از شاهزاده میلیاردر سعودی چه خبر؟
یک مقام بلندپایه عربستان گفت: شاهزاده ولید بن طلال، میلیاردر سرشناس عربستانی که بالغ بر دو ماه است که در بازداشت به سرمیبرد همچنان در حال مذاکره بر سر امکان توافق با مقامهای این کشور است.
شاهزاده ولید بن طلال که ارزش خالص داراییهایش ۱۷ میلیارد دلار برآورد شده مالک و رئیس شرکت هلدینگ کینگدام است و یکی از برجستهترین تجار عربستان محسوب میشود.
یک مقام عربستانی که نامش را فاش نکرد به رویترز گفت: او (ولید بن طلال) رقمی را پیشنهاد کرده اما این رقم آن چیزی نیست که از او خواسته شده و تاکنون نیز دادستان کل با آن موافقت نکرده است.
یک منبع دیگر نیز به رویترز اعلام کرد که ولید بن طلال پیشنهاد داده که اموالی را به دولت عربستان "ببخشد" و به این ترتیب از هرگونه پذیرفتن اشتباه خودداری کرده و بخشی از داراییهایی را که خودش انتخاب کند، اعطا کند اما دولت از پذیرش این شرایط خودداری کرده است.
ولید بن طلال از اوایل ماه نوامبر به همراه دهها عضو دیگر طبقه سیاسی و تجاری عربستان به بهانه کمپین مبارزه با فساد در هتل ریتز کارلتون ریاض در بازداشت بوده است و گفته شده که مقامهای عربستان در تلاش برای رسیدن به توافقهایی با بازداشتیها هستند.
مقامهای عربستان مدعیاند، آنها به دنبال بازگرداندن مبلغ ۱۰۰ میلیارد دلار اعتباراتی هستند که به حق متعلق به دولت عربستان است.
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان که این کمپین را به راه انداخت، اعلام کرده که به دنبال بستن هرچه سریعتر پروندههای موجود بوده و توقع دارد که اکثر متهمان به یک توافق دست پیدا کنند.
روزنامه دیلی میل نیز نوشت، مقامات عربستان ولید بن طلال را بعد از اینکه با پرداخت ۷۲۸ میلیون پوند به دولت مخالفت کرد به بدنامترین زندان خاورمیانه یعنی زندان الحائر منتقل کردند.
به نوشته این روزنامه، وضعیت این شاهزاده بعد از انتقالش از هتل به زندان مذکور بدتر شده است و این بدان معناست که فرصتهای محاکمه او یا حتی دستیابیاش به توافق کمرنگتر میشود.
این روزنامه انگلیسی با تاکید بر اینکه ولید بن طلال از این هتل به زندان الحائر منتقل شده نوشت، به این ترتیب فرصتهای او برای حضور در دادگاه یا مذاکره بر سر خروج امن از زندان کمتر میشود.
حکومت عربستان ولید بن طلال را به همراه حدود ۲۰۰ شاهزاده و مسؤول دیگر در ابتدای ماه نوامبر و در چارچوب کمپین مبارزه با فساد بازداشت کرد.
زندان الحائر به عنوان بزرگترین زندان عربستان تحت تدابیر شدید امنیتی و تحت نظارت و کنترل بالاست و براساس گزارشهای جهانی از خطرناکترین زندانهای خاورمیانه بوده و در میان ۱۰ زندان خطرناک جهان است.
براساس گزارشها، بیشتر زندانیان آن محکومان پروندههای تروریستی هستند که در میان آنها عاملان وابسته به القاعده و محکومان داعشی به چشم میخورند.
حدود یک ماه قبل روزنامه انگلیسی "فایننشال تایمز" نوشته بود، ولید بن طلال، شاهزاده عربستانی نسبت به سازشی که مقامات سعودی مطرح کردند، اظهار بیاطلاعی کرد. این خبر را این روزنامه به نقل از منابع مطلع از روند پرونده فساد منتشر کرد.
به نوشته این روزنامه، دولت عربستان به دنبال دستیابی به ۱۰۰ میلیارد دلار از طریق یک سازش با شاهزادگان مبلغی که برابر با میزان بدهیهای دولت است.
همچنین منابع آگاه از روند تحقیقات اعلام کردند، ولید بن طلال از این سازش اظهار بیاطلاعی کرده با اقدامات حقوقی و دفاع از خود در مقابل اتهاماتی که به او نسبت داده شده، قصد رو به رو شدن با سرنوشت خود را دارد و به این منظور دو وکیل را استخدام کرده است.
بازداشت ولید بن طلال، تاجر مشهور به اتهامات فساد در عربستان با واکنشهای متعددی در بازارهای مالی و تجاری روبهرو شد زیرا این شاهزاده میلیاردر نفوذ اقتصادی گستردهای دارد و با این بازداشت بحث و جدلهایی در زمینه سرنوشت سرمایه گذاریهای او در عربستان و خارج به وجود آمده است.
نظر کاربران
از آقازاده های میلیاردر کشور خودمون چه خبر؟؟!!!!!!
کاری به بیگانه نداشته باشید
شما فضول شاهزاده سعودی نباش .خدا حواسش هست .شما بگو از مطالبات مردم چه خبر ؟تموم شد دیگه اره.اخه شنیده بودم یه سری از مردم اعتراضات اروم و به حقی داشتن خواستم ببینم به کجا رسید
خاوری که سعودی نیست
به نظرتون توایران چندنفرمثل ایشون هستن
مبارزه بافساد یعنی این والسلام