قانون هوای پاک در سال ۹۷ اجرا میشود
رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه امیدواریم با تصویب آییننامهها، قانون هوای پاک در اوایل سال ۹۷ اجرایی شود، گفت: مردم خود باید تشخیص دهند که کالای آلودهکننده نخرند و در مقابل کالای غیراستاندارد مقاومت کنند.
عیسی کلانتری در پیامی ویدیویی به مناسبت روز هوای پاک، نقش و وظایف دستگاهها در قانون هوای پاک را تشریح و اظهار کرد: خوشبختانه مجلس قانون هوای پاک را در مرداد ماه امسال تصویب کرد. آییننامههای اجرایی این قانون قرار بود ظرف شش ماه نوشته شود و به تصویب دولت برسد اما متاسفانه به دلیل آنکه محیط زیست باید آییننامههای اجرایی را توسط دستگاههای مختلف هماهنگ کند، این آییننامهها هنوز به دولت ارسال نشده است.
کلانتری با اشاره به اینکه امیدواریم تا پایان بهمن ماه امسال بتوانیم آییننامهها را به دولت ارسال کنیم، تصریح کرد: اگر این آییننامهها تا پایان سال تصویب شود قانون هوای پاک از اول سال ۹۷ اجرایی میشود.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: بخشهایی از قانون هوای پاک در مصوبات دولت طی سالهای ۹۰، ۹۳ و ۹۵ اجرایی شد ولی باید هر چه سریعتر حالت قانونی به خود بگیرد. ما از مسئولان ذیربط در سازمان حفاظت محیط زیست خواستیم که با دستگاههای اجرایی هماهنگی بیشتری داشته باشند چراکه هرچه بیشتر مشارکت آنها در این قانون جلب شود، تصویب آییننامههای قانون هوای پاک در دولت راحتترصورت میگیرد.
معاون رییسجمهور با بیان اینکه اگر این آییننامههای اجرایی تا پایان سال در دولت تصویب و به دستگاهها ابلاغ شود، کمک بزرگی به بهبود وضعیت هوای کلان شهرها و تهران میشود، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست باید این آییننامهها را جمعآوری کند و به تصویب دولت برساند که در حال حاضر در این مرحله هستیم.
کلانتری با اشاره به اینکه مرحله دوم که مرحله پایش دستگاهها در جهت اجرای قانون هوای پاک است، اظهار کرد: این مرحله بسیار مهم است و دستگاههایی که خلاف قانون اقدام کنند با آنها برخورد و جلوی فعالیت آلودهکنندهشان گرفته میشود.
مردم کالاهای آلودهکننده محیط زیست نخرند
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به نقش و حقوق مردم در قانون هوای پاک تصریح کرد: از خودروهایی که آلودهکننده هستند و ساخت آنها کماکان در چارچوب سیاستهای دولت ادامه مییابد به بهانه اشتغال نباید حمایت کرد. ما میگوییم که خودروی آلاینده نباید ساخته شود ولی در پاسخ به ما میگویند که ۲۰۰۰ نفر در این بخش شاغل هستند، خوب اگر ۲۰۰۰ نفر بیکار شوند بهتر است یا اینکه دو میلیون نفر آلوده به بیماری شوند؟ مردم خود باید تشخیص دهند که کالای آلودهکننده محیط زیست نخرند و در مقابل کالاهای غیراستاندارد مقاومت کنند.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه سلامتی مردم یک اصل در زندگی است و اشتغالی که سبب شود سلامتی مردم سلب شود، اشتغال ناقصی است، گفت: وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست معرفی کالای غیراستاندارد به مردم است.
بر اساس گزارش کانال اطلاعرسانی سازمان حفاظت محیط زیست وی در پایان گفت: وظیفه اصلی محیط زیست، آموزش حقوق شهروندی در حوزه محیط زیست به مردم است. دستگاههای ذیربط نیز باید خود را اصلاح کنند و با استاندارد ۴۰ سال پیش خودرو تولید نکنند.
نظر کاربران
یعنی چی ۲۰۰۰نفر بیکار بشن اصلا هم چین چیزی نیست مگه وقتی ایرانسل اومد همراه اول ورشکست شد یا رایتل اومد اون دوتا ورشکست شدن نه محبور به رقابت شدن حضرات تعرفه ورادات رو بردارن ببینید این شرکت های داغون داخلی چطور به رقابت میافتن
امسال مرد خدا رحمتمان کند
جناب کلانتری جنابعالی بیش از حد خوش بین و از سخنان پوپولیستی استفاده می کنید دولت خود مروج الودگی هوا هستش و شما انتظار از مردم عامی دارید دولت و مسولین با شعار غلط ما می توانیم و اقتصاد مقاومتی در الودگی هوا مقصر هستند در کدام از صنایع مادر ما بصورت صد در صدی از فیلترهای کاهش الایندگی استفاده می شود ناوگان فرسوده حمل و نقل مسافربری درون شهری و برون شهری فرسوده می باشد بنزین های غیر استاندارد و دیگر سوخت ها وظیفه دولت هست رفع شود یا مردم !تخریب و قطع درختان در دست مسولین است یا مردم ؟بکارگیری سیاست های غلط ساخت و ساز شهری و عدم مدیریت مناسب ترافیکی و برنامه ریزی و عدم انتضمام قوانینی سازمان محیط زیست و عدم نگاه حرفه ای بر سازمان استاندارد سازی همگی متوجه دولت است نه ملت دولت در برابر ترویج و توزیع خودروهای بی کیفیت در بین ملت چرا با توجه به اخذ مالیات و دریافت عوارض فضای سبز هیچ هزینه ای انجام نداد فقط به فکر تامین درآمد سرانه ای برای تامین کاستی های دخل و خرخی خود بوده و بس
سلامتی مردم چه ربطی به اشتغال دارحب شماهم تولید نکنید جلوی کارخانجات دودی رابگیرین وقتی شما تولید میکنین ازکجا بدونن خوبه یابد اینم شده سود تون که ابان گفتین 2 ماه دیگر وحالااینم میگن سال97 ببینیم وبشنویم خب زودتر
پس بقیه ماه ها چی پروفسور
عالی ۱۹:۵۶
خدایا بر علم وحکمت ما بیفزا