۶۴۲۵۲۹
۴ نظر
۵۰۰۹
۴ نظر
۵۰۰۹
پ

حمله با پرچم فلسطین به رستوران یهودیان در هلند

به گزارش شبکه «ای تی ۵ هلند» و رسانه های صهیونیستی، مردی با پرچم فلسطین در دست و چفیه بر چهره، با فریاد الله اکبر به رستوران یهودیان در مرکز شهر آمستردام، پایتخت هلند حمله کرد و شیشه های آن را فروریخت.

ایرنا: به گزارش شبکه «ای تی ۵ هلند» و رسانه های صهیونیستی، مردی با پرچم فلسطین در دست و چفیه بر چهره، با فریاد الله اکبر به رستوران یهودیان در مرکز شهر آمستردام، پایتخت هلند حمله کرد و شیشه های آن را فروریخت.

به نقل از تارنمای روزنامه صهیونیستی 'جروزالم پست' چاپ اراضی اشغالی، این مرد که پلیس آمستردام وی را دستگیر کرده است، ساعاتی بعد از اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، به رستوران «هاکارم» مخصوص عرضه غذاهای «کوشنر» (غذاهای مخصوص یهودیان) حمله کرده و شیشه های این رستوران را فرو ریخته است. در ویدئوی تلویزیون «ای تی 5 هلند» از این حادثه، این مرد پیش چشمان دو رهگذر و ماموران پلیس، درهای این رستوران که در محله یهودی نشین آمستردام واقع شده خرد می کند. وی سپس وارد رستوران می شود و هنگام خروج پرچم رژیم صهیونیستی را که در رستوران قرار داشته جلوی پای ماموران پلیس پرت می کند.

ماموران پلیس که تا این لحظه واکنشی نشان نداده بودند، به وی حمله کرده و او را دستگیر می کنند. به گفته «هرمان لونشتاین»، رئیس «فدراسیون یهودی های هلند» این حمله زمانی رخ داده که هیچیک از کارگران رستوران در این محل حضور نداشته و هیچ کس مجروح نشده است. با این حال وی در این باره گفته است: «در هر حال این یک حمله تروریستی بوده و از سوی مردی صورت گرفته که مانند تروریست ها رفتار کرده است.»

به گزارش ایرنا، به دنبال تصمیم اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و شروع روند انتقال سفارت این کشور از تل آویو به این مکان مقدس، درگیری ها در سرزمینهای اشغالی شدت گرفته است و تظاهرات اعتراض آمیز نیز در کشورهای متعددی آغاز شده است. مقامات بسیاری از کشورهای جهان از جمله فرانسه، انگلیس و عربستان سعودی که متحدان کلیدی آمریکا هستند، این اقدام را محکوم و یا آن را اشتباهی استراتژیک دانسته اند.

کنگره آمریکا در ۲۳ اکتبر سال ۱۹۹۵ این طرح را تصویب کرده است اما تاکنون دولت های مختلف آمریکا از آن زمان تاکنون از اجرای این مصوبه کنگره امتناع کرده بودند. دونالد ترامپ بر اساس وعده هایش در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اعلام کرده است که مصوبه انتقال سفارت آمریکا را از تل آویو به قدس اجرا می کند.

«قدس» شهری در فلسطین اشغالی است که «مسجدالاقصی» نخستین قبله مسلمانان را در خود جای داده، سومین شهر مقدس مسلمانان (پس از مکه مکرمه و مدینه منوره و مقدس‌ترین شهر جهان نزد یهودیان و مسیحیان است. این شهر، از مراکز زیارتی ادیان ابراهیمی است و هر یک از این ادیان، آثار و ساختمان‌هایی در آن دارند. این شهر که خاستگاه دین یهودی و مسیحیت است، اکنون در اشغال کامل رژیم صهیونیستی است و گرچه پایتخت رسمی این رژیم شهر «تل آویو» است اما آنها «قدس» را پایتخت ابدی خود می‌ دانند که این ادعا تاکنون از سوی سازمان ملل و بسیاری از کشورهای جهان به رسمیت شناخته نشده است.

قدس به لحاظ موقعیت ژئوپلتیک نیز همواره برای مردم و حکومتهای منطقه اهمیت بسیاری داشته و این شهر در دوره‌های قدیم گذرگاه ارتباطی میان آفریقا، اروپا و آسیا بوده است. وجود اماکن مذهبی سه دین ابراهیمی اسلام، یهودی و مسیحی مانند مساجد «قبة الصخره»، «مسجد الاقصی» و اماکن مقدس دیگر بر اهمیت این شهر و جایگاه منطقه ای و بین المللی آن افزوده است وموجب شده تا از دیرباز حکمرانی، حاکمیت و تسلط سیاسی نیز مطلوب قدرت های بزرگ هر دوره تاریخی باشد. به همین دلیل، این مکان و مناطق پیرامون آن همواره شاهد جنگ ها و منازعات متعدد و دیرپا بوده است. بنابر تاریخ مکتوب، این منطقه در دوره‌های اخیر و در بیشترین دوره زمانی، تحت حاکمیت مسلمانان بوده است و اکثریت ساکنان آن، عرب و مسلمان بوده‌اند.

سازمان ملل متحد تاکنون در قطعنامه های متعددی درباره فلسطین صادر کرده است که یکی از آنها به شماره 181 به «قطعنامه تقسیم فلسطین» مشهور است. سازمان ملل در این قطعنامه و در اقدامی بی سابقه و مغایر با عرف بین الملل فلسطین را میان یهودیانی که به این سرزمین مهاجرت کرده و فلسطینیان یعنی ساکنان اصلی آن تقسیم کرد. اما اشغالگران صهیونیست به این قطعنامه راضی نشده و در سال 1948 میلادی در یک حمله همه جانبه و تمام عیار بقیه مناطق فلسطین را نیز به اشغال خود درآورد و عملا این قطعنامه را نیز زیر پا گذاشت. سازمان ملل در سایر قطعنامه های خود در سال های بعدی، ضمن محکوم کردن تهاجمات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به سرزمین های اشغالی از جمله حمله به غزه در تاریخ 28 فوریه 1955 خواستار توقف این حملات شده است. پنج قطعنامه به شماره های 59، 101، 106، 242 و 338 در این باره هستند. سازمان همچنین سازمان ملل در این قطعنامه ها بارها از رژیم صهیونیستی خواسته است که به آتش بس پایبند باشد، اما این رژیم هیچ توجهی به این قطعنامه ها و هشدارهای سازمان ملل نکرده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    وحشی ها

  • بدون نام

    این مرد روانی است او را دستگیر کنید

  • صابری

    حساب یهودیان از صهیونیستها سواست

  • بدون نام

    حمله با پرچم اثر گذار نیست
    تفنگ میخواهد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج