۶۲۵۱۷۹
۱ نظر
۵۰۱۸
۱ نظر
۵۰۱۸
پ

سیگار؛ یکی از عوامل مهم بروز سرطان مثانه

رئیس انجمن اورولوژی ایران گفت: سرطان مثانه در افراد سیگاری شایع تر است و این ماده دخانی یکی از عوامل بروز این سرطان به ویژه در مردان است.

خبرگزاری ایرنا: رئیس انجمن اورولوژی ایران گفت: سرطان مثانه در افراد سیگاری شایع تر است و این ماده دخانی یکی از عوامل بروز این سرطان به ویژه در مردان است.

دکترعباس بصیری، عصر پنجشنبه در حاشیه چهارمین کنگره میان دوره ای انجمن اورولوژی ایران در شیراز درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه سرطان مثانه در ایران یکی از شایع‌ترین سرطان‌های دستگاه ادراری است، اظهار داشت: آمار این سرطان در مردان ۲.۵ تا سه برابر زنان است و استعمال سیگار از عوامل اصلی بروز آن به شمار می‌رود.

رئیس انجمن اورولوژی ایران، بر لزوم ترک سیگار و دخانیات در افراد مبتلا به بیماری های دستگاه ادراری تاکید کرد و گفت: افراد سیگاری که سرطان پروستات در آنها تشخیص داده می‌شود پس از درمان، بیشتر در معرض خطر برگشت پذیری سرطان و یا حتی مرگ ناشی از این بیماری هستند در حالی که این خطر در افراد غیرسیگاری به مراتب کمتر است.

این پزشک متخصص بیان داشت: درافراد سیگاری در مقایسه با غیرسیگاری ها خطر بازگشت بیوشیمی سرطان پروستات، مرگ ناشی از این سرطان و یا حتی مشکلات و بیماری های دیگر افزایش پیدا می‌کند و هر چه میزان مصرف سیگار در طول سال بیشتر باشد این خطر نیز تشدید می‌شود.

بصیری ادامه داد: سنگ دستگاه اداری نیز یکی از شایع ترین بیماری ها در کشور است و می توان گفت که سنگ دستگاه ادراری و سرطان مثانه حدود 30 تا 35 درصد از بیماری های دستگاه ادراری را تشکیل می دهد.

وی گفت: سنگ های کلیه، میزنای (حالب)، مثانه و مجرای ادراری بیشترین نوع سنگ هاست که دستگاه ادراری را درگیر می کند.

حالب، لوله های عضلانی باریکی است که ادرار را از کلیه ها به مثانه منتقل می کند.

بصیری، با بیان اینکه سرطان مثانه و سرطان پروستات در مردان، شایع ترین انواع سرطان هاست، اظهار کرد: کشورهای دیگر بیشتر با سرطان پروستات و جامعه ما با سرطان مثانه درگیر است.

رئیس انجمن اورولوی ایران گفت: نخستین نشانه بیماری دستگاه ادراری، وجود خون در ادرار است و این می تواند نشانه سرطان مثانه باشد حتی اگر این موضوع با نشانه های دیگری مانند احساس سوزش و درد همراه نباشد از این رو مردم نباید در صورت مشاهده خون در ادرار نسبت به آن بی تفاوت باشند.

بصیری ادامه داد: آمادگی لازم برای آموزش عمومی مردم و آگاه کردن آنها برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مربوطه به کلیه و دستگاه ادراری وجود دارد زیرا هر چه زودتر بیماری تشخیص داده شود درمان آن به مراتب راحت تر است.

در این کنگره، 2 میزگرد علمی با حضور استادان شاخه فارس، کرمان و تهران در مورد روش های جراحی شایع و کم تهاجمی سنگ های سیستم ادراری برگزار می شود.

همچنین در این گردهمایی علمی، سه میزگرد در پیوند با سرطان های دستگاه های ادراری و ۲ میزگرد علمی با موضوع تازه های ناباروری در مردان و درمان ناباروری برپا خواهد شد.

مباحی در مورد مشکلات مجاری ادراری در مردان و همچنین جراحی اطفال نیز در این کنگره مورد بررسی قرار می گیرد.

چهارمین کنگره میان دوره ای انجمن اورولوژی ایران فردا (جمعه) در شیراز پایان می یابد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چرته

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج