۶۵۹۴۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

آیت الله مهدوی‌کنی

تایید رهبری از آقای روحانی تایید مطلق نیست

رییس مجلس خبرگان با تاکید بر این که تایید علما و مراجع عظام و هم‌چنین مقام معظم رهبری از روحانی تایید مطلق نیست، اظهار کرد: حضور ما به معنای تخریب نیست بلکه به معنای مصلحت و کمک به دولت‌هاست.

خبرگزاری ایسنا: رییس مجلس خبرگان با تاکید بر این که تایید علما و مراجع عظام و هم‌چنین مقام معظم رهبری از روحانی تایید مطلق نیست، اظهار کرد: حضور ما به معنای تخریب نیست بلکه به معنای مصلحت و کمک به دولت‌هاست.

آیت‌الله مهدوی کنی، رییس مجلس خبرگان عصر دیروز در مراسم پایانی چهاردهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری با تشکر از حضور فعال اعضای خبرگان خاطرنشان کرد: در جلسات امسال اکثریت اعضای خبرگان حضور داشتند. برخی نیز بیمار بودند که برای آن‌ها آرزوی سعادت و عافیت داریم.

او با اشاره به حضور برخی از مسوولان کشوری و لشگری در این اجلاس خاطرنشان کرد: من از طرف نمایندگان خبرگان رهبری از حضور سردار سلیمانی و حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی تشکر می‌کنم.

مهدوی‌کنی ادامه داد: آقای روحانی با حضور در این اجلاس صحبت‌هایی درباره سیاست‌های داخلی و خارجی و هم‌چنین فرهنگ انجام دادند که این صحبت‌ها بیاناتی امیدوارکننده بود. ما برای او آرزوی توفیق می‌کنیم و در حد توان به او یاری خواهیم رساند. امیدواریم سیاست‌هایی که ایشان برای رفع مشکلات دارند، کارگشا باشد. ما برای ایشان آرزوی توفیق داریم و امیدواریم دولت و همکارانش در مسیری که اعلام کرده‌اند، موفق باشند.

وی با تاکید بر این که تایید علما و مراجع عظام و هم‌چنین مقام معظم رهبری از آقای روحانی تایید مطلق نیست، اظهار کرد: ما وظیفه داریم که ایشان را تایید کنیم اما نباید در مقابل برخی از مسائل ساکت باشیم. وظیفه اصلی مجلس خبرگان صیانت از رهبری است. البته حضور ما به معنای تخریب نیست بلکه به معنای مصلحت و کمک به دولت‌هاست.

مهدوی‌کنی با اشاره به جزییات این اجلاس دو روزه اظهار کرد: اعضای خبرگان در این دو روز پیشنهادها و نقدها و مطالبی را نسبت به اوضاع کشور بیان کردند که نشان‌دهنده دغدغه آن‌ها نسبت به اوضاع کشور است. چنان که ما گاهی به مسوولان اعتراضی می‌کنیم این اعتراضات به معنی تصحیح در کارهاست.

او ادامه داد: خلاصه‌ای از مطالبی که در این اجلاس ارائه شد، توسط دبیرخانه این اجلاس به مقام معظم رهبری و هم‌چنین به مسوولان رده بالای نظام یعنی رییس‌جمهور ارائه می‌شود.

رییس مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان این که خبرگان رهبری ابعاد مختلفی دارند، خاطرنشان کرد: یک بعد ما جنبه خبرگان رهبری است. ما به عنوان علما و روحانیت ایران و هم‌چنین ائمه جمعه با مردم در ارتباط هستیم و گرفتاری‌های آن‌ها را درک می‌کنیم.

مهدوی‌کنی با بیان این که در جلسه امروز با آقای روحانی پیشنهاد شد که فردی نقش بین رابط خبرگان و روحانیت با دولت را ایفا کند، گفت: ما معتقدیم که باید از طرف دولت شخصی انتخاب شود که دولت در این ارتباط احساس مسوولیت بکند. ما معتقدیم مردم مشکلات خود را باید به رابط دولت برساند و دولت نیز به مجلس خبرگان این مشکلات را ارائه دهد.

وی ادامه داد: این اقدام در صورتی شایسته است که جنبه تشریفاتی نداشته باشد. در این اقدام بحث‌هایی که مطرح می‌شود باید پاسخ داشته باشد، چنان چه پاسخ مثبت است، باید کاری انجام شود و چنان چه پاسخ منفی است باید دلایل آن ذکر شود.

مهدوی‌کنی با بیان این که من قبلا این پیشنهاد را در دولتی که از آن اسم نمی‌برم مطرح کرده‌ام و این پیشنهاد عملی نشده است، گفت: من امروز به آقای روحانی گفتم که اگر قول می‌دهید، این کار را انجام بدهید؛ و امیدوارم پیشنهاد و تعهدی که آقای روحانی امروز دادند عملی شود.

وی در ادامه با بیان این که علاوه بر اتفاقاتی که در داخل کشور می‌افتد نسبت به اتفاقاتی که در خارج از کشور می‌افتد نیز نگران هستیم، اظهار کرد: ما خود را به مسائلی که در کشورهای اسلامی نظیر سوریه، پاکستان، عربستان، بحرین، مصر و لبنان می‌افتد، مسوول می‌دانیم. ما اگر می‌خواهیم خود را مسلمان واقعی بدانیم، باید در برابر ظلم‌هایی که به مسلمانان وارد می‌شود، تا جایی که می‌توانیم سکوت نکنیم و پاسخ بدهیم. ما اگر صدای مظلومیت کسی را می‌شنویم باید در حد توان‌مان به کمک وی بشتابیم و حداقل با وی احساس هم‌دردی کنیم.

رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دخالت‌های آمریکا و صهیونیست به نفع مسلمانان نیست، اظهار کرد: آن‌ها می‌خواهند مسلمانان جهان به جان یکدیگر بیفتند. آن‌ها با این دخالت‌های خود می‌خواهند همه را از بین ببرند و ما باید در مقابل آن‌ها بیدار باشیم و سکوت نکنیم. ما باید در حد توان‌مان به مسلمانان و مظلومان کمک کنیم. ما باید همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمود، در مقابل مستضعفان پاسخگو باشیم و هم‌چنین در حد توان‌مان به مسلمانان و مظلومان جهان کمک کنیم.

مهدوی‌کنی در پایان خطاب به نمایندگان مجلس خبرگان گفت: امیدوارم زحماتی که شما همواره عهده‌دار می‌شوید، مورد توجه حضرت ولی‌عصر (عج) قرار بگیرد. شما باید جهاد داشته باشید چراکه روحانی خدمتکار کسی است که در تربیت و تعلیم و کمک به مردم بگذارد. مردم همواره نشان داده‌اند که طرفدار روحانیت هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج