۶۳۷۲۷۳
۱۳ نظر
۵۰۰۴
۱۳ نظر
۵۰۰۴
پ

پیام ایران به عربستان پس از مصاحبه بن سلمان

انتخاب به نقل از القدس العربی نوشت: سخنان تند ولی عهد سعودی مسئولان ایرانی را غافلگیر نکرد، چرا که آنها به خوبی می دانند باید برای مقابله با کسی که او را صدامک(صدام کوچک)می نامند، آماده شوند!

انتخاب به نقل از القدس العربی نوشت: سخنان تند ولی عهد سعودی مسئولان ایرانی را غافلگیر نکرد، چرا که آنها به خوبی می دانند باید برای مقابله با کسی که او را صدامک(صدام کوچک)می نامند، آماده شوند!
از این رو، وزارت خارجه ایران در پاسخ به سخنان صریح ولیعهد سعودی اظهار داشت:«هیچ کس در جهان به گفته های بن سلمان اهمیتی نمی دهد، زیرا صحبتهای او نپخته، حساب نشده و سخیف است».

اما می توان می گفت ادامه تنش زایی های سعودی علیه ایران، این بار پیامی علنی در مورد طبیعت گرایشهای آن در رابطه با اسرائیل و اعلام ائتلاف استراتژیک بین عربستان و رژیم صهیونیستی را در بردارد.

افزون بر آنچه گذشت، و با توجه به بازگشت نخست وزیر لبنان به بیروت، آیا می توان گفت زمان جنگ نیابتی بین ایران و عربستان سعودی به پایان رسیده و جنگ کلامی که با گفته های بن سلمان به راه افتاده، آغازی برای یک نبرد واقعی در منطقه است که تنها با تغییراتی ریشه ای پایان می یابد؟

در شرایطی که نقشه استعفای حریری برای برهم زدن اوضاع در لبنان و کشیدن ایران به جنگی مستقیم با سعودیها با شکست مواجه شد، آیا امروز در مقابل سناریوی تازه ای برای جنگ بین ایران و سعودیها قرار داریم؟ بویژه آنکه ایران در پی سخیف خواندن سخنان بن سلمان اعلام کرد برای حمایت از انصارالله آمادگی دارد.

کاملا مشخص است که ایران با این اعلام موضع، به سعودیها در مورد عاقبت هر گونه جنگی علیه محور مقاومت هشدار داده است. سخنان سردار جعفری در این باره را می توان پاسخی جدی در مقابل عربستان دانست.

به نظر می رسد اظهار نظرهای اخیر مسئولان ایرانی، مبتنی بر کنار گذاشتن لحن نرم که مدت اندکی پس از استعفای حریری بین انها حاکم بود و جایگزین شدن لحن تند در مقابل سعودیهاست و در همین راستا، ایرانی ها، قصد دارند سیاست جدیدی را در برخورد با سعودیها اتخاذ کنند که بر مبنای آن هر گونه اقدام تنش زایی از سوی ریاض، توسط تهران پاسخ داده می شود.

در نهایت باید گفت اقدامات سعودیها در راستای افزایش تنش ها علیه ایران، در صورتی که ادامه داشته باشد، به نفع ایران خواهد بود و این تشنج آفرینی عربستان علیه ایران به مانند طوفانی در یک فنجان است که در صورت استمرار، بازنده اصلی، بن سلمان است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به امید نابودی وهابیت و صهیونیسم

  • رضا

    مورچه خودش چیه کل پاچه چی باشه

  • رضا

    عربستان را کرببلا میکنیم چه فکر کردی فقط کافی است سید علی لب تر کند راه قدس از کاخ سفید میگذرد اینها که نوکر و چیره خوارند

  • بدون نام

    سخن همیشگی وزارت خارجه این بوده خب.جدیدی نیست

  • بدون نام

    پس این رئیس جمهور ما این وزیر خارجه ما چیکار میکنند چرا ساکت موندن اون وزیر اون شاهزاده نمک به حرامشون هر چی دوست دارن میگن ؟ چرا صداشون درنمیاد؟ باز دم این نظامی ها گرم احسن به همشون از اون سردار سلیمانی تا سردار جعفری بگیر تا اون سرباز صفر که جلوی این عقب مونده ها ایستادن .

  • بدون نام

    مرگ بر وهابی ملعون

  • HDD

    نباید جنگی در بگیره کل اسلام در مقابل ما برای دفاع از حرمین الشرفین خواهند ایستاد و ما هیچ شانسی در این جنگ نداریم چون حمله فقط از کشور های عربی نخواهدبود دومین کشوری که به ما حمله می کنه پاکستان هست و بعد ترکیه حتی افغانستان ما هیچ شانسی نداریم

    پاسخ ها

    • آرش

      آره گالیور میییدونم کارمون دیگه تمومهههه....نشقه رو رد کن بیاد گالیوررر!!!

    • بدون نام

      این چه نوع تحلیلی ؟ کی گفته که نبرد با این یاغی تروریست پرور نبرد با مسلمانهای دیگر ؟ یک کم تحقیق کنید لطفا

  • بدون نام

    بنسلمان فرزند آمریکاست ،حرفهای نپخته میزند ،پلها را پشت سر عربستان خراب میکند،دست آخر هم وقتی در تنگنا قرار گرفت عربستان را رها کرده و به کشورش آمریکا پناه میبرد.

    پاسخ ها

    • abadani

      مگه جنگ ایران وعراق چهل کشورعلیه ایران نبودن الان هم اگه همه کشورهای عربی جمع بشن هیچ غلطی نمی تونندبکنند

  • بدون نام

    زر زر زیاد میکنی باید دید به عمل که رسید کی حرفه کی میشه ،بچه پس دهنتو ببند

  • بدون نام

    نمی.دانم.درجه.خوابی.هستی.هشت.سال.دست.خالی جلوی چهل کشورایستادیم.حال.که.شکرخداهمه چیز داریم.چون.سیدعلی خامنه.ای.راداریم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج