ناطق با چه عنوانی به عرصه سیاست باز میگردد؟
احمد شیرزاد فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه تیپ شخصیتی ناطقنوری اعتدال است، گفت: او یک اصولگرای کهنهکار است و هیچکس نمیخواهد که او اردوگاه خود را تغییر دهد اما این به معنی عدم امکان همکاری با اصلاح طلبان نیست.
نامه نیوز نوشت: احمد شیرزاد فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه تیپ شخصیتی ناطقنوری اعتدال است، گفت: او یک اصولگرای کهنهکار است و هیچکس نمیخواهد که او اردوگاه خود را تغییر دهد اما این به معنی عدم امکان همکاری با اصلاح طلبان نیست.
حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری که به اعتقاد فعالان هر دو جریان سیاسی کشور توان تغییر بازی را دارد، در انتخابات های پیش رو یاری گر اصلاح طلبان می شود یا اصولگرایان؟ نسبت او با جریان موسوم به اعتدال چیست؟ اصلا این انزوای خود خواسته را کنار می گذارد یا خیر؟ این ها سوالاتی است که بعد از انتخابات ۹۶ و در ماه های اخیر بیش از قبل به ذهن می رسد.
هر چه باشد این سیاستمدار کهنه کار از یک سو خود را از مسئولیت بازرسی دفتر رهبری بازنشسته کرد و از یک سو دیدارهایی تعجب آور داشت. نه اصولگرایان و نه اصلاح طلبان تصور نمی کردند که ناطق نوری فعال تر شدن در صحنه سیاست را با ملاقات با آیت الله علم الهدی و ابراهیم رئیسی آغاز کند. همین دیدارها سبب شد برخی گمان کنند که او به گود اصولگرایی بازخواهد گشت. اصلاح طلبان اما این را باور ندارند و معتقدند که ناطق نوری دلخورتر از آن است که حامی اصولگرایان شود. در عین حال می دانند که او کسی نیست که اردوگاه خود را تغییر داده و در بزنگاه ها کنار اصلاح طلبان بایستد. اینچنین است که امیدوار دارند تا مشی اعتدالی ناطق نوری و ورود دوباره او به صحنه سیاست بازی را عوض کرده و چشم انداز روشنی برای سال های بعد از روحانی بسازد.
احمد شیرزاد فعال سیاسی اصلاح طلب پیرامون نسبت ناطق نوری امروز با هر یک از جریان های سیاسی گفت: فکر نمی کنم ناطق نوری تمایل داشته باشد که از نظر تشکیلاتی به اصلاح طلبان نزدیک شود. همان طور که اصلاح طلبان چنین تمایلی ندارند. به هر حال او برای سال های طولانی در جریان اصولگرا نقش کلیدی داشته و به عبارتی در آن جریان حق آب و گل دارد.
شیرزاد توضیح داد: «این تغییر در همه جا و همه جریان ها وجود دارد. همان طور که اصلاح طلبان امروز اگرچه از تبار چپ های اول انقلاب هستند اما با آن ها فرق دارند. یا مثلا مجموعه لاریجانی و همفکران او در مجلس اگرچه اصولگرا هستند اما همان دیدگاه های ۲۰ سال قبل را ندارند. ناطق نوری نیز اصولگرایی است که مثل خیلی از اصولگرایان در ۳۰ سال قبل درجا نزده و با زمان جلو رفته است. این همان اتفاقی است که در چهره های دیگری مثل علی مطهری افتاده است».
وی با اشاره به اینکه ناطق نوری از نگاه ما یک اصولگرای خوب، قابل احترام و دوست داشتنی است، گفت: «فکر می کنم که خودش نیز ترجیح می دهد همچنان اصولگرا معرفی شود. البته این معنی عدم همکاری با اصلاح طلبان نیست. آقای روحانی اصول گرایی است که با اصلاح طلبان همکاری می کند».
وی افزود: « به هرحال شخصیت و توان سیاسی او به حدی است که اگر وارد صحنه شود می تواند فضا را کاملا تغییر دهد. حتی می توان یک جریان سیاسی جدید پدید آورد و مدیریت کشور سهم داشته باشد».
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به اینکه جریان جدید نزدیک به اعتدالیون خواهد بود یا خیر، گفت: « ناطق نوری از نظر تشکیلاتی ارتباط با جریان موسوم به اعتدال ندارد اما تیپ شخصیتی او اعتدالی است و افرادی که دور او جمع می شوند نیز اغلب همان گروه متدین، وفادار به نظام و انقلاب و کسانی که در عین حال جمود فکری اصولگرایان سنتی تر را ندارند، خواهند بود. ضمن اینکه ناطق نوری از نظر شخصیتی خیلی گرم و صمیمی است لذا دوستان زیادی دارد و اگر بخواهد که وارد شود حتما طیف هواداران گسترده ای خواهد داشت».
نظر کاربران
چه فرقی میکند مهم دغدعه مملکت ومردم وهویت ایرانیان است که کس کاری با انها ندارر
شاید بتوان گفت که تنها جریانی که می تواند جریان سوم باشد جریانی است که هم مردم رادرراس بداند وهم از اقتداری برخوردار باشد که مطالبات مردم را جامعه عمل بپوشاند
همشون سر وته یک کرباسن اینم بیاد باز مردم در رنج وعزابند
آزموده را آزمودن خطاست
از الان برا انتخابات بعدی دارن برنامه ریزی میکنن ، بهشون بگید ما تو انتخابات شرکت میکنیم خودشون رو اذیت نکنن فول میدیم
پاسخ ها
اشتباه ما این است که به آدمها توجه داریم انسانها متغیر هستند نمی شود بطور مطلق کسی را خوب و دیگری را بد دانست باید راهکارها مد نظرمان باشد
بهترین راهکاری که می تواند انسانها را سالم نگه دارد نظارت مستمر و موثر مردمی استتااین نباشد سردرگم هستیم و راه راازبی راه تشخیص نمی دهیم