۶۵۸۵۷۵
۶ نظر
۵۰۱۱
۶ نظر
۵۰۱۱
پ

ماده مخدر گُل، درمان دارویی ندارد

رئیس کانون درمانگران اعتیاد ایران گفت: ماده مخدر گل، درمان دارویی ندارد و افراد معتاد باید به روش «علامت درمانی» مورد درمان قرار گیرند.

خبرگزاری ایرنا: رئیس کانون درمانگران اعتیاد ایران گفت: ماده مخدر گل، درمان دارویی ندارد و افراد معتاد باید به روش «علامت درمانی» مورد درمان قرار گیرند.

علامت درمانی به این معناست که پزشک تنها قادر است با مشاهده علائم و بروز درد در هر نقطه از بدن معتاد به گل، اقدام به درمان جسمانی همان بخش از بدن کند.
دکتر هادی پناهی اظهارداشت: ماده مخدر گل ۳ برابر حشیش اعتیاد آور است و عوارض جدی و جبران ناپذیری(مغزی و جسمانی) در فرد معتاد برجا می گذارد.
وی علت افزایش مصرف گل در میان جوانان را ایجاد سرخوشی و برانگیختگی بیان کرد و افزود: افزایش آمار افسردگی در کشور سبب شده تا این ماده مخدر به سرعت جای خود را میان جوانان باز کند.
پناهی با بیان اینکه گلی که در کشور کاشت و برداشت می شود، خالص نیست، افزود: بذرگل از کشورهای خارجی وارد کشور شده که البته بذر خالص نبوده و بذری با تداخلات ژنتیکی زیاد است؛ این بذر مخدر به شدت اعتیاد آور است.
وی ادامه داد: گفته می شود بذر این گیاه مخدر از خاورمیانه و نیز افغانستان وارد کشور شده است و تغییرات ژنتیکی بذر گل در آمریکا روی داده است.
پناهی زمان ورود و گسترش ماده گل به کشور را یک تا ۲ سال عنوان کرد و گفت: این ماده مخدر زمان زیادی است که در دنیا تولید می شود.
رئیس کانون درمانگران اعتیاد ایران افزود: متاسفانه در حال حاضر چندین نهاد برای مقابله با اعتیاد در کشور فعال است اما هنوز مشکل اعتیاد در کشور ادامه دارد و مجریان امر نتوانسته اند برنامه مدونی برای حل این معضل در کشور ارائه دهند. هر چند که این معضل تنها مختص کشور ما نیست. مقابله با این پدیده شوم در بیشتر نقاط دنیا با مشکلاتی روبروست.
وی در ادامه با بیان اینکه برنامه مدونی برای آموزش مردم در خصوص مقابله با مخدر گل نداریم، تاکیدکرد: هنوز پروتکل و شیوه نامه درمانی واحدی برای نحوه درمان مصرف کنندگان مخدر گل ارائه نشده است، در حالی که ترکیبات همه موادهای مخدر صنعتی یکسان بوده و به هم شباهت دارد.
رئیس کانون درمانگران اعتیاد تاکیدکرد: باید برای درمان اعتیاد سرمایه گذاری و با پیشگیری و آموزش مشکل اعتیاد را رفع کنیم.
پناهی، راهکار حل مشکل اعتیاد کشور را مشارکت بخش های غیر دولتی در تصمیم گیری های مجریان و سیاست گذران دانست و افزود: دولت ساز و کار اجرایی دارد اما باید با کمک بخش غیردولتی و سازمان های خصوصی و مردم نهاد این سازوکارها را تسهیل کند.
گل گیاهی مخدر و خطرناک است که با یک بار مصرف، اعتیاد ایجاد می کند و سبب صدمات زیادی در فرد می شود. این ماده قابل کاشت و برداشت است و بصورت گلخانه ای کاشت می شود.

بر اساس آخرین آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، در حال حاضر ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار نفر در کشور معتاد هستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • یعقوب

    مبارگتان باشد روش کاشت وبرداشت هم راهنمایی میکنید دیگه چه اطلا عاتی درباره گل دارید جمع کنید اسم خودتو گذاشتید کارشناس باید به شما بگند مروج گل

  • بدون نام

    گل ماده مخدر نیست

  • یه جوان

    بابا چرا الکی جو میدین؟؟ من دو ساله گل مصرف میکنم. نه معتادم نه چیزی. سه روز پشت سر هم گل میزنم یک هفته نمیزنم. یک هفته میزنم یک ماه نمیزنم. نه معتاد شدم نه افسرده.گل یا ماریجوانا همونه که تو اکثر ایالات امریکا آزاده.تو نصف کشورهای اروپایی ازاده. چرا الکی جو میدین!!!!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خاک تو اون سرت .معتاد بدبخت . داداش من گل کشیده مغزش پوکیده.

  • داود واحد نیرومند

    کلا روش مبارزه با مواد مخدر ناقص است تنها با ترک جسمی دوباره شخص به اعتیاد رو میاورد راه ترک ذهنی را من بلدم بعد از ترک ذهنی تمایل به مصرف مواد خیلی پایین می اید

  • بدون نام

    جوانان ما تقریبا همه معتادن،چه فرقی داره چی بکشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج