عبدالله ناصري، فعال سياسي اصلاحطلب معتقد است به اينكه روحاني چه راهبرد و تاكتيكي را براي جايگاه سياسي آينده خود انتخاب ميكند، اهميت دارد. وي گفت: در اين زمينه دو مثال وجود دارد؛ به خاتمي در سالهاي پاياني رياستجمهورياش انتقادهاي زيادي ميشد اما امروز جايگاه اجتماعي او به مراتب متفاوتتر از موقعيتي است كه رييس دولت بود.
خبرگزاری ایسنا: عبدالله ناصري، فعال سياسي اصلاحطلب معتقد است به اينكه روحاني چه راهبرد و تاكتيكي را براي جايگاه سياسي آينده خود انتخاب ميكند، اهميت دارد. وي گفت: در اين زمينه دو مثال وجود دارد؛ به خاتمي در سالهاي پاياني رياستجمهورياش انتقادهاي زيادي ميشد اما امروز جايگاه اجتماعي او به مراتب متفاوتتر از موقعيتي است كه رييس دولت بود.
از سويي حمايتهاي زيادي از احمدينژاد مخصوصا در دور اول رياستجمهورياش از سوي اصولگرايان انجام ميشد اما او نتوانست اين جايگاه را براي خود حفظ كند. در اينجا اين مساله مطرح است كه روحاني چه گفتمان و روشي را انتخاب ميكند و چه كنشي در مديريت كشور خواهد داشت زيرا اين كنش در تعيين جايگاه او بعد از ١٤٠٠ موثر است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه روحاني بايد چه كند كه دولت بعدي دولتي همسو و ادامهدهنده راهش باشد، گفت: دولت اول هر رييسجمهوري فرصتي براي كسب تجربه است. در دولت اول روحاني وي وزارتخانههاي حساسي را به افرادي سپرد كه آنها نتوانستند از پس اداره آن وزارتخانهها بر بيايند. او در دوره جديد جز يك مورد همان عناصر را به كار گرفت. امروز با وجود آنكه حوزه سياسي دولت دست نخورده باقي مانده است تغييراتي در حوزه اقتصادي به وجود آمده ولي بايد رييسجمهور به اين حوزه توجه بيشتري داشته باشد زيرا مساله اقتصادي، مساله عمومي جامعه مخصوصا دهكهاي پايين است.
حتما دولت بايد در اين زمينه برنامه مدون، مشخص و روشن داشته باشد. از سويي بايد استانداران و فرمانداراني انتخاب شوند كه هماهنگ با برنامههايي باشند كه رييسجمهور در انتخابات ٩٦ مطرح كرده است. ناصري با اشاره به معرفي وزير علوم و نيرو از سوي رييسجمهور به مجلس شوراي اسلامي، اظهار كرد: انتخاب اين دو وزير جزو انتخابهاي خوب رييسجمهور بود كه حتي جا داشت وزير نيرو از همان اول به مجلس معرفي ميشد. به هر حال از آنجايي كه در اتاق فكر ستاد روحاني انسجام كافي وجود نداشت اين موضوع بالا و پايين شد ولي به هر حال يكي از شاخصترين افراد به عنوان وزير نيرو معرفي شد. اردكانيان يكي از وزراي شاخص دولت خواهد بود كه ميتواند مشكلات حوزه خود را حل كند. وي شخصيتي علمي و آشنا با تحولات روز است.
وي در پايان افزود: با توجه به حساسيتهايي كه روي وزارت علوم در دو دهه اخير وجود داشته است، روساي جمهور هميشه براي تعيين وزير علوم با مشكلاتي مواجه ميشدند. در مجلس نهم گزينه پنجم روحاني از مجلس راي اعتماد گرفت، اما همين وزارتخانه آرام و منفعل بود و كاري اساسي براي هيات علمي، دانشگاهيان و دانشجويان انجام نشد. در دولت دوازدهم هم رييسجمهور پس از فراز و نشيب زيادي به گزينه غلامي رسيد. وي به لحاظ اخلاقي، علمي و عملكردي، فرد موفقي است كه برنامههايش در جهت بهبود نظام آموزش عالي است و اگر با او همكاري شود شاهد دوره جديدي در وزارت علوم خواهيم بود و او راه فرجيدانا را ادامه ميدهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر