۶۴۰۷۴۷
۲ نظر
۵۰۱۵
۲ نظر
۵۰۱۵
پ

عمرانی: همیشه شرمنده مردم در مبارزه با مواد مخدر هستیم

معاون قضایی دادستان کل کشور در بخش مواد مخدر گفت: مواد مخدر معضل جهانی است و ما همیشه شرمنده مردم هستیم که چرا در مبارزه با این معضل تلاش بیشتری نکردیم.

خبرگزاری ایسنا: سعید عمرانی با حضور دربرنامه تلویزیونی "جریان" در شبکه سه سیما گفت: یکی از مسایل بزرگ قرن، مساله مواد مخدر بوده و هست. این مساله یکی از عوامل اصلی آسیب‌های اجتماعی است.

وی افزود: هر معضلی را که مطالعه می‌کنید ریشه‌ای در اعتیاد و مواد مخدر در آن پیدا می‌کنید. این معضل جهانی است و از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب است. ما همیشه شرمنده مردم هستیم از این جهت که چرا تلاش بیشتری نکردیم زیرا اوضاع مورد قبول مردم و مسوولین و رهبری نیست.

وی افزود: رسانه‌ها به این موضوع بیشتر بپردازند زیرا مبارزه با این معضل همت جمعی را می‌طلبد.

عمرانی درباره روش‌های قانونی در برخورد با خرده‌فروشان گفت: یک بخش کار جمع آوری اطلاعات و یک بخش دیگر کارهای عملیاتی است که دوستان ما در ناجا انرا انجام می‌دهند و ماحصل کارشان به دست قوه می‌رسد.

وی افزود: بخشی که در این حوزه به ما مربوط است این است که با چند دسته مجرمین سر و کار داریم. یکی، دو مورد اینها در منظر مردم دیده می‌شوند مثل خرده فروشان و برخی عمده فروشان و برخی هم جنایتکارند و دیده نمی‌شوند و در خارج کشور هستند و عوامل داخلی دارند و ما با هر کدام از اینها برخوردی داریم. به عنوان مثال معتادین متجاهر و کارتن خواب‌ها را طبق قانون باید به مراکزی که نگهداری اجباری می‌شوند، بفرستیم.

معاون دادستان کل کشور درباره قانون جدید مبارزه با مواد مخدر گفت: این قانون بعد از یکسال و پس از چالش‌ها میان مخالفان و موافقان در مجلس تصویب شد و حالا که تصویب شده روی چشم ما جا دارد. رویکرد کلی قانون این است که از میزان اعدام‌ها کم شود و به جای آن برود روی اموال قاچاقچیان و دارایی‌های آنها که البته اشکالاتی در اجرا دارد که با دستور رییس قوه قضاییه و دادستان کل کشور جلساتی در حال تشکیل است تا این ابهامات رفع شود. در قانون جدید موارد اعدام از ۱۷ مورد به ۵ مورد کاهش یافته است. به هرحال قانون را با قطعیت نمی‌توان پیشاپیش قضاوت کرد اما آنچه مشخص است رویکرد قانون جدید موجب افزایش جمعیت کیفری زندان ها خواهد شد.

این مقام قضایی با اشاره به لزوم تدوین قانون جامعی در خصوص پولشویی گفت: در حال حاضر جای یک قانون جامع پولشویی در کشور خالی است. وقتی از لزوم مقابله با پولشویی صحبت می‌کنیم مردم و سرمایه‌داران و افراد مولد به خودشان نگیرند، پولشویی در واقع مقابله با سودها و پول‌های هنگفت حاصل از مواردی مانند قاچاق مواد مخدر است. در فضای پولی کشور متاسفانه داریم مواردی که به نام فردی که از دنیا رفته است ۱۲۰ میلیارد تومان تراکنش انجام شده است.

معاون قضایی دادستان کشور با تاکید بر اینکه قانون پولشویی و عمل به آن موجب امنیت در اقتصاد کشور خواهد بود گفت: قانون جامع پولشویی اگر در کشور بود و اجرا می‌شد هیچ وقت شاهد فسادهای مالی ۳ هزار میلیاردی و یا دستیابی به سودهای نامشروع از طریق قاچاق مواد مخدر نبودیم. البته قانون مقابله با پولشویی داریم که در حال اجراست اما جامع نیست و نواقصی دارد که باید بر طرف شود.

عمرانی در پایان گفت: موضوع پولشویی را در کمیته حقوقی ستاد مبارزه با مواد مخدر که جلسات آن در دادستانی کل کشور برگزار می‌شود در دستور کار قرار داده ایم و باید نظرات همکارانمان را بگیریم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    با سلام

    شرمنده نباشید.بیشتر مبارزه کنین

  • بدون نام

    اگر راست میگویید که واقعا شرمنده اید واجدان پاک حکم میکند که هرچه سریعتر از مسئولیت تان استعفا دهید چون مردم هم از این مدیریت های رنج آور خسته شده اند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج