۶۶۰۰۷۹
۶۱ نظر
۵۰۰۳
۶۱ نظر
۵۰۰۳
پ

درمانگاه‌هایی که به زنان مانتویی، خدمات نمی‌دهند!

سمیرا حسینی در روزنامه شرق نوشت:«بدون چادر نمی‌توانید وارد اورژانس بیمارستان شوید»؛ این را زن میانسالی که جلوی در ایستاده تا جلوی زنان مانتویی را بگیرد، می‌گوید. از بیماران مانتویی می‌خواهند با چادر وارد مرکز درمانی شوند.

سمیرا حسینی در روزنامه شرق نوشت:«بدون چادر نمی‌توانید وارد اورژانس بیمارستان شوید»؛ این را زن میانسالی که جلوی در ایستاده تا جلوی زنان مانتویی را بگیرد، می‌گوید. از بیماران مانتویی می‌خواهند با چادر وارد مرکز درمانی شوند.
بیمارانی که گاه حالشان خوب نیست، نای ایستادن ندارند و برای راه‌رفتن به بغل‌دستی‌شان تکیه می‌دهند. این شرایط ورود به برخی از درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های پایتخت است. مراکزی که گاه بیماران به دلیل دفترچه بیمه‌ای که از آن خدمات می‌گیرند، ناچار به رفتن به آنجا هستند. بیمارستان بقیه‌الله یکی از همین مراکز است که زنان مانتویی نمی‌توانند از در ورودی آن عبور و خدمات دریافت کنند؛ موضوعی که این بیمارستان در سایت خود نیز آن را به بیماران متذکر شده است: «در این مجموعه ورود همه خواهران با پوشش چادر بوده و افراد غیر باید برای ورود از درِ انتظامات بیمارستان چادر تهیه کرده و با پوشش چادر وارد شوند و همچنین آرایش نداشته باشند».
خانم مسئول انتظامات جلوی درمانگاه بیمارستان بقیه‌الله ایستاده، جلوی زنان مانتویی را می‌گیرد و با گرفتن کارت شناسایی به آنها چادر می‌دهد. خیلی از زنان اینجا قبل از ورود به بیمارستان مانتویی هستند؛ اما با گذشتن از در ورودی چادری می‌شوند. وارد درمانگاه که می‌شویم؛ زن جوانی با نارضایتی چادر را از مأمور جلوی در می‌گیرد و سرش می‌کند، زیر لب غر می‌زند و می‌گوید «من خیلی مریض نیستم و می‌توانم چادر سر کنم؛ اما کسی که حال ندارد چه کار کند؟ حالا همه‌چیز درست است، همین یک قلم مانده است».
مأمور حراست که به شنیدن این حرف‌ها عادت دارد، رو به او می‌کند و می‌گوید «این قانون بیمارستان است. به ما گفته‌اند بدون چادر کسی حق ندارد وارد بیمارستان بشود؛ اما کسانی که عمل کرده‌اند، عصا دارند یا شکستگی دارند، مجبور نیستند چادر سرشان کنند. از بس که همه اعتراض کردند، چادر را اجباری کردیم». زن جوان با ناراحتی درحالی‌که چادر را به کمرش گرفته است و آن را روی زمین می‌کشد، وارد درمانگاه می‌شود. مأموری که جلوی در به زنان چادر می‌دهد، به «شرق» می‌گوید: «خیلی وقت است که چادر اجباری شده. وقتی زن بدحجابی وارد بیمارستان می‌شود، می‌آیند و به ما تذکر می‌دهند. خود مردم می‌آیند و به ما تذکر می‌دهند و می‌گویند چرا این افراد را اینجا راه داده‌اید؟ ولی خب اینجا مرکز درمانی است و مجبوریم همه را قبول کنیم. اگر همه با لباس فرم و مقنعه مي‌آمدند، دیگر چادر را اجباری نمی‌کردند. کسی که مریض است باید فکر درمان باشد، نه تیپ‌زدن.
کسی که مریض است، آرایش نمی‌کند، لاک نمی‌زند، صندل به پا نمی‌کند با پاهای لاک‌زده». می‌پرسم خب کسانی که یکباره حالشان بد می‌شود چطور؟ شاید از قبل آرایش داشته باشند. می‌گوید: «آنها می‌روند اورژانس. به آنها زیاد گیر نمی‌دهیم؛ اما کسانی که رو پای خودشان می‌آیند اینجا، آرایش‌شان را پاک می‌کنیم. اینجا همه‌چیز داریم. آرایش پاک‌کن، لاک‌پاک‌کن و دستمال». از زیر میز چند تا دستمال مرطوب، دستمال کاغذی و آرایش‌پاک‌کن درمی‌آورد و نشان می‌دهد. «هرکسی آرایش زیاد داشته باشد، اینها را می‌دهیم پاک کند. کسانی هم که ناخن کاشت کرده‌اند، باید دستکش دستشان کنند.
خیلی از بیمارها با ما بحث می‌کنند، عصبانی یا ناراحت می‌شوند؛ اما خب این قانون اینجاست». چشمش به زنی مانتویی می‌افتد که پسر کوچکش را به آغوش گرفته، حرفش را قطع می‌کند و می‌گوید: «خانم شما بیا اینجا، این‌طوری نمی‌توانی وارد درمانگاه بشوی. یک کارت شناسایی بده لطفا تا چادر بدهم». پسرک تب دارد؛ اما تا مادرش چادر سر نکند، اجازه ورود به درمانگاه را ندارند. سعی می‌کند مقاومت کند؛ اما راهی ندارد. باید چادر سر کند. در نهایت کارتی از کیفش درمی‌آورد، چادر را می‌گیرد و آن را نصفه‌ونیمه سرش می‌کند. «نگاهشان کن، چادر هم که می‌دهیم، نصفه‌ونیمه سر می‌کنند یا می‌پیچند دور کمرشان و می‌مالند این‌ور آن‌ور. مردم خیلی بدحجاب می‌آیند.
حالا الان که فصل زمستان است و خوب است. تابستان‌ها خیلی بدحجاب می‌آیند. خانواده شهدا می‌آیند اینجا، خانواده‌هایی که خون داده‌اند، جوانشان کشته شده است، درست است که کشور برای همه است؛ اما آنها فکر می‌کنند ارزش‌هایی که جوانشان به خاطرش جان داده‌اند، با این کار‌ها از بین می‌رود و ناراحت می‌شوند. حداقل کسانی که حجاب را رعایت نمی‌کنند، به این بیمارستان نیایند. آنجا که خانواده‌های مؤمن می‌خواهند خدمات بگیرند، نیایند. ما چطور می‌توانیم اینها را راه بدهیم. مردم خودشان اعتراض می‌کنند وقتی اینها را می‌بینند. می‌خواهند وقت بگیرند و یک ساعت تردد داشته باشند اینجا. با این وضع که نمی‌شود».
کمی آن‌ طرف‌تر زن چادری که نصف صورتش زیر چادر پنهان شده‌ است، با شنیدن موضوع صحبت رو به ما می‌کند و می‌گوید: «خیلی خوب است که اینجا چادر اجباری شده است. نمی‌دانم چرا بعضی از زنان با بی‌میلی چادر سر می‌کنند؛ در‌حالی‌که چادر ما را حفظ می‌کند. اینجا برای یکی از ارگان‌های نظامی است. اصلا آدم انتظار ندارد زن بی‌حجاب اینجا ببیند. من هم دوست ندارم زن بی‌حجاب اینجا ببینم. من به آنها توهین نمی‌کنم؛ اما بهتر این است که زنان حجابشان را رعایت کنند. این‌همه در تلویزیون برنامه‌های مختلف می‌گذارند؛ اما یک برنامه برای تبلیغ حجاب پخش نمی‌کنند.
باید در این زمینه کار شود. ما در مملکت اسلامی زندگی می‌کنیم. این همه شهید دادیم». با دیدن زنی که چادر را روی شانه‌اش انداخته است و به‌سرعت در حال رفتن به درمانگاه است، صحبتش را قطع می‌کند و می‌گوید: «اینکه حجاب نمی‌شود. ذات زنان این‌طور است که مردان را جذب می‌کنند. مرد‌های ما از دست زنان بی‌حجاب امنیت ندارند. شوهر من می‌آید بیرون زنان بی‌حجاب را می‌بیند، وقتی به خانه می‌آید، با چهره آن زن‌ها من را مقایسه می‌کند. شما دوست دارید همسرتان این‌طور باشد؟ دیگر همسر خودش را نگاه نکند؟ وقتی عروس و داماد‌ها به خانه من می‌آیند، یک‌طوری دور سفره می‌نشینیم که محرم‌ها روبه‌روی هم باشند. اگر میهمانی بزرگ باشد، سفره را هم جدا می‌اندازیم». اما پوشش چادر فقط در درمانگاه این بیمارستان اجباری نیست بلکه داخل بیمارستان و حتی برای ورود به اورژانس هم باید چادر داشته باشید. بیمارستان بقیه‌الله که به‌صورت سه یال به هم پیوسته در ١٦ طبقه متمرکز شده، یک درمانگاه مجهز و بزرگ دارد که حدود ٥٠٠ پزشک در آن مشغول به کار هستند. بیمارستان بقیه‌الله علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به نیروهای مسلح، با ٤٠ شرکت بیمه طرف‌ قرارداد است که بیمه‌گذاران آن مراکز می‌توانند از خدمات بهداشتی، درمانی، تخصصی و فوق‌تخصصی آن استفاده کنند.
بیمارانی که با پوشش مقنعه عمل می‌شوند
بخش زنان بیمارستان خاتم‌الانبیا هم با بیمارستان‌های عادی فرق دارد. سارا که به‌تازگی مادرش در این بیمارستان جراحی شده به «شرق» می‌گوید: «زمانی که پرستاران مادرم را برای بردن به اتاق عمل آماده می‌کردند، بعد از پوشیدن لباس اتاق عمل که کاملا پوشیده بود، یک مقنعه بلند سرش کردند که خیلی باعث تعجب من و مادرم شد. حال مادرم خوب نبود و به‌شدت استرس عملش را داشت. به نظر من تأکید روی چنین مسئله‌ای آن هم زمانی که بیمار به‌شدت استرس دارد و در شرایط روحی و جسمی خوبی نیست، لازم نیست. با توجه به ‌اینکه مادرم من سرطان پستان داشت و دکتر‌ها بدن او را می‌دیدند، من نمی‌دانم پوشیدن آن مقنعه چه لزومی داشت».
سارا چادرش را مرتب می‌کند و ادامه می‌دهد: «عمل مادرم پنج ساعت طول کشید. زمانی که داشت به هوش می‌آمد، بین خواب و بیداری همراه با آه و ناله‌هایی که می‌کرد، احساس ناراحتی می‌کرد دستش را به طرف مقنعه‌ای که سرش کرده بودند می‌برد و می‌خواست آن را از سرش دربیاورد. فکر می‌کنم این نوع پوشش بیماران را نیز اذیت می‌کند. به‌خاطر اینکه بیمه تکمیلی ما طرف قرارداد این بیمارستان بود، برای عمل به این بیمارستان آمدیم البته برخی از دوستان هم تأکید کرده بودند تجهیزات این بیمارستان از کیفیت بالایی برخوردار است که واقعا هم کیفیت خوبی داشت؛ برای همین به این بیمارستان آمدیم اما بیماران زن و همراهانشان در اینجا اذیت می‌شوند». در سایت این بیمارستان نوشته شده است: «رعایت منشور حقوق بیماران، با برخورد بر پایه تکریم ارباب رجوع و احترام متقابل فضایی را مهیا نماید تا بیماران بدون هیچ‌گونه دغدغه و مسئله آزاردهنده‌ای فقط‌و‌فقط به فکر درمان خویش باشند و ان‌شاءالله با رضایت کامل از این مجموعه خارج شوند که این آرزوی قلبی ماست».
درمانگاه تخصصی کوثر
اما این فقط بیمارستان بقیه‌الله نیست که از ورود زنان مانتویی جلوگیری می‌کند. زنان برای عبور از در ورودی درمانگاه تخصصی شبانه‌روزی کوثر هم باید چادر سر کنند؛ درمانگاهی نسبتا بزرگ که در شهرک محلاتی پایتخت واقع شده است.
دختر جوانی که به نظر می‌رسد‌ به‌شدت سرماخورده است، از در پارکینگ وارد درمانگاه می‌شود که زنی از پنجره اتاق کنار پارکینگ سرش را بیرون می‌آورد می‌گوید خانم از این طرف باید وارد شوید و او را به طرف در اتاقی که خودش در آن نشسته است راهنمایی می‌کند. به طرف چادر‌هایی که به چوب‌لباسی گوشه اتاق آویخته شده‌اند اشاره می‌کند و می‌گوید یکی از آنها را سرت کن. دختر جوان یکی از چادر‌ها را برمی‌دارد. دختری که همراه او از اتاق خارج می‌شود، می‌گوید: «رفتی تو چادرت را دربیار، من همیشه همین کار را می‌کنم».
