خطر بیماری کبد با مصرف داروهای اسید معده
پزشکان هشدار میدهند که مصرف داروهای مورد استفاده برای کاهش ریفلاکس اسید معده با خطر بیماری کبدی مرتبط است.
در این بررسی آمده است داروهای کاهنده ریفلاکس اسید معده موجب تقویت نوعی از باکتری روده میشوند که با بیماری مزمن کبد مرتبط است.
داروهای مهارکننده پروتون پمپ برای کاهش تولید اسید معده در طولانی مدت تجویز میشود.
در این بررسی متخصصان آمریکایی دریافتند مصرف داروهای مهار کننده پروتون پمپ میتواند در ابتلای افراد به بیماری کبدی نقش داشته باشد.
متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا گفت: معده ما اسیدی برای از بین بردن میکروبها تولید میکند و مصرف دارو برای جلوگیری از ترشح اسید معده میتواند ساختار میکروبیوم روده را تغییر دهد.
همچنین عدم حضور اسید معده رشد باکتری «Enterococcus» را در رودهها افزایش داده و به کبد منتقل میکند که التهاب را تشدید کرده و بیماری مزمن کبدی را وخیمتر میسازد.
در این بررسی که روی تعدادی موش آزمایشگاهی انجام گرفت مشخص شد در موشهایی که از مهار کنندههای پروتون پمپ مصرف کرده بودند تعداد باکتریهای «Enterococcus» که با التهاب کبد مرتبط است بیشتر بوده است.
نظر کاربران
سلام۵۹سال سين دارم تازه کی چربی داخل بدن من زيف جاخوش گرددگتراهاحال سوال دارم چکونه می توانم بيرون کنم تامثل هم سين سالهاسالم سلامت هستن آه دگترامی گويدآب هنداونه بخورم پارک می شودلاغرآخروزنی ندارم بانصف پشقاب بيرون مهمانی نه يک شقاب غذامی خورم حال ازگجاآمداين مريضی دگترامحترم چقدرمن بی سوادبی عقل داورقرص اعضاب بخورم مگرمی شودآخرزمان مرک والدين جابه جای شودندشهرديارغریب می شودباشه يانه دگترمحترم گمگ کن ناشنواهستم اينکه۲سالی باتشکر