عملکرد صدا و سیما درباره حادثه نفتکش ایرانی
خانوادهها و بسیاری از هموطنانمان که در انتظار خبری از جوانان محبوسشده در نفتکش ایرانی آتش گرفته هستند، انتظار دارند که صداوسیما و دیگر رسانهها با تمرکز بیشتر بر این اتفاق و پرداختن به اخبار آن، تا حدودی التیامبخش داغ آنها باشند.
خبرگزاری ایسنا: خانوادهها و بسیاری از هموطنانمان که در انتظار خبری از جوانان محبوسشده در نفتکش ایرانی آتش گرفته هستند، انتظار دارند که صداوسیما و دیگر رسانهها با تمرکز بیشتر بر این اتفاق و پرداختن به اخبار آن، تا حدودی التیامبخش داغ آنها باشند.
در چند روز گذشته در شبکههای اجتماعی همچون «توئیتر» نیز انتقادهایی درباره عملکرد صداوسیما در پوشش این حادثه ناگوار که جان ۳۰ جوان ایرانی را به خطر انداخته، مطرح شده بود که با صحبتهای امروز همسر یکی از مهندسین این نفتکش روی آنتن زنده صداوسیما، به نقطه اوج خود رسید.
او در بخشی از سخنان خود چنین گفت که «این افراد آدمهای عادی نبودند. مگر آنها سرمایههای مملکت نبودند؟ مگر آنها جانشان را برای این مملکت کف دستهایشان نگذاشتند؟ سه روز نخست صداوسیما کجا بود؟ من خودم در روزهای نخست تلویزیون را نگاه میکردم و میدیدم که در اخبار، بارش برف برایشان خبر مهمتری بود و آخرین خبر به تصادف دو نفتکش اختصاص داشت.»
«از روز چهار به بعد صداوسیما از خواب بیدار شد. اگر دوربینهای صداوسیما میآمدند و خانوادهها را آنجا میدیدند و به دنیا نشان میدادند، شاید دلشان میسوخت. آنقدر صداوسیما حادثه پلاسکو را پوشش خبری داد که من خودم با هر خبری اشک ریختم و دعا کردم؛ ولی در سه روز اول این حادثه، از خبرهای این دو نفتکش خبری نبود. وقتی صداوسیما وارد عمل شد که دو خبرگزاری خارجی با ما مصاحبه کردند. به خدا نفسهای آنها به شماره افتاده. به خدا در حق آنها کوتاهی کردند. در خبر از خسارت و بیمه کشتی نگویید! کشتی را باز هم میتوان خرید.»
در این راستا حسن عابدینی، مدیر خبرگزاری صداوسیما در گفتوگویی با ایسنا اظهار کرد که «خبرنگار صداوسیما در پکن از ابتدای بروز این بحران اطلاعات زیادی را از طریق مقامات چینی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن منتقل کرده است و تمام تصاویری که رسانههای چینی در اختیار دارند را رصد میکنیم که سریعا پخش کنیم. از طرفی با خانوادههای این افراد و افرادی که به نوعی درگیر این بحران هستند نیز صحبت شده است و هماکنون هم که اخبار حضور دکتر ربیعی در چین را مخابره میکنند.»
روز شنبه ۱۶ دی ماه یک نفتکش ایرانی با کشتی چینی در آبهای نزدیک به این کشور برخورد کرد که باعث حریق نفتکش و مفقود شدن ۳۲ پرسنل آن شد. تاکنون پیکر سه پرسنل پیدا شده است.
نظر کاربران
متاسفانه مسیولین به دریانوردان اصلا به عنوان سرمایه نگاه نمیکنند اینو میشه از میزان حقوقشون فهمید .پایه حقوقی یه دریانورد معادل 640هزارتومنه آخه اینو به کی بگی باور کنه حالا یکی مثل من که خودم 18ساله دریانوردم اصلا به کمک آقایون امیدی ندارم اینا تنها چیزی که براشون مهمه بار کشتی بیمه کشتی سرعت تخلیه و بارگیری در بنادر و درآمد حاصل از دست رنج دریانورداست که به همه میرسه بجز به دریانورد بیچاره که سالها از خشکی و خونه و زن و بچه و هزار دلبستگی های دیگه دوره . واقعا متاسفم که 18سال از عمرم رو در کشتیرانی گذروندم
صداسیمامیلی دروغگویی فکرهموطنان ایرانی نیست فقط به دنبال تبلیغات وخوب نشان دادن همه چیزا بیکاری فقرجرم وجنایت وفسادناامنی اجتماعی چیزیه دردبخورنمیگه
بابا صدا و سیما دیگه باید چیکار کنه؟؟؟
این چند روز یکسره داره اخبار این حادثه رو پخش میکنه...
..خانم بنده خدا راست میگه،مابیشتر خبرها را از طریق تلگرام باخبرمی شدیم،اما گله مندی از صدا وسیما که دولتی است درست نیست چون زیاد اختیارات ندارند. اما ازخود دولت بعنوان متولی بایدگله مندبودکه چرا در خارج از کشور مردمان ما جایگاهی ندارند،چرا دیگرکشور ما را قبول ندارندو به ما انچنان احترام نمی گدارند وحاضرنیستند درشرائط خیلی بدوسخت گامی برای مردم ما بردارندمگه ما چکارکردیم نمونه اش،چرا چینی ها عملیات شبانه را تعطیل میکردند مگه برای مهار اتش و پیشگیری از شعله ور شدن مجدد نباید بطور مستمر اطفا حریق راانجام بدهندخوب وقتی روز بعد شروع عملیات میکنندکشتی مجددا شعله ور شده وازتازه میرسندبه خط اول،بایداز همان روز اول برای امداد ونجات از ایران اعزام می شدندوبه امید غریبه ها نمی ماندن.البته اگه قصدکمک کردن داشتند.باور بفرمائید اگه می رفتندتاثیریش خیلی بیشتر بود،نماینددولت امروز به چین رفته یعنی بعداز هفت روز،.