۱۵۰۳۶۷۳
۲ نظر
۱۵۱۲
۲ نظر
۱۵۱۲
پ

طرز تهیه رشته خوشکارِ اصیل گیلانی

​یک شیرینی سنتی با طعمی بی‌نظیر از شمال ایران! رشته خوشکار یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های گیلانی است که بافت ترد و مغز خوش‌عطرش، آن را به گزینه‌ای عالی برای پذیرایی تبدیل کرده است.

فرتاک نیوز: یک شیرینی سنتی با طعمی بی‌نظیر از شمال ایران! رشته خوشکار یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های گیلانی است که بافت ترد و مغز خوش‌عطرش، آن را به گزینه‌ای عالی برای پذیرایی تبدیل کرده است.

3894ba611e190793c95c2cd0ecc90545MCZshFJwdzD3Bngq0

این شیرینی خوش‌رنگ و لعاب با ترکیب آرد، مغزها و شیره مخصوص، طعمی منحصربه‌فرد دارد. اگر می‌خواهید در خانه این شیرینی اصیل را درست کنید، در ادامه با ما همراه باشید.

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر گیلان می باشد. این شیرینی را می توانید به صورت نیمه آماده درست کنید و هر زمان که دوست داشتید سرخ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته خوشکار در ادامه با ما همراه باشید.

مرحله اول

برای تهیه رشته خوشکار ابتدا آرد برنج و آرد گندم را داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس آب را اضافه می کنیم و با همزن دستی یا دور کند همزن مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی با غلظت دوغ به وجود بیاید.

مرحله دوم

برای تهیه این شیرینی به قیف مخصوص نیاز است که احتمالا کمتر کسی این قیف را در خانه دارد. برای درست کردن قیف رشته خوشکار درب یک بطری آب معدنی را با میخ داغ سوراخ کنید و درون هر سوراخ یک نی نوشابه برش خورده قرار دهید.

مرحله سوم

برای اینکه رشته ها یکدست در بیاید حتما ۴ سوراخ در کنار هم در یک خط ایجاد کنید. حالا مایه رشته خوشکار را داخل بطری می ریزیم و یک تابه بزرگ و جادار روی حرارت قرار می دهیم و با مقدار خیلی کمی روغن آنرا چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا با قیف با سرعت زیاد به صورت رفت و برگشتی مقداری از مایه شیرینی را روی تابه می ریزیم و چند ثانیه صبر می کنیم تا خودش را بگیرد، سپس آنرا به سرعت با دست جمع می کنیم و روی یک دستمال تمیز قرار می دهیم.

مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام مواد را به رشته خوشکار تبدیل می کنیم و کنار می گذاریم. حالا پودر قند، پودر دارچین، پودر هل و پودر گردو را برای مواد میانی شیرینی با هم مخلوط می کنیم، سپس هر خمیر را از دو طرف تا کرده و مقداری از مواد میانی داخلش قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را روی مواد میانی تا می کنیم و انتهای آنرا با آب کمی خیس می کنیم تا به هم بچسبد. حالا داخل یک تابه مناسب روغن می ریزم و شیرینی ها را سرخ می کنیم، زمانی که طلایی شدند از روغن خارج می کنیم و در شربت بار قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۲ دقیقه شیرینی ها را داخل توری فلزی قرار می دهیم تا شربت اضافی شان خارج شود. اگر هم دوست ندارید شیرینی ها خیلی خیس و شیرین شود، می توانید با قلمو کمی شربت بار روی شیرینی ها بمالید.

مرحله هشتم

در آخر شیرینی ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با خلال پسته تزیین می کنیم. نکته پایانی اینکه برای مشاهده آموزش درست کردن شربت بار خانگی هم می توانید به این مطلب ( طرز تهیه شربت بار ) مراجعه نمایید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شهرباران

    همه‌مون دوسش داریم. عااااالیه عااااالی

  • سیبو

    اصلا خوشمزه نیست از نظر بنده شاید خیلی ها دوست داشته باشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج