بودجه نهاد رهبری در کجا خرج میشود؟
معاون فرهنگی سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها توضیحاتی درباره بودجه و فعالیت های این نهاد اعلام کرد.
وی با بیان اینکه بخشی از بودجههای نهاد مقام معظم رهبری از بودجههای عمومی تأمین میشود و بخشهایی از سایر منابع، یادآور شد: برنامههایی که با عنوان فعالیتهای مذهبی در دانشگاهها انجام میشود، بیشتر براساس بودجههای اختصاص یافته از مجموعه فعالین و خیرین تأمین میشود.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه بخش عمدهای از بودجههای این نهاد، صرف حقوق کارکنان آن میشود، تصریح کرد: بودجههای اختصاص یافته به این نهاد عمدتا متناسب با فعالیتهای این نهاد است و در بخشهای مختلفی که در این زمینه فعالیت میکنند، اختصاص مییابد.
رستمی گفت: بخشی از دانشجویان ما علاقهمند به مطالعه و آموزش در حوزه علوم انسانی در کنار علوم دیگر هستند و در این راستا، بیش از ۵۶ مرکز در دانشگاهها فعالیت میکنند که براساس تقاضاهای دانشگاهها در این زمینه، ایجاد شد.؛ ۸۰۰ دانشجو نیز در این بخش فعال هستند و فعالیت و بودجه آنها در کنار بخش آموزشی دانشگاه تأمین میشود.
وی ادامه داد: دروس معارف اسلامی که جزو دروس آموزشی دانشگاههاست، از نظر محتوا، تعریف سرفصل آموزشی در ذیل این مسئله قرار میگیرد و پیگیری مدرسان آن، ارزیابی کیفیت آن دروس، ارتقاء اساتید و تبدیل وضعیتشان و آنچه مربوط به دروس معارف است، از جمله فعالیتهای این مجموعه است، یکدهم بار آموزشی مقاطع کارشناسی و فعالیتهای مربوط به آن، از جمله مسائلی است که نهاد به امورات میپردازد.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها، گفت: ازدواج دانشجویی با اعزام اساتید به دانشگاههای مختلف که هزار مورد اعزام استاد به مراکز هماندیشی، کارگاهها ثبت شده است، اعزام مبلغ به فضاهای دانشجویی است که بیش از دو هزار مبلغ اعزام شده است؛ هیئتهای مذهبی فعال در دانشگاهها، حمایت از کانونهای فرهنگی، عتبات دانشجویی، از دیگر فعالیتهایی است که نهاد مقام معظم رهبری انجام میشود و نیازمند بودجه است.
رستمی، با بیان اینکه فعالیتهای مختلف فرهنگی دانشجویان ایرانی خارج از کشور برعهده نهاد رهبری است، تصریح کرد: فعالیتهای اتحادیههای دانشجویی از دیگر فعالیتهای ذیل مجموعه نهاد رهبری است.
وی تأکید کرد: اگر کسی مدعی است که ما نباید برای فعالیتهای فرهنگی هزینهای اختصاص دهیم، قطعا حرف نادرستی میزند، در همه مجموعهها افراد هزینههای فرهنگی را جزو هزینههای درست و منطقی میدانند، البته اگر مجموعه این هزینهها را با سایر هزینههای کشور مقایسه کنیم، احتمالا کمتر از نیمدرصد هزینههای کشور به مجموعههای فرهنگی اختصاص مییابد.
همچنین در ادامه این نشست، خادمی دبیر بیست و یکمین دوره ازدواج دانشجویی نیز در پاسخ به سؤالی درباره بودجههای اختصاص یافته به ازدواج دانشجویی برای سال گذشته، گفت: این بودجه در سال گذشته، ۱۸ هزار زوج که اقامت سه روزه آنها در هتلهای مشهد صورت گرفت را به خود اختصاص داد که کمتر از شش میلیارد تومان بود و هزینهای که برای کارگاههای دانشجویی ایجاد شد نیز، حدود ۴ هزار میلیارد تومان بود که در نهایت با کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان فرآیند ازدواج دانشجویی برگزار شد.
ارسال نظر