فیلترینگ فضای مجازی؛ مصداق بستن بازار
حسین گنجی در روزنامه وقایع اتفاقیه نوشت: همیـنطـور که گـــردشهــای مالی نشان میدهد، بهزودی باید با مفهوم بازار به معنای تاریخی و فیزیکی آن خداحافظی کنیم. بازار نوپا مبتنیبر فضای مجازی رفتهرفته بازار موجود و سنتی اقتصاد را کنار میزند و سهم بزرگی از اشتغال و گردش مالی کشور را از آنِ خود میکند.
باید دید درشرایطیکه اعتراضها همه معطوف به شرایط اقتصادی کشور است و عمدتا جوانان هستند که از بسترهای سخت و ناتوان و ناکارآمد اعلام نارضایتی میکنند، با چه استدلالی باید شاهد مسئله فیلترینگ و بهدنبال آن تعطیلی این بازار گسترده و توانمند باشیم. فعالیت اقتصادی در فضای مجازی، امروزه در حال تغییردادن شکل رقابت، سرعت اقدامات، جریان تعاملات، محصولات و پرداخت توسط مشتریان به شرکتها و از شرکتها به تامینکنندگان است و دولتها باید همواره از توسعه چنین فضایی که هم باری از روی دوش آنها برمیدارد و هم روندها را تسهیل میکند، استقبال کنند، نه اینکه به بهانههای مختلف مانعتراشی کنند.
بهتر است دولت همانطور که اصلاح ساختار سنتی خود را دنبال میکند، شکل برخورد خود را نیز با بحرانها تغییر دهد و بستن به هر شکل فضاهایی که کسبوکار مردم است و سرمایهگذارانی را به خود جذب کرده چه مجازی و چه حقیقی را خط قرمز خود بداند. اقتصاد دیروز این کشور بیش از هر چیز از همین عدم ثبات و تصمیمات سیاسی مختلکننده لطمه دیده است.
نظر کاربران
یعنی دولت حق ندارد برای جلوگیری از هرج و مرج و تبلیغ خشونت جلو یک سایت که تبلیغ ساخت ککتل ملوتوف ویا مسائل خلاف شرع و جنسی را میکند را بگیرد قطعا شما هم میدانید راه حل کار بر روی سایتهای داخلی و بومی و همزمان نیز نظارت بر روی سایتهای بیگانه هست شما کدام کشور را سراغ دارید که هیچ نظارتی بر عملکرد اینگونه فضاها نداشته باشد آقای کارشناس
اصلا مردم و بیکاری و فقر و اعتیاد واسه کسی مهمه ؟
پاسخ ها
نه کی به فکرملته
متاسفمهمین..
چیزیندارمبگم
کسی کاری باشه بدون تلگرامو شبکه مجازی و این جور چیزام میره سر کار همه تنبل شدن