سن مصرف مشروبات الکلی به ۱۸ سال رسید
دبیر کارگروه تحقیقات مواد مخدر سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به نقص سیستم آموزشی کشور در جلوگیری از گرایش جوانان به موادمخدر گفت: سن مصرف مشروبات الکلی به ۱۸ سال رسیده است.
وی با بیان اینکه اعتیاد منجر به از بین رفتن سرمایه های اقتصادی اجتماعی کشور شده است، اظهار کرد: بیشتر پرونده های سیستم قضایی کشور مربوط به مواد مخدر و روانگردان ها بوده و ۸۰ درصد جمعیت زندان ها مربوط به جرایم مواد مخدر است. تاکنون آمار معتادین کشور ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بوده و با توجه به اینکه خانواده معتادین نیز با این معضل در ارتباط هستند حدود ۱۰ میلیون نفر درگیر این مهم هستند.
دبیر کارگروه تحقیقات مواد مخدر سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: یکی از معضلات اساسی، تنوع مواد مخدر است و این در حالی است که در گذشته 3 نوع مواد مخدر بیشتر وجود نداشت.
قدیرزاده گفت: ماده روانگردان شیشه وارد کشور شده و دارای تبعات بسیاری است به طوری که پزشکی قانونی بسیار با این موضوع درگیر بوده و در سال 90 ورود ماده مخدر گل به کشور گزارش شد و جوان ها درگیر این ماده نیز هستند. همچنین به تازگی زمزمه ورود ماده "سمپتیک" که از دسته کانابینوئیدها هستند و با اسامی مختلف وارد کشور میشود نیز هشداری جدید برای ورود موادمخدر جدید به کشور به شمار می رود.
وی در توصیه به خانوادهها گفت: خانوادهها باید آنقدر جوانان را توانمند کنند تا با ورود هر ماده ناشناخته به کشور جوانها جذب آن نشده و از این طریق فرزندان خود را واکسینه کنند، بحث یادگیری و مهارت های زندگی از اصلی ترین کارها در واکسینه شدن جوان ها و نوجوان ها در کشور است.
مدیر کل حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی کشور با تاکید بر اینکه سیستم آموزشی در کشور به گونهای نیست که آموزش مهارت های زندگی به جوانان نوجوانان آموخته شود، افزود: آموزش و پرورش به جای ارائه مفروضات و حفظ کردنی ها باید این مهارت ها را در برنامه های خود بگنجاند، حتی دانشجویان نیز فقط تست زدن را می آموزند و این مهم برای نسل های آینده خطرساز است.
وی، جوان بودن کشور ر ادلیل تغییر ذائقه استفاده از مواد مخدر در کشور دانست و گفت: در گذشته ذائقه افراد به سمت مواد سنتی بوده و اکنون مصرف کنندگان مواد مخدر در کشور جوانان هستند که به سمت مواد روانگردان، محرک ها و توهمزاها کشیده شده اند، این مهم افزایش روند رو به رشد مصرف شیشه و گل را در برداشت که جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است، طبق آمارها بیشتر مصرف کنندگان از قشر تحصیلکرده جامعه هستند و همچنین مصرف موادمخدر در میان بانوان نیز افزایش یافته است.
مدیر کل حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: بنا به صنعتی بودن مواد مخدر، درصد تخریب و عوارض آن بیشتر بوده که در بخش سیستم عصبی اثر مستقیم دارد از این رو بحث پیشگیری و درمان این مهم باید جدی گرفته شود.
وی در مورد مسمومیت مصرف مشروبات الکلی تقلبی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۵۳ نفر بر اثر مسمومیت مشروبات الکلی در کشور فوت و به پزشکی قانونی ارجاع داده شدند و در ۴ ماهه نخست امسال نیز ۱۸ نفر بر اثر مصرف مشروبات الکلی که دارای متانول بوده دچار مسمومیت شدند. تولید این مشروبات غیرمجاز به صورت زیرزمینی در کشور انجام می شود.
مدیر کل حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی کشور در مورد مسمومیت تریاک خوراکی نیز گفت: در سال گذشته مسمومیت تریاک با مصرف خوراکی با سرب گزارش شده که منجر به مرگ و میر ۵۰ نفر در کل کشور شده است اما به صورت کلی در سال گذشته مرگ و میر در اثر مصرف مواد مخدر 450نفر بوده است.
نظر کاربران
چشم مسولین روشن مبارک باشه
هرچی اماربدبختی وبد توبالاترینیم هورا تبریک
الله اکبرخدایارحم کن
"وی در توصیه به خانوادهها گفت: خانوادهها باید آنقدر جوانان را توانمند کنند تا با ورود هر ماده ناشناخته به کشور جوانها جذب آن نشده و از این طریق فرزندان خود را واکسینه کنند.."
ما جوانها به عدم آگاهی و جرات نه گفتن نداشتن واکسینه شدیم متاسفانه!
نه نه نه،این حقیقت نداره،توکشورما نه موادهست نه معتاد نه الکلی،نه زور گیری رواج داره نه قتل ونه سرقت،ونوجونامون اصلا به سیگارلب نمیزن،فقرهم که کلاریشه کن شده!!!!
جای تاسف داره واقعا
امار غلط ارایه ندید به ۱۰ سالگی رسیده
مبارک باشه
مبارکه
محله شماامل هستند محل ماتوشیشه بچه می ریزندکه شب راحت بخوابه
... برسر پدرومادری که چنین جوانانی راتربیت کردند.بجای تربیت اسلامی دنبال حرف مفتند
18 سال که خیلی وقت پیش بود، والا این دختر پسرایی ما دیدیم همه زیر 18سال بودن که اهل مشروبات و سیگار و تریاک بودن!!
البته باید اینم بگم که اینجور کم سن و سالها معمولن خانوادههاشون پاشیده از همه، پس کار خاصی نمیشه براشون کرد فقط اینکه دعا کنیم افراد سالم زیادی رو نتونن دور خودشون جمع کنن که دامنه کاراشون به سرعت همه گیر بشه
دکتر ها و مدیران جواب بدن...دلیلش چیه...؟
غیر ازین هست که سرخوردگی و یاس هر روز داره دامن افراد بیشتری در سنین پایینتر میگیره...نوجوانی که هیچ امیدی به فردا نداره طبیعیه که دوست داره از این عالم جدا بشه...امار مهم نیست...ببینید دلیلش چی هست...بیکاری..فقر...بدبختی...ناامیدی...که همه بر میگرده به بی لیاقتی و چپاول مدیران محترمی که فکر میکنن مملکت ارث پدرشونه
@امینی
حرفت رو قبول دارم لایک هم کردم
ولی دلیل نمیشه وسط جنگ بین این همه بدبختی آدم به خودش یک چاقو هم بزنه
دوم اینکه گرفتاری کشور ما و بیکاری و تورم و دزدی و بی لیاقتی بسیاری مدیران قابل انکار نیست ، ولی ما ایرانیان هم شدیدا ملت تجمل گرایی هستیم و زندگی ساده رو مخصوص گداها و فقرا می دونیم
در اروپا و آمریکا دختر و پسر 18 سالگی از خونه جدا میشن ، فروشندگی و کارگری میکنن ، هردوشون خرج خونه رو در میارن ما تا 38 سالگی آویزون پدر و مادریم و ازشون خرج دانشگاه و ماشین می خواییم
کدامیکی از ما حاضریم در آپارتمان 8 هشت! متری زندگی کنیم که شهروند پاریسی دارد زندگی می کند یا مثل اروپایی ها با دوچرخه همه جا برویم
یک نمونه قاتل ستایش که خودش اعتراف کرده که در ۱۰ سالگی مشروب می خورده
دروغه. من خودم تو اورژانس مریض دختر13 ساله داشتم که از یکسال قبل مشروب می خورد...
نوش جونشون خیلی هم خوبه پس واسه چی درستش کردن