۶۵۹۱۴۵
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

عضو کمیسیون بودجه مجلس مطرح کرد:

افت فروش سینما‌ها بعد از فیلتر شدن تلگرام

عضو کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه افت فروش سینما‌ها از زمان فیلتر تلگرام نشان از میزان تاثیرگذاری این فضا در جامعه هنری به لحاظ اقتصادی دارد، گفت: به دلیل فیلتر تلگرام، هنرمندان تاکنون متحمل آسیب‌های بسیار اقتصادی شده‌اند.

خبرگزاری ایلنا: عضو کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه افت فروش سینما‌ها از زمان فیلتر تلگرام نشان از میزان تاثیرگذاری این فضا در جامعه هنری به لحاظ اقتصادی دارد، گفت: به دلیل فیلتر تلگرام، هنرمندان تاکنون متحمل آسیب‌های بسیار اقتصادی شده‌اند.
افت فروش سینما‌ها بعد از فیلتر شدن تلگرام

به گزارش ایلنا به نقل از خانه ملت، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه ادامه فیلتر تلگرام به نفع نظام و جامعه نیست، گفت: فضای مجازی ممر درآمد بسیاری از افراد جامعه است چراکه حدود ۲۰هزار نفر از این طریق ارتزاق می‌کنند، درواقع با توجه به بی‌توجهی رسانه ملی به آثار هنری همچون فیلم، تئا‌تر، کتاب و... فضای مجازی فرصت بسیار مناسبی برای تبلیغات و فروش و رونق آثار هنری بود و افت ۷۰درصدی فروش سینما‌ها از زمان فیلتر تلگرام نشان از اهمیت و میزان تاثیرگذاری این فضا در جامعه به لحاظ اقتصادی دارد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هنرمندان به شدت از فیلترینگ تلگرام ناراحت بوده و تاکنون متحمل آسیب‌های بسیار اقتصادی شده‌اند، گفت: جامعه امروز ایران به فضای مجازی نیاز دارد و نمی‌توان به یکباره این امکان را از آن‌ها گرفت و با بی‌تفاوتی نسبت به بیکاری جوانان بر تعداد بیکاران جامعه افزود، لذا مسئولان امنیتی باید برای این مهم فکری کنند.

وی همچنین با بیان اینکه فیلتر موجب دانلود فیلترشکن از سوی دانش‌آموزان و جوانان شده که این مسئله علاوه بر دسترسی آن‌ها به تلگرام، فرصت استفاده از هر نوع سایت فیل‌تر شده دیگری را نیز برایشان مهیا می‌کند، افزود: متاسفانه باید بگویم؛ پس از ۴۰سال مملکت‌داری به قدری ضعیف شده‌ایم که یک فضای مجازی توانست کشور را تحت‌الشعاع قرار دهد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه متاسفانه تکنولوژی‌ها در کشورهای در حال توسعه قبل از فرهنگ‌سازی رشد و رواج پیدا می‌کنند اما استفاده از این امکانات نیازمند فرهنگ‌سازی هستند، بیان کرد: حوادث خیابانی اخیر از قدرت شبکه‌های مجازی و کم‌سوادی بسیاری از اقشار جامعه نسبت به این رسانه پرده برداشت با این وجود فیلتر راه‌حل غلبه بر این مشکل نیست.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ۲۰هزار نفر چکارمیکنن خوب فارسی بگو نون میخورن

  • بدون نام

    بله کسانی هم تو کشور هستن که احتمالا تحریم ها رو هم بزودی به تلگرام بط می دن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج