۶۶۱۳۳
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

در ناهار سیاسی هاشمی و ناطق چه گذشت؟

سفر آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی به زادگاه علی اکبر ناطق نوری بازتاب نسبتا وسیعی در رسانه‌ها داشت.

روزنامه آرمان: شنیده شد که سفر آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی به زادگاه علی اکبر ناطق نوری بازتاب نسبتا وسیعی در رسانه‌ها داشت.

حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در روستای اوزکلا از توابع بخش بلده شهرستان نور استان مازندران به دعوت ناطق نوری صورت گرفت.

این دعوت که همراه با صرف ناهار بود در رسانه‌ها به «ناهار سیاسی» تعبیر شد. سایت امید وابسته به محمدرضا عارف نوشت؛بر اساس اخبار رسیده در این ضیافت ناهار طرفین درباره احتمال حمله آمریکا به سوریه اظهار نگرانی کردند و معتقد بودند این حمله احتمالی،در روند مذاکرات دولت دکتر روحانی با غرب در ارتباط با پرونده هسته‌ای تاثیر منفی خواهد گذاشت.

در این مهمانی سیاسی هیچ گونه بحثی درخصوص مسائل سیاست داخلی صورت نگرفت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ali

    حتما" بعد از نهار در باره ی مسائل سیاسی داخلی کشور بحث کردند آره شما قبل از نهار را نبینید البته با اینکه همه میدونیم نهار هم که نهار نبوده یعنی قبل وبعد نداشته یه لقمه نون جو بوده با یه پر پیاز.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج