سوسیس خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
بررسیها نشان میدهد که مصرف تنها دو نوبت سوسیس در هفته خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش میدهد.
به گفته متخصصان مصرف گوشتهای فرآوری شده از قبیل سوسیس میتواند خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش دهد.
متخصصان انگلیسی در بررسی روی بیش از ۲۶۰ هزار زن دریافتند خطر ابتلا به سرطان پستان در زنانی که روزانه بیش از ۹ گرم گوشت فرآوری شده مصرف میکنند بیش از یک پنجم بیشتر میشود.
هر چند این تیم تخصصی ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان پستان پیدا نکردند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) تایید کرد مصرف گوشتهای فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش میدهد درحالیکه گوشت قرمز "احتمالا" برای انسان سرطانزاست. این نتیجه گیری از بازبینی نتایج بیش از ۸۰۰ مطالعه به دست آمده است.
نظر کاربران
کاش لااقل مثل قدیم از سیر برای نگهدارنده استفاده میکردن که هم بی ضرر بود هم خوشمزه ولی الان از مواد نگهدارنده شیمیایی استفاده میکنن که هم مضر هست هم دیگه اصلا سوسیس ها مزه اون سوسیسهای خوشمزه دوران کودکی رو نمیده
سوسیس بندری یا کوکتل ؟ کدامیک ؟
منکه عاشق فست فودمگور بابای سرطان