زن جوانی که برای درمان به این درمانگاه آمده است به «شرق» می‌گوید «اولین‌بار که به اینجا آمدم، اصلا حالم خوب نبود. به‌خاطر کیست سینه‌ام به اینجا آمده بودم و استرس زیادی داشتم؛ چون نمی‌دانستم چه اتفاقی برایم می‌افتد. جلوی در نگذاشتند وارد درمانگاه شوم و از من خواستند چادر سرم کنم؛ درحالی‌که من اصلا شرایط روحی خوبی نداشتم. از آن به بعد هروقت اینجا می‌آیم آرایش نمی‌کنم. گاهی هم که از این مسیر رد می‌شوم با اینکه کار دکتری هم داشته باشم، به اینجا نمی‌آیم؛ چون حوصله بحث‌کردن و درگیر‌شدن با مأموران اینجا را ندارم. اینکه می‌گویند آرایشت را پاک کن یا چادر سرت کن خیلی من را اذیت می‌کند. همسرم سرباز است و من هم از طریق او بیمه شده‌ام. بیمه ما طرف قرارداد این درمانگاه است؛ برای همین به اینجا می‌آیم. قیمت‌هایش خیلی پایین است، اگر این‌طور نبود هرگز به اینجا نمی‌آمدم».
داخل درمانگاه که می‌شوید تابلویی را می‌بینید که بخش زنان را از مردان جدا کرده است. اینجا زنان را پزشکان زن معاینه می‌کنند و مردان را پزشکان مرد. زن میانسالی با چادری که از سرش افتاده، کنار پسر ١١ساله‌اش که سرمی به دستش وصل است، نشسته است.
پسرک به مادرش می‌گوید از داخل کوله‌اش چیزی به او بدهد. مادر با چادری که دنبال خودش می‌کشاند، کیف پسرش را برمی‌دارد و داخل آن را می‌گردد. او به «شرق» می‌گوید: «ما در شهرک شهید محلاتی زندگی می‌کنیم و اینجا نزدیک‌ترین درمانگاه به خانه‌مان بود؛ برای همین به اینجا آمدم».
این درحالی است که به گفته یک مقام مسئول در وزارت بهداشت، مجبور‌کردن بیماران به پوشیدن چادر قانونی نیست. او به روزنامه «شرق» می‌گوید: «اینکه بیماران را به پوشیدن چادر مجبور می‌کنند قانون نیست، قانون فقط مصوبه مجلس است. بیمارستان کودکان می‌تواند فقط کودکان را پذیرش کند یا بیمارستانی که مجوز بیمارستان قلب را دارد، می‌تواند فقط بیماران قلب را پذیرش کند اما حق ندارد دلبخواهی افراد را پذیرش کند یا بگوید افراد اجازه ورود به بیمارستان را ندارند و بیماران را مجبور به انجام کاری خارج از قوانین بیمارستانی کند.
البته در برخی از درمانگاه‌هایی که وقف شده‌اند، چنین مشکلاتی وجود دارد که فقط افراد خاص را پذیرش می‌کنند؛ مثلا ایتام که البته تعداد آنها بسیار کم است و اخیرا هم چنین مجوز‌هایی صادر نشده‌ است. اما به‌طورکلی مجبور‌کردن بیماران به رعایت حجاب یا هر کاری خارج از قوانین بیمارستانی مجاز نیست؛ به‌ویژه در اورژانس که باید کار بیماران را خیلی زود انجام داد».
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    سلام،تا انجا که بنده مراجعه کردم ،همراه بیمار در بیمارستان بفیه ا... و بیمار خوشحال در درمانگاه بیمارستان باید چادر سر کند ودر اورژانس این بیمارستان این قانون اجباری نیست ،خوب قانون این بیمارستانها اینگونه است هر کس نمی خواهد از این رسم تبعیت کند میتواند مراجعه نکند ،کسی را مجبور نکرده اند!

  • بدون نام

    بخداوندی خدابیشترمردم ازاین برخوردهاوزورگوییهاناراحتندوازدین زده می شوند....

  • بدون نام

    كه چی؟؟؟
    اگه انقد زور داره براشون برن ی جای دیگه، اینهمه بیمارستان و درمانگاه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      وقتی داریم ماهی 100 تومن حق بیمه میدیم حق داریم که از همه خدماتشم استفاده کنیم...

    • بدون نام

      شماها ناراحتین از تو خونه هاتون نیاید بیرون تا مانتویی هارو نبینید. این دقیقا عین حرف توعه. چرا چرت میگید. مگه ما به شماها کار داریم...

  • بدون نام

    واقعا بایست بشينميم سیر گریه کنیم واسه این نفر تصمیم گرفته

  • فریبا

    همه جا باید اینطوری باشه و نیست! باریک الله به اینایی که مقاومت میکنن و هنوز بر اثر فشارها کوتاه نیومدن و فرهنگ چادر رو سفت گرفتن!! احسنت
    مایه افتخار مایید....

  • بدون نام

    باعث تاسفه

  • فاطمه

    بسیار عالی
    امیدوارم تمام زنان و دختران کشورم با میل و رضایت چادر سرکنند و بد حجابی از کشورمون ریشه کن بشود.....به امید ظهور آقادامام زمان

  • بدون نام

    عجیبه .....ولی عادیه

  • محمد

    واقعا متاسف شدم وحالم بهم خورد چرا ما که باصطلاح مسلمانیم اینقدر برایمان پوشیدن چادر مرارت آور است این تذهبون آنقدر در سیمای جمهوری اسلامی تبلیغ بدحجابی می شود که مردم نمی دانند از کجا باید آموزش ببینند رسانه ها هم در این مورد کار درست و درمانی نکردند ودر جامعه سعی می شود این موضوع را یک امر خصوصی جلوه دهند که غلط است و اگر فردی برای بدحجابی تذکری دهد با چاقو و قمه سرو کار دارد و باید روانه بیمارستان شود یکی از بدترین تبلیغات بد حجابی کارکرد ماهواره است که با تاسف آنتن آن روی هر خانه ای چشم نوازی می کند و کسی جوابگو نیست

