جمعیت مصرف کننده مخدر و روانگردان در ایران
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بیش از ۳۸ سال است که در حوزه سلامت اجتماعی غفلت کردهایم، گفت: در بخش سلامت اجتماعی غفلت دیرینه کردهایم و اگر امروز شروع کنیم شاید دو دهه دیگر آثارش را مشاهده کنیم.
خبرگزاری ایسنا: مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بیش از ۳۸ سال است که در حوزه سلامت اجتماعی غفلت کردهایم، گفت: در بخش سلامت اجتماعی غفلت دیرینه کردهایم و اگر امروز شروع کنیم شاید دو دهه دیگر آثارش را مشاهده کنیم.
سیدحسن موسویچلک سهشنبه ۳۰ آبان در همایش سلامت اجتماعی و ضرورت آن در جامعه در استان همدان، ضمن عرض تسلیت به علت وقوع زلزله در کرمانشاه و از دست دادن هموطنان، اظهار کرد: ما هم اگر همچون ژاپن تدابیر درستی داشتیم زلزله را غافلگیر کرده و اجازه نمیدادیم زلزله ما را غافلگیر کند و صدمات بسیاری را وارد آورد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: طبق آماری که قوه قضائیه اعلام کرده، ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده قضایی در کشور ۸۰ میلیون نفری ایران وجود دارد که متأسفانه این آمار نشانه غفلت از سلامت اجتماعی در این کشور است.
موسویچلک تأکید کرد: هندوستان با جمعیت یک میلیاردی فقط یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده قضایی دارد که با این مقایسه میتوان دریافت حوزه اجتماعی ما از بیماری مزمنی رنج میبرد.
حدودی ۴.۴ میلیون ایرانی موادمخدر و روانگران استفاده میکنند
وی با بیان اینکه طبق آخرین آمار حدود ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در ایران از موادمخدر و روانگردان استفاده میکنند که عدد کمی نیست بنابراین باید به فکر چاره باشیم ، اعلام کرد: بیش از ۴۰۰ هزار نفر ورودی زندانی داریم به طوریکه متأسفانه به ازای هر ساعت ۴۹ نفر روانه زندان میشوند.
وی با تأکید بر افزایش آمار نگرانکننده مجرمان زیر ۱۸ سال به ویژه دختران، یادآورشد: در کشوری زندگی میکنیم که به ازای هر ۴ ازدواج یک طلاق صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۹ میلیون نفر در مناطق حاشینهنشینی که حداقل خدمات عمومی را ندارد، زندگی میکنند، تصریح کرد: متأسفانه شاخص نشاط ایران از بین ۱۵۷ کشور ۱۰۵ است که این آمار عدم نشاط ما را نشان میدهد.
خشونت خانوادگی، دومین پرونده قضایی کشور
موسویچلک اضافه کرد: دومین پرونده قضایی این کشور مربوط به خشونت به ویژه خانوادگی است بنابراین آسیبهای اجتماعی خانواده را که رکن اساسی جامعه است، نشانه گرفته چرا که اگر مشاهده کنید میبینید صحبتهای ما در خانواده به ۱۵ دقیقه هم نمیرسد.
وی با بیان اینکه سالمندآزاری سومین علت مداخله اورژانس اجتماعی در کشور است، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخیها سالمندان که برکت خانهاند را میزنند.
شیب تند ایدز در ایران
موسویچلک به شیب تند ایدز در ایران اشاره کرد و افزود: اگر نسبت به این بیماران پذیرش اجتماعی صورت نگیرد و تدابیر درستی لحاظ نکنیم، معلوم نیست این جامعه به کجا کشیده میشود.
وی با تأکید بر اینکه فاصله حرمتها کم شده است، یادآورشد: امروزه ماشینها شاسیبلند، گوشیها هوشمند و مدل خانهها لوکستر شده اما اخلاق اجتماعی را از دست دادهایم. تمام این موارد نشانهای از یک بحران است بنابراین باید متوجه این نشانهها شده و برای بهتر شدن آن تلاشی بیش از گذشته انجام دهیم.
موسویچلک با بیان اینکه سلامت اجتماعی باید جایگزین برخی از موارد جزئی شود، اعلام کرد: همه ما اگر ایران را دوست داریم باید در این زمینه کاری انجام دهیم بنابراین لازم است نگاهمان را تغییر داده و با سلامت اجتماعی آشنایی یافته و برای بهتر شدن آن بکوشیم.
وی با تأکید بر اینکه در این راستا از همه ظرفیتها باید استفاده شود، گفت: برنامه و سیاستگذاریهای کنونی هدفمند نبوده که به این آمارها رسیدیم پس بیایید برنامهریزی درستی انجام داده و به آن عمل کنیم.
نباید از مطالبهگری اجتماعی بترسیم
موسویچلک با بیان اینکه نباید از مطالبهگری اجتماعی بترسیم، ادامه داد: در حوزه اجتماعی شفاف نبودیم در حالیکه باید با مردم شفاف باشیم چرا که اگر اینطور عمل نکنیم برای مدیریت اجتماعی نمیتوانیم از مشارکت هوشمند مردم استفاده کنیم.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر اینکه اگر سلامت اجتماعی نداشته باشیم امنیت کشورمان به مخاطره میافتد، ادامه داد: سلامت اجتماعی با رویکرد اجتماعی امکانپذیر خواهد بود.
نظر کاربران
همه اینا بر اثر راه اشتباهی که دولت از اول رفته... چون عقل به اندازه میلیاردها دولار ارزششه که حیف .....
گلی به جمال به اصطلاح دولتمردان....ای ول داربن ...کاری که دشمنای ایران نتوانستن انجام بدن شما انجام دادید
هرروزبدترازدیروزاین امارتوهرکشورباش بدبخت ورشکسته شد
متاسفم
وقتی که مرزهای کشور باز باشه همینم داریم دیگه این مشکل باید از خانواده ریشه یابی بشه بعضیها بچه هاشون وقتی کسی خونه نیست میان پشت در میمونن واز این فرصت استفاده میشود که این اتفاق بیفتد شما همیشه همین حرفها رامیزنید ولی مرزها بسته بشه دیگه کسی جرات نداره جوانان مملکت به این جور چیزها روی بیارن خیلی وضع بدی شده دولتمردان ومسئولین چرا جلو اینا رانمیگیرن که این اتفاق نیفته
موادمخدردرایران بیش ازاین حرفهاست تهران اصفهان شیرازفقط 6ملیون معتادداره ؛تازه شهرهای دیگرهم هست؛دولت به فکرجمع کردن موادیامعتادین نباشه که فاجعه میشه؛؛بایدبه فکرتامین معتادین باشه بهتره
نه بابا احتمالا تو خوندن آمار چهارصد رو چهارمیلیون خونده وگرنه خودتون قضاوت کنید مگه میشه؟
هر مسولی میخواد پستی رو برمسندش بنشینه میگه احساس تکلیف کردم که بیایم
خوب پس دراین کشور که مسئولینش نه برای قدرت بلکه برای خدمت احساس تکلیف میکنند چنین آمار فاجعه باری نمیتونه داشته باشه!
همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم
البته به استثنای من که شیشه و حشیش و متادون رو باهم میزنم.
در سرزمین من اگر بخواهی از دردت بگویی زود سانسورمیشود!
اما اگر همان دردها را بکشی کسی نمی آید حتی یک درد تو را سانسور کند!
چرا؟
۴میلیون و ۴۰۰فکر کنم آمار دقیقی نیست این باید ضربدر ۴ کرد فکر کنم ایشون فقط آمار پایتخت رو دادند
خخخخخ عاشقشم . تموم زندگی ها توی دود و دمه