برنامه جامع خشکسالی سریعتر تدوین شود
استاندار لرستان گفت: برنامه جامع خشکسالی سریعتر تدوین شود.
ایسنا: سید موسی خادمی، استاندار لرستان در جلسه اقتصاد مقاومتی استان تأکید کرد: باید الگوی کشت استان طراحی و به دنبال آن اجرا شود و اگر کسی از این کار عدول کرد، حمایت نشود و عواقب آن متوجه خودش باشد.
وی با بیان اینکه 68 درصد نسبت به سال گذشته کاهش بارندگی داشتهایم، افزود: اگر این شرایط ادامه داشته باشد، بدون شک سال سختی در پیش خواهیم داشت و باید برنامه جامع خشکسالی سریعتر تدوین و با الگوی کشت سازگار باشد.
خادمی با اشاره به مزایای کشت زعفران و تأکید بر توسعه آن در لرستان، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۱۸ هکتار سطح زیرکشت زعفران است که سال آینده باید به بیش از ۹۰۰ هکتار برسد و برای سال ۱۴۰۰ باید حدود ۴۰۰۰ هکتار باشد. با توجه به اینکه زعفران در یکی دو سال اول فروش آنچنانی ندارد باید از کشاورزان حمایتهای مقطعی داشته باشیم.
وی افزود: برای اینکه کاهش آب کمتری داشته باشیم، نیاز است از کشت محصولات کمآب و یا باغات دیم استفاده کنیم.
خادمی بیان کرد: گزارشهایی از برخی مدیران داریم که جزو دستگاههای برتر کشور هستند و این آمار با وضعیت موجود استان همخوانی ندارد و باید اطلاعات و گزارشهای دقیقتری ارائه دهند.
پ
نظر کاربران
ایران کشورخشک ونیمه خشک ونبایدکشاورزی کنه شمامسولین به خاطر مصلحت میزارین کشاورزی کنه نمیخواهین بیکاربشن پلاتین مصلحت اندیشی ایران ونابودمیکنید
تو رو خدا بیخیال این برنامه ها شید چون بجز هدر رفتن بودجه چیز دیگه ای توش نیست! مثل دریاچه ارومیه و ریزگردها و ...!
ببیند من نظرم احیا کویر نمک و کویر لوط با برنامه انتقال آب از خلیج فارس و ایجاد مناطق مرطوب گسترش سر سبزی است .
برای مدیریت جامعه چه برنامه هایی دارین پروفسور
نظر بنده رفع مشکل ریشه ای میباشد با انتقال آب شور دریایی خلیج فارس به کویر نمک و لوط و ایجاد رطوبت و سرسبزی و ایجاد دامپروری و صیفی کاری اشتغال و تولید ببیند پروژه سرمایه گذاری و مطالعه نیاز دارد ولی چاره ای نیست تامین منابع مثلا سهام عدالت را قطع کنن و پروژه را در بازار بورس مورد سرمایه گذاری قرار دهند .