۶۱۵۴۷۱
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰
پ

معروف ترین غذای ایرانی چند؟

چلوکباب کوبیده را می توان معروف ترین و فراگیرترین غذای ایرانی دانست، این غذا که روزگاری اعیانی محسوب می شد امروز در اغلب رستوران ها ایرانی در دسترس است و اتفاقا طبقه متوسط مهمترین مشتریان این غذای سنتی ایرانی به حساب می آیند.

خبرآنلاین: چلوکباب کوبیده را می توان معروف ترین و فراگیرترین غذای ایرانی دانست، این غذا که روزگاری اعیانی محسوب می شد امروز در اغلب رستوران ها ایرانی در دسترس است و اتفاقا طبقه متوسط مهمترین مشتریان این غذای سنتی ایرانی به حساب می آیند.

هر چند در متون تاریخی، نامی از چلوکباب برده نشده است اما در اسناد به جا مانده از دوران قاجار بارها نام چلوکباب برده شده است. غذای اعیانی ایرانی ها قبل از این چه بود؟ برنج دم کرده با گوشت که اتفاقا با دست تکه می شد . این را سیاحی اروپایی که زمان شاه عباس صفوی در اصفهان به سر می برد نوشته است.

امروزه اما چلوکباب ، آن اعتبار و اهمیت تاریخی خود را به دلیل در دسترس بودن از دست داده است. اگر از جنوب تهران به شمال این شهر پهناور بروید، با قیمت هایی بسیار متفاوت برای این غذای متداول و البته پرطرفدار ایرانی مواجه می شوید.از به شدت ارزان تا بسیار گران.
حتی انتشار پشت پرده های تهیه غذاهای به شدت ارزان قیمت در تهران وسایر شهرها نیز سبب نشده است بساط این غذاها از بازار جمع شود.در عین آنکه برخی واحدهای صنفی به فعالیت در این حوزه ادامه می دهند، مشتریانی نیز هستند که بی خیال این غذاها را خریداری می کنند.

شاید برای بسیاری ناباورانه باشد که با گوشت حداقل کیلویی 35 هزار تومانی و برنج 6 هزار تومانی و پیاز 2 هزار تومانی چگونه می توان چلوکبابی به قیمت 4500 تومان تهیه کرد اما این اتفاق می افتد.

ارزان ترین پرس چلوکباب در تهران را همین چلوکباب های 4500 تومانی از آن خود کرده اند. البته در برخی شهرهای اطراف تهران برخی با کیمیاگری توانسته اند قیمت هر پرس این غذا را تا 3500 تومان نیز کاهش دهند.
گفته می شود ماده اولیه تهیه این غذا به جای گوشت، سنگدان چرخ کرده مرغ است و نان خشک و پیاز وادویه اما به هر حال این قیمت طرفداران خاص خود را داراست.برخی دیگر از ارزان فروشان اما قیمت هفت هزار تومان 7500 تومان را برای این غذا تعیین کرده اند.

چلوکباب اما روی دیگری نیز در بازار تهران دارد. متوسط قیمت یک پرس چلوکباب در تهران در حدود 15 هزار تومان است؛ قیمتی متداول در اغلب رستوران ها و مراکز تهیه غذا. ابعاد کباب این چلوکباب ها غالبا متوسط و متعارف بوده و دو سیخ کباب و یک گوجه در کنار برنج قرار می گیرد، اما اگر کسی هوس خوردن چلوکباب در رستوران های گران قیمت تهران را داشته باشد، باید صابون پرداخت حداکثر 50 هزار تومان به ازای هر پرس چلوکباب کوبیده مخصوص را به تن خود بمالد. البته ابعاد این کباب ها غالبا بزرگ بوده و از گوشت خالص تهیه شده و مزه متفاوتی با چلوکباب معمول در بازار دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این رستوران های شمال شهر ای میکنند تو پاچه ادم

  • بدون نام

    باور کنید اگر به این قمتی گفتید باشد فالی وجهانی است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج