درخواست بررسی ماهیت قراردادهای موقت کار
رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی امیدوار است با راهاندازی هرچه سریعتر سامانه ثبت قراردادهای کار، نظارت و کنترل بهتری بر انعقاد قراردادهای کار صورت گیرد و کارگران احساس امنیت بیشتری پیدا کنند.
خبرگزاری ایسنا: رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی امیدوار است با راهاندازی هرچه سریعتر سامانه ثبت قراردادهای کار، نظارت و کنترل بهتری بر انعقاد قراردادهای کار صورت گیرد و کارگران احساس امنیت بیشتری پیدا کنند.
فتح الله بیات اظهار کرد: اگر طرح ثبت قراردادهای کار هرچه سریع تر به اجرا درآید قراردادهای کاری که در سامانه ثبت میشوند قابل کنترل و نظارت خواهند بود.
وی افزود: در حال حاضر کمیته امنیت شغلی در شورای عالی کار تشکیل شده که جلساتی هم درباره ساماندهی قراردادها برگزار کرده است و طرح معاونت روابط کار وزارت تعاون در خصوص موضوع تبصره یک ماده ۷ قانون کار را پیگیری میکند.
رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی ادامه داد: تبصره یک ماده ۷ قانون کار میگوید حداکثر مدت برای کارهای غیرمستمر باید مشخص شود، یعنی کارگری که در کاری مشغول است مشخص شود این کار مدتش موقت است یا دائم و اگر موقت باشد حداکثر مدت آن باید مشخص شود.
بیات تاکید کرد: پیگیری تبصره یک ماده ۷ توسط معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده و اگر ماهیت قراردادهای موقت مشخص شود از بلاتکلیفی بیرون میآییم.
این مقام مسئول کارگری با اشاره به تبصره دو ماده ۷ قانون کار اظهار کرد: در این تبصره عنوان شده که اگر مدت قرارداد قید نشود آن قرارداد دائمی تلقی میشود که خلأ قانونی ایجاد کرده و متاسفانه کارفرمایان زمان تعیین میکنند در حالی که جامعه کارگری این ماده را روح قانون کار میداند و نسبت به آن حساس است.
وی گفت: متاسفانه امروز شاهدیم در بسیاری از کارهای مستمر و دائم، با کارگران قرارداد موقت منعقد میشود که خلاق قانون است.
نظر کاربران
کارفرمایان پول دارن هر کاری دوست دارن میتونن انجام بدن کی بفکر کارگره عمو
یه کارگردان که ایرانی هم وطن خانه نشین بش وافغانی خارجی سرکاربرعکس ومنابع وطن وهم وطنان واین خیانت بزرگیه
این کارا همش الکیه کی میاد به داده کارگره بدبخت برسه هیچکدوم از آقایون واقعا از قراردادهایه کار خبر ندارن همه جا کارگر روز مزد میگیرن بدونه قرارداد با نهایتا برایه ۱۲ ساعت کار ۳۶ هزار تومان تازه اونم تو بهترین حالتش آخه این حقوقی که به کارگران میدن کجا رو میگیره بالایی ها رو که کارفرماها دهنشونو میبندن با پول ماها هم که صدامون به هیچ جا نمیرسه اگه صدامونم در بیاد خیلی راحت میندازنمون بیرون با این قراردادهایه الکی خلاصه سرتونو درد نیارم تو مملکته اسلامی که سود وام بگیرن ۲۸ درصد ما کارگران باید بریم کشکمونو بسابیم