    پاسخ ها

    • زینب

      عالیه دستشون درد نکنه کاش توی خیابون و هرجای دیگه چادر اجباری باشه حجاب بعصی زن ها که اکثیریت هم هستم ادمو از زندگی بیزار میکنه اینا که از خدا نمیترسن حداقل یکی جلوشونو بگیره گند زدن به جامعه و به بنیان خانواده ها

  • بدون نام

    یاد سومالی و گواتمالا میندازه آدم رو .... این درجه از کم فرهنگی و بی فکری ندیدم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کجاش بی فرهنگیه؟
      بی فرهنگ اونایین که بد حجابی و مانتو های کوتاه و جلو باز رو وارد فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی کردن
      پوشیدن چادر واسه هر زنی لازمه

  • بدون نام

    از خنده ترکیدم.مسخره هست واقعا

    پاسخ ها

    • گلباز

      خنده نداره.....وضع حجاب کشور داغوته

  • علی

    کار درستیه ارایش باید برای مرد خونه و توی خونه باشه مگه باید برا دیگران ارایش کنن ببینید وضع حجاب تو کشور چطوره دیگه اسم حجاب رو نمیشه رو این لباسها بگذارندجای تاسفه

  • عسل

    بیمارستان دولتی یه جایی برای خدمات دادن به کل مردم هست .نه اینکه سلیقه ای رفتار کنن .بعدم اینکه یه خانم اگر چادر نداشته باشه بد حجاب به حساب میاد توهین بزرگیه .هستن خانمهایی که چادر میپوشن ولی هفتاد قلم هم آرایش میکنن .امیدوارم زودتر این بساط جمع بشه تا بیشتر از این آبروی ایران نره

  • مرتضی

    عجب!!! چه خوب‌‌‌‌‌‌‌‌‌، حجاب اجباری!!!!

  • منتظر

    باتوجه به اینکه ما مسلمانیم می بایست بیشتر از همه حجابمات را رعایت کنیم.به نظر بنده کار بسیار خوبی می کنن که به رعایت حجاب ارزش قائل هستند.خدا اجرشون بده

  • کیان

    من درمانگاه کوثر رفتم. چادری که بهم دادن توش حشره بود. به یه خانم که اونجا کار میکرد گفتم. گفت سر خود ما هم پر از این حشراته لطفا شما هم بروید و به مسئولش بگید. معلومه خوده پرسنل هم از این موضوع راضی نیستن.

  • بدون نام

    جای تاسف دارد این چه قانونیه !

  • میرزا

    بیمارستان شهید صدوقی اصفهان هم به خانم های مانتویی ، خدمات نمیدهد واین حرف هم که اگر با مقنعه ومانتوی بلند باشی اشکال ندارد دروغ محض است ، حتی یکبار یکی ازمامورین دم دربه من گفت اینجا با حرم امام رضا هیچ فرقی ندارد وهمه خانم ها باید با چادر وارد شوند ، خیلی قانون مسخره ای دارند

  • مرمر

    حجاب صرفا چادر نیست .
    این سختگیری که اینا توی درمانگاه میکنن ، والا تو امامزاده ها و حرم ها هم همچین سختگیری نمیشه.
    خدمت رسانی به مردم که نباید شرط و شروط داشته باشه.
    متاسفانه با این کاراشون دارن دو دستگی بین مردم ایجاد میکنن.

  • محسن

    نویسنده نا محترم سیاه نمایی تا کجا مزدور غربی از دعوت محترمانه به رعایت یک اصل اسلامی در مملکت اسلامی با رعایت تمامی نکات مثبت اسلامی و انقلابی سیاه نمایی میکنی چرا از امکانات تخصصی و علمی این مراکز با حداقل قیمت حتی برای افراد متفرقه نمیگویی چرا از باز بودن در این مراکز شبانه روزی برا همه مردم نمیگویی خدا شما را به راه راست هدایت کند آمین

  • اسی

    خوب خون شهدا فقط به حجاب حساسه به اختلاص و رانت و دزدی و ظلم حساسیت نشون نمیده زیاد

  • اسی

    خوب خون شهدا فقط به حجاب حساسه به اختلاص و رانت و دزدی و ظلم حساسیت نشون نمیده زیاد

  • بدون نام

    جالبه بعضی مردم خودشان کاسه داغتر از اش میشوند و دنبال وضع قوانین به این بچه گانه میشوند و از خون شهیدان سو استفاده میکنند و بقیه مردم را از دین و شهدا دلزده میکنند .واقعا جای تاسف داره.....

  • بدون نام

    بیمارستان بقیه الله را با حرم امام رضا اشتباه گرفتن برخی مسئولین این بیمارستان واقعا نماد تحجر وتعصب بدون عقلانیت هستند

  • ح

    چه جالب

  • نرگس

    از خوندن خبرش تعجب کردم.....واقعا نمیدونم چی بگم

  • بدون نام

    چقدر مسخره

  • z.s

    خب دارن کار فرهنگی میکنن دیگه
    البته به روش خودشون
    هه :-\

  • بدون نام

    واقعا خیلی عجیبه حس عجیبی بهم دست داد

  • بدون نام

    شما خودتون نياز شديد به روانپزشک داريد...اين ديگه چه جورشه ..

  • بدون نام

    احسنت بهشون اگه در جامعه به قشر چادری چنین خدماتی شایسته ارائه بشه در هر صنفی چادر ارج و قرب خودش رو بیشتر بدست میاره

  • سعید

    جای تاسف و تامل فراوان داره

  • بدون نام

    روزنامه زرد شرق چرا از مراکز درمانی که وضع فجیعی دارند و فقط خانمهای بدپوشش را تحویل میگیرند صحبتی نکرده؟

  • بدون نام

    حالا چراتیترشوباعلامت! اولا اینکه میگن حجاب قانونی نیست! قانون تصویب وابلاغ هم شده ولی متاسفانه مجری پیدانمی شه ثانیااینهمه بیمارستان ودرمانگاه توی تهران کمه که حالا میخوان این یه بیمارستان ودرمانگاه روبگندبکشند؟!بااون دلایل غیرمنطقی ومضخرف شون ؟!!

  • بدون نام

    فکر کنم با حرم امام ها اشتباه گرفتند دیوانه

  • نسل سوخته

    واقعامتاسفم واسه این مملکت که همه چیزش باشعاره.مگه زوره؟این قانون کجانوشته شده.توبیمارستان وموقع مرگ هم ول نمیکنن بدبخت مردمو.واقعامتاسفم.

  • ناصر

    واقعا که .این چه قانونیه؟اندکی تفکر.خدا به دادمان برسد

  • ع ش

    کاشکی یه قانون بود شکم گرسنه.جوان پنجاه ساله مجرد.اعتیاد.مستاجری.بی پولی.وهزاران درددیگر ممنوع بود

  • بدون نام

    من که نفهمیدم جدی بود یا طنز؟

  • بدون نام

    خوب هرجایی قانون خودشوداره ولی مسلماافراط واجبارجوابگونیست،بیمارستانهای خصوصی هم هستن که برعکس به خانمهای محجبه خدمات رسانی نمیکنندوکاملاکارکنانش بدحجاب هستن

  • بدون نام

    بی حجابا رو تقریبا همه جا بیشتر تحویل میگیرن این به اون در

  • بدون نام

    اینا که چادر رو اجباری میکنن حداقل چادرها رو مرتب ضدعفونی کنن تا توش حشره و شپش نباشه و بیماری هایی جدید رو منتقل نکنه به مریضها.

  • بدون نام

    با این کارها فقط بین چادری ها و غیر چادری ها دشمنی و کینه ایجاد میکنند،سالها پیش وقتی کسی حجاب مناسب نداشت توی چشم بود حالا به چادری ها نگاه بد میشه،ای کاش با هم مهربونتر باشیم ...

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن چادر پوشیدن از مد افتاده و چادری ها رو امول میدونن
      من در جواب یکی از این کوته فکرا گفتم شرم و حیا چیزی نیس که از مد بیفته
      و در جواب کسی که میگفت هر چی قره زیر چادره گفتم معلومه که هر چی قره زیر چادره ولی نمیذاریم کسی که نباید، ببینه
      مشکلی دارین عایا

  • بدون نام

    یکی از فامیلای بی حجاب ما میگه حجابو دوس دارم ولی وقتی میبینم احترام بیشتری دارم منصرف میشم از ماست که برماست و نتیجه ش میشه این وضع حجاب جامعه ما

    پاسخ ها

    • بدون نام

      عزیزم جای خوب و بد عوض شده
      چرا فکر میکنی محجبه ها بهشون احترام گذاشته نمیشه؟
      اگر هم بعضا برخوردهای نامناسبی میشه از بیشعوری طرف مقابله
      البته به نظر من خود محجبه ها هم بی تقصیر نیستن بعضی وقتا باید محکم و قاطعانه با بعضی رفتارها برخورد کنن البته بدون بی احترامی
      من که همیشه از حجابم دفاع میکنم

  • مرتضی زاده حسین

    سلام بنده با توجه به بستری بودن بستگانم دو هفته پیش رفتم بقیه الله طبقه دوم مریض پیوندی از اتاق عمل بیرون میاد باید از خاک وخل که راه انداختن رد بشه در ضمن اتاق ccu زن و مرد با هم تو یه اتاق هستند .دست از اذیت کردن مردم بر دارید پای خانواده شهدا را وسط نکشید آنها از دزدیهای مسولین ناراحتند که از صدقه سر شهدا پست گرفتند .

  • بدون نام

    واقعاً که فقط میتونم بگم متأسفم

  • سارا

    واقعا مسخره س.اینا دیگه دایه مهربون تر از مادر شدن....

  • بدون نام

    حجابی از روی جبر باشه منتظر باد نمیشه دل اولین نسیم میبنده

  • بدون نام

    ماخیلی باحالیم (خییییللللللی)

  • بدون نام

    بیمارستانه بقیه الله واسه نظامیاس کسی که نمیتونی چادر سر کنه لطف کنه بره یه بیمارستانه دیگه والاااااااااااااااااااااااااااا

  • مرجان

    در کرمان هم بیمارستان بنام کلاه دوز هستش که دقیقا قبل از ورود به شما چادر میدن یک مرتبه که من وارد شدم چادر دادن گفتن باید با چادر وارد شوید

  • بدون نام

    آن یاد کتابهای جورج اورول میافته

  • زهرا

    واقعا تبریک میگم بهتون همینطوری ادامه بدیم مردمو بیشتر از دین زده میکنین مگه عهد قجره که این کارا رو میکنین زن هم آدمه و حق داره خودش برای زندگیش تصمیم بگیره و حق اینو داره خودش پوشش انتخاب کنه پس اینا کارا چیه؟؟؟بعد اون خانومی که تو مطلب گفت شوهرش قیافهشو با بقیه زنا مقایسه میکنه بهتر به جای اینکه به دخترای مردم گیر بده شوهرش درست کنه مشکل از شوهرشه ادمی که انقد ضیعف النفس از خونش بیرون نیاد بهتره و بهتره که شوهرشو ببره روانشناس چون واقعا همچین آدمایی مشکل روحی روانیو جسمی دارن...بعد یه خواهش دیگه از دلواپسا میشه خواهشاااا انقد حجابو به شهدا ربطش ندین؟حجاب و پوشش یه موضوع کاملا شخصیه خودتون دارین با این حرفاتون مقام و منزلت شهدا رو پایین میارن...

  • بدون نام

    برای آقایان چی دارند حتما عینک آفتابی 100درصدماسک شیمایی 2 فیلتره برای جلو گیری از متلک انداختن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج