۶۴۳۷۲۶
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

آمار سوختگی در ایران هشت برابر متوسط جهان

دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ به سراغ یک بدهی قدیمی از مخابرات رفت که رقم آن را ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرده و از وزارت ارتباطات خواسته تا مطالبات مخابرات را از این محل تسویه کند.

خبرگزاری فارس: دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ به سراغ یک بدهی قدیمی از مخابرات رفت که رقم آن را ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرده و از وزارت ارتباطات خواسته تا مطالبات مخابرات را از این محل تسویه کند.
در بندی از تبصره‌های بودجه به دولت اجازه داده می شود باقیمانده اعتباری که در سال ۱۳۸۵ و بر اساس مصوبه هیات وزیران از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افتتاح حسـاب پـس انـداز اینترنتـی بـرای دانش آموزان و معلمان به شرکت مخابرات ایران اختصاص یافته و پس از واگذاری این شرکت، بعنوان بدهی شرکت مخابرات به وزارتخانه مذکور تسویه نگردیده را تا میزان ۱۸۴ میلیارد و ۶۹۳ میلیون و ۵۱۰ هزار ریال را با مطالبات شرکت مخابرات ایران از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت جمعی-خرجی تسویه نماید. رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته با اشاره به اینکه آمار سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی آن است، گفت: هر بیمار سوخته پس از ترخیص از بیمارستان متوسط به ۷ جراحی نیاز دارد.

محمدجواد فاطمی در نشست خبری که در ارتباط با مشکل سوختگی در کشور برگزار شد، اظهار داشت: ۸ برابر متوسط جهانی آمار سوختگی در ایران است و حتی در این زمینه نسبت به کشورهایی که از لحاظ اقتصادی و اجتماعی مشابه ما هستند نیز بیشتر است.

وی با بیان اینکه سالانه ۳ هزار نفر با سوختگی شدید در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند، گفت: این در حالی بوده که ۳ هزار نفر از این افراد جان خود را از دست می‌دهند و متوسط هر بیمار در مرحله حاد سوختگی ۲۰ میلیون تومان هزینه دارد و درمان سوختگی هزینه آن ۵ میلیون تا ۲۵۰ میلیون تومان می‌تواند باشد.

رئیس انجمن حمایت از بیماران سوخته ادامه داد: سالانه ۳۶۰۰ میلیارد تومان هزینه آشکار سوختگی برای کشور بوده و هزینه‌های پنهان نیز شامل از دست دادن روزهای کاری و گرفتاری اعضای خانواده است.

فاطمی به ضرورت تشکیل روز ملی پیشگیری از سوختگی اشاره کرد و گفت: از آنجایی که بیشترین آمار سوختگی مربوط به زمستان بوده و حوادث پلاسکو، شین‌آباد و چهارشنبه‌سوری در زمستان است پیشنهاد ما انتخاب اول دی برای روز ملی پیشگیری از سوختگی است.

رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عنوان کرد: تخت‌های سوختگی ایران استاندارد نیست و مرگ و میر سوختگی نیز بالاتر از متوسط جهانی بوده و حتی ۳۰ تا ۴۰ سال نتیجه درمان بیمار سوختگی در کشور ما نسبت به برخی از کشورها پایین‌تر است.

وی بیان داشت: هر بیمار سوخته پس از ترخیص از بیمارستان متوسط به ۷ جراحی نیاز دارد همچنین ۱۰۰ میلیون تومان هزینه جراحی ترمیمی است. از طرفی نیز اغلب جراحان ترمیمی به دلیل اینکه بیماران سوختگی درآمد ندارند و روند درمان نیز طولانی است آنها را قبول نمی‌کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چون هیچ چیز استاندارد نیست کسی رعایت نمیکنه

  • بدون نام

    رفاه،کار،تفریح،امید به زندگی کشورهای دیگه چند برابر ماست!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج