احتمال افزایش ۱۵ درصدی حقوق کارگران
یک مقام مسئول کارگری با اشاره به احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی حقوق کارگران در سال آینده، خاطرنشان کرد: سال گذشته نمایندگان گروه کارگری و کارفرمایی در شورای عالی کار به رقم دو میلیون و ۴۸۰ هزار تومان به عنوان رقم سبد هزینه ماهانه خانوارهای کارگری رسیدند که تصویب هم شد اما با وجود آنکه قرار بود این رقم مبنای تصمیمگیری مزد سال ۱۳۹۶ قرار گیرد، خلاف آن عمل شد.
خبرگزاری ایسنا: یک مقام مسئول کارگری با اشاره به احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی حقوق کارگران در سال آینده، خاطرنشان کرد: سال گذشته نمایندگان گروه کارگری و کارفرمایی در شورای عالی کار به رقم دو میلیون و ۴۸۰ هزار تومان به عنوان رقم سبد هزینه ماهانه خانوارهای کارگری رسیدند که تصویب هم شد اما با وجود آنکه قرار بود این رقم مبنای تصمیمگیری مزد سال ۱۳۹۶ قرار گیرد، خلاف آن عمل شد.
علی اصلانی اظهار کرد: با وجود آنکه یکی از وظایف شورای عالی کار بررسی ابعاد حقوق و دستمزد کارگران در طول سال است متاسفانه تنها در دو ماه آخر سال این شورا فعال میشود و درنهایت چند روز مانده به عید رقمی که مورد رضایت گروههای کارگری نیست به تصویب میرسد.
وی با تاکید بر ضرورت محاسبه نرخ تورم سبد مصرفی کارگران، گفت: تا زمانی که تورم سبد هزینه ماهانه کارگران به طور دقیق محاسبه و مشخص نشود، هزاران جلسه دستمزد هم که برگزار شود بینتیجه خواهد بود.
اصلانی ادامه داد: ماده ۴۱ قانون کار در کنار نرخ تورم، سبد معیشت خانوار را هم ملاک تعیین مزد قرار داده است یعنی قبل از تعیین دستمزد، تورم سبد معیشت خانوار محاسبه شود و آنچه به دست میآید، مبنا و ملاک تعیین و تصویب رقم دستمزد قرار گیرد.
رییس کانون شورای اسلامی کار البرز در ادامه با اشاره به احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی حقوق کارگران در سال آینده، با انتقاد از کسانی که افزایش حقوق کارگران را تورم زا میدانند، گفت: چطور است که اگر قیمت حاملهای انرژی در قبوض آب و برق و گاز افزایش یابد تورم ایجاد نمیکند ولی چند درصد به حقوق کارگر اضافه شود تورم زاست؟
این مقام مسئول کارگری با این اعتقاد که اگر کارخانه یا بنگاهی توان اداره ندارد و مدیریتش ضعیف است، بسته بماند بهتر است، گفت: چرا برخی کارفرمایان در طول سال از ورشکستگی کارخانهها و بنگاهها و مالیات و عوارض سخن نمیگویند ولی زمان تعیین دستمزد یاد بهره وری پایین بنگاهشان میافتند؟ نمیتوانیم به هر قیمتی و به بهای استثمار نیروی کار کارخانه را نگه داریم، اگر کارفرمایی به بهرهوری و توان پایین کارخانه معترض است و قدرت مدیریت مجموعهاش را ندارد، کارگران مقصر نیستند.
نظر کاربران
یعنی دیگه خانواده هاپکیدند دیگه نه زنی مونده نه دختری نه پسری پونزده درصد اضافه به قشر کارگر فاجعه است.
حقوق خودشون70درصد_به علاوه راند خواري حقوق کارگر هم اندازه يه تف.لعنت به شما ...
پاسخ ها
اخه صدتومن پوله ک اضاف می کنید
خب همون ۱۰ درصد تصویب میشه
گفته ده تا پانزده درصد . پس همون ده درصد اضافه میشه ، مثل همیشه کارفرماها برنده میشن و کارگرها وضعیتشون از سال قبل بدتر میشه .
نمی خوان مردم قدرت خرید پیدا کنن تا ضعیف و تو سری خور باشن
دیگه افسردگی گرفتیم با خبر هم باید بریم بمیریم دیگه
خط فقر چهارتومن الان حقوق یک تومن یعنی… .
ضعیف کشی تا کی خدایا پوکیدیم واقعا پدر صاحب ما دراومده واقعا داریم به بم بست میخوریم آخه 10درصد یعنی صد تومان چیکارش کنیم زندگی ما داره تباه میشه اکثر خانواده ها بخاطر ضعف مالی منحرف دارن میشن شما رو به خدا فکر معیشت مردم بدبخت باشید
چه طوری این همه پول رو خرج کنیم هاشا به غیرتتون
واقعا اخه بی انصافی تا کق واسع ما کارگرای سخت کوش و شغل های سخت شیفت کاری
اخه ما چقدر بدبختیم ،شانسمون کارگر شدیم از همه بیشتر کار میکنیم از همه هم کمتر بمون میدن اخر سال هم میگن خیلی خوب ۱۵٪اضاف کردیم اخه لامسب گول کیا رو میزنید مگه جنسا فرق دارن