اجرای تفکیک جنسیتی در دانشگاه علامه
از سال تحصیلی جدید کلاس های درسی دانشجویان پسر و دختر مقطع کارشناسی دانشگاه علامه به صورت کامل جداسازی می شود.
دکتر حجت الاسلام شریعتی گفت: جداسازی کلاسهای دختران و پسران دانشگاه علامه در مقطع کارشناسی ۹۸ درصد انجام شده است.
وی ادامه داد: با ورودی های امسال و فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی سال ۸۹ از سال تحصیلی جاری کلاس درس دانشجویان دختر و پسر مقطع کارشناسی به طور کامل جدا می شوند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: کلاس های درسی دوره کارشناسی ارشد هم به طور کامل جدا برگزار می شود.
حجت الاسلام شریعتی در دیدار اساتید این دانشگاه و حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید که هفته گذشته برگزار شد با ارایه گزارشی از عملکرد هشت ساله دانشگاه علامه در رابطه با جدا سازی کلاس های درسی دانشجویان گفت: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درسال ۶۶ و در زمان دولت دهم از طریق وزیر علوم سابق با همت اساتید و دانشگاهیان موفق شدیم از سال ۸۹ تا کنون با یک شیب ملایمی تمام کلاس های درسی را به دو بخش تقسیم کنیم.
رئیس دانشگاه علامه گفت: امروز با قاطعیت می توانیم اعلام کنیم ۲ درصد کلاس های درسی علامه به علت کمبود دانشجو مختلط برگزار شده ولی کلاس های کارشناسی ارشد به طور کامل جدا شده و در مقطع کارشناسی ۹۸ درصد این طرح اجرا شده است.
رئیس دانشگاه علامه از اثرات اجرای این طرح به کاهش چشمگیر پرونده های انضباطی، افزایش قبولی های ارشد و دکتری - کاهش ۵۰ درصدی مشروطی ها و ابراز رضایت دانشجویان دختر اشاره کرد.
وی افزود: دانشجویان دختر فوق العاده از این طرح استقبال کرده و رضایت دارند با اجرای طرح به راحتی می توانیم سئوال های خود را در کلاس مطرح کنیم و پرسش و پاسخ داشته باشیم، اساتید نیز از این طرح اظهار رضایت کرده و اعلام کردند در کلاس های مختلط برای مثال زدن دچار مشکل می شدیم نمی دانستیم زنانه مثال بیاوریم یا مردانه، درحال حاضر سرکلاس دانشجویان برای هریک مثال مخصوص خود می زنیم. خانواده ها نیز از این طرح ابراز رضایت کردند.
رئیس دانشگاه علامه از دیگر اثرات اجرای این طرح به افزایش معدل دانشجویان، تبدیل فضای عمومی دانشگاه به یک فضای معنوی انسانی اشاره کرد و افزود: ما هرساله در دفترچه اعلام می کنیم که دانشگاه علامه دو کلاس دارد که کلاس ها به طور مساوی دختر و پسر ظرفیت بندی شده است.
نظر کاربران
متاسفم براتون!چه افتخارى هم ميكنن
این چه توجیه بچه گانه ایه، سوال و جواب زنانه و مردانه مگه داریم؟ درتمام دنیا زن و مرد باهم در دانشگاهها درس می خوانند، پس باید بگیم تمام زنهای دنیا از مصونیت برخوردارنیستند و از بار علمی کمتری برخوردارند فقط در صورت جدا شدن کلاسهای دختران وپسران هست که سوالها شفاف ترپاسخ داده شده و بارعلمی اونها بالا میره، به کجا داریم میریم ما؟ کی میخواد این تفکر درست بشه که همکاری و همفکری دو نفرانسان درمحیط عمومی بستگی به نحوه تربیت اونها داره نه به جدا کردن و ممنوعیت های مختلف، مطمئن باشید با این کار چیزی درست نمیشه، ازدوران کودکی رابطه پسر و دختر محدود میشه اما نتیجه این حدود گذاشتن درزمان جوانی و بلوغ برعکس شده و تعداد قابل توجهی از اونها به دنبال رابطه دوستی با هم میرن، دخترها وپسرها زمان کمی در سرکلاس باهم هستند و فرقی نمیکنه که جدا باشند یا باهم ، فکری به حال تفکر اونها در بیرون از کلاس کنید
بابا این دانشگاه علامه که خواهران با حجاب و برادران سربه زیر هستند
اونا دیگه چرا
پس وای به حال دانشگاه ازادی ها
ای بابا.چه کارا!
اینجوری دختر پسرا نصبت به هم حریص تر میشن فکر میکنن چه خبره
اگه اوضاع بدتر نشد
این خط این نشون...!
پاسخ ها
نسبت نه نصبت
اساتید نیز از این طرح اظهار رضایت کرده و اعلام کردند در کلاس های مختلط برای مثال زدن دچار مشکل می شدیم نمی دانستیم زنانه مثال بیاوریم یا مردان
وای به حال اساتید نظاممون
با نظر babak کاملا موافقم....
خیلی از مشکلات الان به دلیل دیوار کشیدن بین دو جنس از ابتدایی تا الانه.
آدم رو از هر چیزی که منعش کنی بیشتر به سمتش کشیده میشه.... و این کاملا طبیعیه.
پاسخ ها
دقیقاً، توجه کنی در اتوبوس یا مترو اونجایی که مرزبندی شده بین قسمت خانومها وآقایون از همه جا شلوغ تره ، علتش هم برای همه روشنه
مثال مردانه ، مثال زنانه !!!!
دیگه مثال مردونه زنونه نداشت که اونم خدارو شکر به همت عزیزان نسل نوینش به بازار اومد