۶۳۲۴۸۹
۴ نظر
۵۰۱۰
۴ نظر
۵۰۱۰
پ

وزارت خارجه تونس، پیام مهم ظریف را دریافت کرد

فرستاده ویژه ظریف پیامی از طرف وزیر خارجه کشورمان به وزیر خارجه تونس تحویل داد.

خبرگزاری ایسنا: به نقل از پایگاه خبری تورس، وزارت امور خارجه تونس در بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد ایرانی، فرستاده ویژه وزیر خارجه ایران با خمیس الجهیناوی، وزیر خارجه تونس دیدار و پیام مهمی از طرف محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در رابطه با روابط دو جانبه و آخرین تحولات منطقه به وی تحویل داد.

وزارت خارجه تونس اعلام کرد که در این دیدار خمیس الجهیناوی بر اهمیت گسترش روابط و همکاری میان ایران و تونس در تمام زمینه‌ها به خصوص بعد از سفر محمدجواد ظریف به تونس در ژوئن ۲۰۱۷ تأکید کرد.

وزیر خارجه تونس در این دیدار ضمن محکوم کردن حمله موشکی به عربستان از سوی انصارالله یمن بر اهمیت ایجاد امنیت و ثبات در منطقه و حل تمام مشکلات از طریق گفت‌وگو و تفاهم تأکید کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پس اول محکومتان کرده!

  • بدون نام

    چراعربستان رامحکوم نکردبااین همه بمب وموشک که برسریمنی هامیریزدعجب دنیای احمقانه ایشده؛؛؛حالامتن پیام چه بوده که این جوابش بوده

  • بدون نام

    اعتماد به کشورهای اشتباه است اشتباه........یک ضرب المثل معظم ایرانی عزیز میگوید :اگر خاکی میخواهی برداری ازسرکوهی بلند بردار.این پست فطرت چشم توچشم ما درواقع مارا محکوم کرد.

  • بدون نام

    درست میگه حتما بایستی دسته گل براشون میفرستاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج