توسعه اینترنت لیزری به جای بالنی در هند
آلفابت (پدر گوگل) به جای اینترنت بالنی در هند از فناوری اینترنت لیزری استفاده خواهد کرد.
جعبههای لیزر به جای بالن در ایالت اندرا پرادش هند بکار گرفته خواهد شد تا جمعیت بدون اینترنت این ایالت، صاحب نت شوند.
آلفابت در این پروژه از فناوری FSOC که در لابراتوار خود توسعه داده، استفاده خواهد کرد و بیش از ۲۰۰۰ هاب ساخته شده را برای کاربران اندرا پرادش بکار خواهد گرفت.
با این فناوری شکاف بین آنتنها و هات اسپات وای فای از طریق لیزر پر میشود و این فناوری مشابه فناوری فیبر نوری، منهای کابل است.(در پروژه بالن اینترنتی، اتصالات LTE از طریق بالن ارسال شده در آسمان فراهم میشود.)
کمتر از ۲۰ درصد جمعیت ۵۳ میلیون ایالت اندرا پرادش به اینترنت وصل بوده و دولت محلی قصد دارد تا ۲۰۱۹ بیش از ۱۲ میلیون نفر دیگر را از این طریق اینترنتدار کند. آلفابت برنامه توسعه اینترنت در هند برای گوشیهای هوشمند ارزانقیمت را دنبال میکند.
واحد آلفابت ایکس اخیرا مسوول اینترنتدار کردن طوفان زدگان در پورتوریکو از طریق بالن شد که پروژه به خوبی جلو رفت اما حالا قصد دارد برای کاربران هندی از طرح آلترناتیوِ اینترنت لیزری استفاده کند.
هم زمان فیسبوک نیز با پهپاد غولپیکر Aquila در حال توسعه اینترنت ۲ گیگابیت بر ثانیهای در هند است تا سرویس اکسپرس وای فای خود را در این کشور رونق دهد و همزمان گوگل به عنوان رقیب وارد صحنه شده تا با اینترنت لیزری، مناطق دورافتاده هند را صاحب اینترنت کند.
ارسال نظر