تهران از آمادگی شهرداری تهران برای ساخت مترو ورامین در صورت عدم تغییر طرح مترو خبر داد.
خبرگزاری مهر: محسن هاشمی شامگاه سه شنبه در مراسم بزرگداشت آیت الله هاشمی در ورامین طی سخنانی ضمن تشکر از مردم ورامین برای برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله هاشمی گفت: مرحوم پدرم در بحبوحه جنگ، با اینکه فرماندهی جنگ را برعهده داشت، هم زمان به فکر مترو هم بود و در سال ۶۳ در نماز جمعه، در بحبوحه جنگ اعلام می کند، که قصد ساخت مترو تهران را دارد، این امر یک نشان بین الملل بود، که بدانند ما فکر سازندگی کشور نیز هستیم.
امیدوارم به زودی مترو به ورامین هم برسد
رییس شورای اسلامی شهرتهران از راه اندازی مترو در شیراز، مشهد و اصفهان گفت: شما ورامینی ها فایده های مترو را میدانید، چون آن را ندارید، که امیدوارم به زودی مترو به ورامین هم برسد، اگر اجازه بدهند و طرح مترو را تغییر ندهند، شهرداری تهران برای ورامینی ها مترو می سازد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: مرحوم هاشمی هم زمان با آن که فرمانده جنگ بود، فرمانده صلح هم بود و به همین خاطر می گفت: «بهترین روز زندگی من روز آزادی اسرای جنگ بود.» ، دور اندیشی از دیگر ویژگی های آیت الله هاشمی بود، وی شجاعت نیز داشت، از تریبون مجلس با قطار به جبهه رفت.
وی با بیان این که آیت الله هاشمی از اعتبارات بین المللی و داخلی برای بازسازی مجدد تمام کارخانجات از بین رفته استفاده کرد، گفت: تولید سیمان از کم تر از ۱۲ میلیون تن به بیش از ۷۰ میلیون تن رساند و توانست تولید سیمان را از ۳ میلیون تن به بیش از ۱۸ میلیون تن برساند، تولید برق از ۲۴ هزار مگاوات به ۴۰ هزار مگاوات برساند.
هاشمی اضافه کرد: بیش از ۱۰۰ سد در دوران ریاست جمهوری آیت الله هاشمی برنامه ریزی و ساخته شد، در آموزش و پرورش، آموزش عالی، بهداشت و درمان و ساخت بیمارستان تلاش وافر کرد و کشوری را تحویل دولت بعدی داد، که تقریبا می توان گفت از نظر بازسازی و مشکلات جنگ بدون مشکل بود.
آیت الله هاشمی همواره از ریزش و تضعیف انقلاب جلوگیری کرد
وی به حضور ۲۰ ساله آیت الله هاشمی در مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد و افزود: در این مدت تمام سعی وی جلوگیری از افراط، تفریط و بالانس سیاسی کشور بود، تا کشور به حالت اعتدال بازگردد، تمام تهمت ها را به جان می خرید و مجدد خود را در وزنه مقابل قرار می داد، که حالت اعتدال در کشور حفظ شود.
هاشمی با بیان این که جلوگیری از تضعیف و ریزش در انقلاب اسلامی از تلاش های وافر آیت الله هاشمی و دغدغه وی بود، گفت: سعی وی اعتدال، ضمن آزادی و آبادی کشور بود، ۳۵ دفترچه خاطرات منظم از آیت الله هاشمی وجود دارد، که به طور منظم نوشته شده است، که ۱۶ دفترچه از وی چاپ شده و در اختیار مردم قرار گرفت، مسائل مهم به صورت خلاصه در این دفترها نوشته شده است، که در هر برگ آن یک فن و نمونه بارز تفکرات وی است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران از تهیه بیش از ۱۰۰۰ صفحه از خاطرات آیت الله هاشمی توسط ساواک خبر داد و گفت: بخش های مهمی از زندگی وی توسط ساواک نوشته شده بود و از اسناد ساواک توانستیم دوران مبارزات انقلابی هاشمی رفسنجانی را در ۲ جلد ۸۰۰ صفحه ای تنظیم و منتشر کنیم.
وی با اشاره به اداره هم زمان دانشگاه آزاد اسلامی، جنگ و مجلس توسط آیت الله هاشمی اضافه کرد: در همین حال هاشمی تفسیر قرآن را نیز رها نکرد.
بر اساس این گزارش، شامگاه سه شنبه مراسم بزرگداشت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در ورامین برگزار شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
دیگه بسه آیت الله مرد ببینم خودت چند مرد حلاجی
روحش شاد
تو هم هنوز توی توهمی
همه کارگرها را به خاک سیاه نشوند خدا ازش نگزره